Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Görseller Senin En Büyük Sorununu Ortaya Çıkartıyor!

Seçtiğin Görseller Senin En Büyük Sorununu Ortaya Çıkartıyor!

Sana karışık bir şekilde verdiğimiz görsellerden seçtiklerine göre bir sorunun ortaya çıkıyor. Hislerine göre hareket etmeyi unutma!

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını!

3. Bu görsellerden birini seçer misin?

4. Peki uzun yola çıktın bu yollardan hangisindesin?

5. Bu evlerden hangisini yolda gördün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bize bir deniz seç.

7. Bir de gökyüzü...

8. Peki bu görsellerden de birini seç.

9. Seç bakalım birini...

10. Son olarak bu görsellerden birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin en büyük sorunun kimseden zarar görmeyeceğini düşünmek...

Senin en büyük sorunun kimseden zarar görmeyeceğini düşünmek. Çok fazla güven veren ve güvenen birisin. Birilerinin kötü olabileceğini veya sana bir zarar verebileceğini düşünemiyorsun. Aklında sadece 'Neden böyle bir şey yapsın ki?' şeklinde düşünce oluyor. Kim olursa olsun en küçük bir sevgi göstergesinde veya değer verdiğini hissettiğinde o kişiyle aranda bir bağ kuruyorsun. O artık hep hayatında olacakmış veya her zaman sana yardım edecek, destek olacakmış gibi geliyor. Hayatındaki herkese çok sıkı bağlanıyorsun. Kopmak istemiyor veya bir gün seni bırakıp gidebileceklerine ihtimal vermiyorsun. Bu düşünce de seni sürekli olarak kırgınlıklarla kalmana neden oluyor. Birinin gitmesi, bir ihanet ile karşılaşmak veya ummadığın davranışlar görmek... Bu tarz şeyler seni sadece kırıyor ve üzüyor ama insanlara karşı güvenini asla azaltmıyor. Çünkü sen birileriyle bir şeyler paylaşman gerekiyorsa tam anlamıyla paylaşırsın. İnsanları yüzeysel olarak değil derin bir şekilde tanımayı tercih edersin. Herkesle en başından, temiz bir sayfayla yola çıkıyorsun. İnsanların bu sayfayı kirletmeleri ise seni pişmanlıklara itiyor. Her seferinde en baştan başlayıp aynı yolları tekrar tekrar geçemezsin. Bir yerden sonra güvenmemeyi bilmeli veya gerçekten inandıktan sonra güvenmelisin.

Senin en büyük sorunun bir şeylerin eskisi gibi olacağına inanmak...

Senin en büyük sorunun bir şeylerin eskisi gibi olacağına inanmak. Geçmişle bağlarını koparamamış ve bir türlü kendini oradan şimdiye taşıyamamışsın. Yaşadığın şu günleri yaşamasaydın ne olurdu veya bunların hepsi bir hayal olsaydı... Belki imkansız olduğunu biliyor ama yine de bunu ümit etmekten vazgeçmiyorsun. Geçmişte kalanları beki geçmişte bıraksan hayatına daha iyi devam edebilirsin. Karşına çıkan insanlar üzerinde veya yaşadığın her olayda bir kıyaslama yapıyorsun. Eski de kalanlar kaldı, bazı güzel günler bitti bunu kabullenmen gerekiyor. Şu anına veya geleceğine odaklanamamanın nedeni geçmişte yaşadığın her şey. Belki daha güzel zamanların vardı, o günlerden daha güzellerini yaşayamayacak olduğunu düşünüyor olabilirsin. Bu düşünceyi aşmak da biraz senin çabanla olacak bir şey. Geçmişte yaşadığın her şey hatıralarında kalsın, o günlerin daha iyisini yaşamayı da umut etmekten vazgeçme. Bazı şeyleri kabullenebilmeli ve önüne bakmalısın. Hayat her zaman karşına iyi veya kötü şeyler çıkartabilir. Önemli olan senin bu süreçlerden nasıl geçtiğin...

Senin en büyük sorunun içinde zamanla biten umudun...

Senin en büyük sorunun içinde zamanla biten umudun. Senin şu aralar veya uzun bir süredir içinden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Kendini tükenmiş belki biraz bıkmış ve çokça da sıkılmış hissediyorsun. Bir şeyler için çabalamaktan bir şeyleri oldurmaya çalışmaktan sıkılmışsın. Dinlenmeye, kafanı dinlemeye ihtiyacın var. Belki bir süre sonra bu hissettiklerin geçecek ama önemli olan şu an ne hissettiğin. Kendin için sevdiklerin için çabalarken aslında artık bunu yapacak kadar bile halin olmadığını düşünüyorsun. İçinde biten, tükenen duygular var. Bunlar sevgi, ümit, mutluluk, heyecan en önemlisi de umut. Sen her şeyin güzel olacağına dair umutlarını kaybetmişsin. Bu günlerin geçeceğine dair umutlarını... Kendini giderek depresif hissediyorsun. Bir şeyleri değiştirmen gerekiyor hayatında. Buna düşüncelerinden başlayabilirsin. Kendini düşüncelerine hapsettiğinde olumsuzluklarda peşinden geliyor. Bütün enerjin, mutluluğun çok uzaklarda kalmış ve bir daha gelmezmiş gibi hissediyorsun ama bu mutsuzluğu kendi ellerinle çektiğinin farkında değilsin. Bu sorununu çözersen aslında hayatın ne kadar anlamlı ve yaşanılabilir bir yer olduğunu anlayacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
175
36
27
19
11
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mathesis

Senin en büyük sorunun bir şeylerin eskisi gibi olacağına inanmak... Ayyy o kadar doğru kiiii

mrspock

Senin en büyük sorunun içinde zamanla biten umudun... yuh

Gizem Dikmen

Kimseden zarar görmeyeceğini düşünmek... Çok haklı.

Leyla Memmedova

Benimkide çünki hiç kimsenin BİZE zarar verecek kadar haddi olduğunu düşünmüyorum