Görüş Bildir
Haberler
Bu Görselde Gördüğün İlk Şey Baskın Narsistik Özelliğini Ortaya Çıkartıyor!

Bu Görselde Gördüğün İlk Şey Baskın Narsistik Özelliğini Ortaya Çıkartıyor!

Görselde gördüğün ilk şeye göre baskın narsistik özelliğini söylüyoruz!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu görselde gördüğün ilk şey ne?

Bu görselde gördüğün ilk şey ne?

Senin baskın narsistik özelliğin dış görünüşün!

Senin baskın narsistik özelliğin dış görünüşün. Kendine bakmayı seven ve dış görünümüne de önem veren birisin. Bu nedenle en küçük bir kusur, pürüz de kendini kötü hissediyor ve bunu düzeltmek için uğraşıyorsun. En iyi olmak için çabalarken çoğu zaman kendini bir yarışın içinde gibi hissediyorsun. Bu nedenle hayatında birçok şeyi kaçırıyorsun. Kendini önemsemek güzel bir şeyken, kendini bir şeyler için zorlamak zamanla yıpranmana neden oluyor. Narsistik tavrını çok fazla insanlara hissettirmesen de içten içe kendinin kimden daha iyi olduğunu biliyorsun. İddialı, çekici ve etkileyici dış görünüşün sayesinde her zaman bir adım önde birisin. Karakteristik yüzün kolay unutulmamanı sağlıyor. İnsanların hemen dikkatini çekerek aslında şansın çoğu zaman bir şeylere kolay ulaşmanı sağlıyor. Fiziksel görünümün senin için önemliyken bunun bir adım ilerisi hastalık boyutunda olabilir. Sen yine kimden daha iyi olduğunu bil ama insanları küçümseyici tavırlar sergileme.

Senin baskın narsistik özelliğin kariyerin!

Senin baskın narsistik özelliğin kariyerin. Kariyer, başarı senin için her şey demek. İyi yerlerde olmak, insanlara üstten bakmak ve gururun okşanması için her şeyi yapabilirsin. Saygınlık kazanmak, insanların senin konuşurken iki kez düşünmesi aslında hoşuna gidiyor. Hayatın boyunca göstereceğin bütün emekler bunun için. Çünkü senin alt benliğinde başarısızlığa tahammülün yok. Eğer bir başkası yapabiliyorsa sen de yapabilirsin. Karşına kim çıkarsa senin gözünü korkutamaz. Cesaret edememek seni küçülteceği için sonucu ne olursa olsun denemek istersin. Sen başarıya bu kadar aşıkken, seni bir şeyden mahrum bırakmak pek olacak şey değil. Sen başka şeyler ile değil, kariyerin ile anılmayı tercih eden birisin. Bu nedenle biraz hırslı olduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır. Narsisti özelliğin kariyerden geçerken, hayatının her anında başarılı olacağını söyleyebiliriz. Çünkü sen zaten başarılı olmak için doğan birisin.

Senin baskın narsistik özelliğin kendini her şeyin üzerinde tutman!

Senin baskın narsistik özelliğin kendini her şeyin üzerinde tutman. Hayatında ne olursa olsun sen atlatabilirsin. Güçlü durmaya çalışır, her şeyi başarır ve her şeyin üstesinden gelirsin. İddialı birisin. Gözün kolay kolay korkmaz. İçten içe hissettiğin bu üstünlük duygusu seni bir çok şeye teşvik ederken aynı zaman da içinde kaygı da oluşturuyor. Sen her şeyi başarabileceğini düşünüyor hatta başarıyor da olabilirsin ama içinde bir yerler de hissettiğin 'acaba?' sorusu seni kaygıya itiyor. Kendini bir şeyleri yapmaya mecbur hissetmek aslında seni çok yoruyor. Herkese kanıtlamak istediğin bu düşünceye sen de fazlasıyla inanıyorsun. Başarmanın temeli ise inancından kaynaklanıyor. Sürekli bir yer için acele edip, koşturuyorsun ama gerçekten ne istediğini veya yaptığın şeylerden memnun olup olmadığını bilmiyorsun. Kendini her şeyin üzerinde tutarken ne seni mutlu eder pek emin olamıyorsun!

Senin baskın narsistik özelliğin övülme gereksinimin!

Senin baskın narsistik özelliğin övülme gereksinimi. Ya küçüklüğünden kaynaklanan problemler ya da yakın geçmişte yaşadığın şeyler... Sen bir şeylerin eksikliğini hissediyorsun ve bu eksikliğini de övülme ihtiyacı ile gidermeye çalışıyorsun. Sevgi eksikliği seni daha çok başarılı olmaya itmiş. Bir şeyleri başararak övülme gereksinimi duyuyorsun. Ne yaptığınla değil genellikle sonuçları ile ilgileniyorsun. Her şeye öncelik olarak koşman veya zor gelse de bir şeyler için çabalamanın nedeni sonunda alacağın övgü ve hissedeceğin gurur. Birinin sana övgü dolu sözler söylemesi ya da kimse tarafından fark edilmeyen bir özelliğini fark etmesi hoşuna gidiyor. O kişiye karşı bakışın da o saatten sonra değişiyor. Yanında kim olursa olsun sana iyi olduğun yönleri söylemeli, eğer bunu gizlerse o zaman o kişinin samimiyetinden şüphe edersin. Sen sevdiğin, hoşuna giden her şeyi söylerken insanların sana karşı bunu dile getirmemesi hem moralini bozuyor hem de o kişiye karşı düşüncelerini değiştiriyor. Bazı eksikliklerini övülerek tamamlıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
50
21
9
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın