Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Zaman Sevileceksin?

Sen Ne Zaman Sevileceksin?

Sena Erdoğdu
21.04.2022 - 13:17 Son Güncelleme: 23.04.2022 - 15:45

Belki kısa belki uzun süredir gerçekten sevileceğin günleri bekliyorsun. Karşına bir türlü sana sevildiğini hissettirebilecek biri çıkmamış olabilir. Bu test ile ne zaman sevileceğini söylüyoruz. 

Eğer hazırsan;

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Senin için hayallerin ne demek?

3. Senin için hayallerin ne demek?

4. Pekii ne için her şeyden vazgeçersin?

4. Pekii ne için her şeyden vazgeçersin?

5. Daha önce gerçekten birini sevdiğini hissettin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşık olduğun ama sana pek uygun olmayan birine, ailen karşı çıkarsa ne yaparsın?

7. Pekii diyelim ki asla yapamam dediğin bir şeyi yaptın nasıl hissedersin?

8. Söyle bakalım hayatındaki tek eksiklik aşk mı?

9. Diyelim ki eski sevgilin, sevgilisi varken seni aradı ne yaparsın?

10. Son olarak hayatında her zaman birine ihtiyacın olduğunu düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevilmeyi beklemediğin zaman...

Sen sevilmeyi beklemediğin zaman sevileceksin. Bir beklenti içine girip, hayatını bunun üzerinde devam ettirmen hem seni hem de hayatını büyük oranda etkiliyor. Çünkü kendini buna odaklıyor ve geri kalan her şeyi unutmaya başlıyorsun. Önce kendini sen sevmelisin. Sen kendine gösterdiğin değer ve önemle bu ihtiyacını karşılamalısın. Hissettiğin eksikliği kendinde tamamlayabilirsin. Bunu bir başkasından beklemek ve hayatın boyunca bir başkasından istemek sadece kendine yaptığın bir haksızlık olarak kalır. Çünkü bir gün yalnız kalabileceğini veya bir gün herkesin gidebileceğini düşünmüyorsun. Şu an yanında olan insanlar bundan bir 10 yıl sonra yanında olacak mı? Hayatın akışını sen etkileyemezsin. Bu nedenle birinin sevgisini beklemek yerine kendini severek bu duygunun eksikliğini tamamlayabilirsin. Sevilmeyi beklemediğin zaman aslında sevilmeye başlayacaksın. Bu duygunun peşinde koşarken kaçırdığın şeyler bir daha geri gelemeyecek. Beklemeyi ve sabretmeyi bilir ve önce sen kendini seversen sevilebilirsin.

Geçmişindekileri unuttuğun zaman...

Sen geçmişindekileri unuttuğun zaman sevileceksin. Hayatının durağan bir şekilde ilerlemesi ve bir türlü ne istediğine karar verememenin nedeni geçmişin. Unutamadığın veya unutmak istemediğin şeyler nedeniyle hayatına dilediğin gibi de devam edemiyorsun. Şu an sevilmiyor ve bu duyguyu gerçekten hissetmiyorsan sebebi geçmişinde bıraktığın kişiler. Belki onların eksikliği belki de sana hissettirdiklerinin eksikliği... Kendini bir daha öyle sevilmeyeceğini ve öyle önemsenmeyeceğine inandırmışsın. Bu durum da senin hayatına birini alamamana neden oluyor. Önüne baktığın ve geçmişe ait her şeyi sildiğin anda karşına çıkanlara şaşıracaksın. Bir şeyleri bitirmeden başka şeylere başlayamazsın. Yarım bıraktığın, tamamlayamadığın veya bir türlü bitiremediğin ne varsa bitirmen gerekiyor. Çünkü bir sayfayı kapatmadan diğerini açmak sadece senin kafanın karışmasına neden olur. Gerçekten sevilmek ve artık sevmek istiyorsan öncelikle yarım kalan şeyleri tamamlamalısın. Geçmişte kalanlar sana gerçekten hak ettiğin gibi davransalardı geçmişte kalmazlardı.

İnsanlara güvenebilmeyi öğrendiğin zaman...

Sen insanlara güvenebilmeyi öğrendiğin zaman sevileceksin. Herkese karşı aşırı ön yargılısın. Birine güvenmek şöyle dursun birini tanımak bile senin için zor geliyor. Bunun tek bir sebebi olabilir o da şimdiye kadar tanıştığın insanların seni yüzüstü bırakması... Kime olumlu yaklaşmış veya 'tamam oldu' dediysen olmamış. Sen başka düşünürken onlar bambaşka şeyler düşünmüş. Çok fazla kırılmış ve en önemlisi de güvenin kırılmış. Bir daha bu güveni toparlamak da oldukça zor. Sevilmemenin veya sevememenin nedeni güvensizlik. Tekrar aynı şeyleri yaşamak ve tekrar en dibi görmek istemiyorsun. Duygularını ve seni incitmeyecek birinin karşına çıkmasına müsaade etmiyorsun. Herkesin kendin gibi olmasını bekleyemeyeceğin gibi herkesin güvenilmez biri olmasını da bekleyemezsin. İnsanlara şans vermek senin yine yanılacağın anlamına gelmez. Eğer tekrar sevilmek istiyorsan insanlara şans vermeli ve güvenmelisin. Önce kendine güvenmeyi de ihmal etmemelisin. Kendine güvenirsen herhangi birinden aldığın darbede ayakta da durabilirsin. Sen daha çok sevilmek değil de tekrar güvenmek istiyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
21
16
13
12
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Sevilmeyi beklemediğin zaman

Fırat Arda

Ana bekliyorsun

Yonah

Geçmişindekileri unuttuğun zaman... Doğru ama bazı yaralar var ki dikiş tutmuyor işte

Merve Ceylan

Sevilmeyi beklemediğin zaman.../Yorum yok...