Görüş Bildir
Haberler
Doğduğun Gün ve Yükselen Burcuna Göre 5 Kişilik Tipinden Hangisisin?

Doğduğun Gün ve Yükselen Burcuna Göre 5 Kişilik Tipinden Hangisisin?

Doğduğun gün ve yükselen burcun 5 kişilik tipinden hangisisin?

Eğer merak ediyorsan;

Haydiii testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğduğun günü seçebilir misin?

Yükselen burcunu da!

Gerçekçi!

Sen gerçekçi kişilik tipine sahipsin. Her zaman karşında gerçek şeyler istersin. Bu bir duygu, bir his, bir iş... Ne olursa olsun onun gerçek olduğunu bilmek istersin. Bu nedenle hayatında somut şeylere yer veriyorsun. Birinin senin karşına geçip, öylesine seni seviyorum demesi senin için bir şey ifade etmez. Sen bunu hissetmiyorsan söylenen hiçbir sözün anlamı yoktur. Hayata her zaman daha ciddi taraftan bakıyorsun. Problemlerle baş etmek veya bir sorunun üstesinden gelebilmek senin gururlandırıyor. Bu nedenle duygusal tarafın daha yüzeysel. Yani birine derin bir şeyler hissetmen veya duygularının seni yönlendirmesi biraz imkansız bir şey. Önceliğin her zaman kariyerin ve hayatta başarabilecek şeylerin olmuş. Bu nedenle hislerini bir kenara bırakmışsın. Hata yapmak veya bir şey için pişmanlık duymak senin için zor. Çünkü sen hata yapmamak için ekstra bir çaba içindesin.Bir adım atmadan önce herkese danışırsın. Fikir almaktan gocunmaz ama çok inandığın bir şey olumsuz sonuçlanırsa uzun süre depresyonda kalabilirsin.

Gözlemci!

Sen gözlemci kişilik tipine sahipsin. Sen daha dinleyici tarafsın. Konuşkan bir yapıdan ziyade insanları dinlemeyi, anlamayı tercih ediyorsun. Bu nedenle de en bariz özelliklerinden biri insanlarla çabuk samimi olamaman. Sayılı dostlukların ve kalıcı dostlukların var. Bu nedenle de sürekli hayatına başkalarını almak istemiyorsun. Herkese en başından kendini anlatmak sana yorucu geliyor. İlk bakışta herkes hakkında bir fikrin oluşabiliyor. Hoşuna gitmeyen tavırlar görmek istemediğin için fazla samimi olmadan da insanlarla iletişimini kesebiliyorsun. İçindeki kaygı, her durumda ortaya çıkabiliyor. İnsanlara güvenmeyi tercih eden biri değilsin. Herkesten her şeyi beklediğin gibi aslında kendinden de her şeyi bekleyebilirsin. Kararlı tutumun sayesinde de başladığın işi bitirmek gibi bir özelliğin var. Bu seni her zaman başkalarından ayırıyor. Yalnız olmayı sevsen de bir süre sonra yalnız olmak istemediğini fark edeceksin. İnsanları izlemek yerine biraz konuşarak kendi dertlerini unutmak isteyeceksin.

Sezgisel!

Sen sezgisel kişilik tipine sahipsin. Hislerin senin her şeyin. İçine sinmeyen veya bir durum sonrası içinde oluşan anlamsız his sana her şeyi yaptırabilir. Öncelikle kendi mutluluğuna odaklı birisin. Canın nasıl isterse ve o an ne hissettiysen öyle ilerliyorsun. Sezgisel kişilik tipinin en önemli özelliklerinden biri her zaman hayatlarında manevi şeylere önem vermeleridir. Sen bir işte kazandığın paradan çok o işteki yükselişin ve mutluluğuna önem veriyorsun. Saygı senin için önemli. Bu nedenle de başarılı olma yolunda her şeyi mübah görüyorsun. Sezgilerini dinleyerek çok az yanıldığın hayatında aslında mutlusun. Bazı küçük sorunlar ve problemlerin gelip geçici olduğunu biliyor ve hayatının her zaman olumlu taraflarını görmeye çalışıyorsun. Daha içe dönük karakterin ile zor iletişim kurabilir veya insanları zor hayatına dahil edersin. Sezgisel kişilik tipine sahip kişiler sevgi ve şefkat konularına ekstra bir özen gösterirler.

Mantıkçı!

Sen mantıkçı kişilik tipine sahipsin. Mantığına uymayan hiçbir şeyin içinde seni göremeyiz. Yanlış olduğunu bile bile bir şeyi kabul etmez ve onun peşinden gitmezsin. Yani duygularını kontrol edebilen bir yapıya sahipsin. Bazen kendini akışa bırakıp hiçbir şey düşünmek istemesen de bunu bir türlü yapamıyorsun. Çünkü içinde bir yerlerde seni rahatsız eden ve mutsuzlaşmana neden olan duygular çoğalıyor. Hayal gücün yüksektir ama bir hayalin değil, bir gerçeğiin peşinden gitmeyi tercih edersin. Yani senin için hayal kurmak isteklerini gerçekleştireceğin yolda büyük adımlarla ilerlemek demektir. Bunun, gerçekten harekete geçtiğin zaman değerli olduğunu biliyorsun. Yoksa sadece hayal kurup, bir şekilde olmasını beklemek senlik bir şey değil. Yenilikçi tutumların ve hayal gücün birleşince hayatın da her zaman yükselişe geçiyor. Farklı şeyler denemeyi farklı insanlar tanımayı seviyorsun. Hayatında ne kadar fazla insan tanırsan kendini o kadar geliştirmiş olcağını düşünüyorsun.

Eğlendirici!

Sen eğlendirici kişilik tipine sahipsin. İstesende içinden olumsuz bir düşünce veya depresif bir ruh hali gelmiyor. Bazen modun düşse de çabuk toparlanıyor ve aslında ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorsun. Hayattaki görevin birilerini memnun etmek ve mutlu etmekmiş gibi geliyor. Bu yorucu bir şey olsa da sen bundan enerji dolan birisin. Herkesin sana hayranlıkla bakmasını sağladığın bu özelliğin ile etrafındaki kişileri etkiliyorsun. Farklı düşünce tarzın farklı karakterin ile insanların hafızasına kazınıyorsun. Tabii ki hayatında kötü giden şeyler veya istediğin gibi gitmeyen şeyler oluyor ama sen bunları görmezden gelerek kurtulan bir yapıya sahipsin. Yapın gereği fazla enerjik ve meraklısın. Yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak ve etrafını, çevreni genişletmek senin için önemli.  Çünkü sen yalnız olmaktan hoşlanan biri değilsin. 'Bugün hiçbir şey yapmayıp kafamı dinleyeyim.' değil de 'Bugün birileriyle konuşmaya ihtiyacım var.' diyen tarafsın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
30
13
8
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Gözlemci! Sen gözlemci kişilik tipine sahipsin. Sen daha dinleyici tarafsın. Konuşkan bir yapıdan ziyade insanları dinlemeyi, anlamayı tercih ediyorsun. Bu... Devamını Gör

Manav Yörük

Sezgisel! Sen sezgisel kişilik tipine sahipsin. Hislerin senin her şeyin. İçine sinmeyen veya bir durum sonrası içinde oluşan anlamsız his sana her şeyi yapt... Devamını Gör

İdil

Sezgisel! -yanlış- Sen sezgisel kişilik tipine sahipsin. Hislerin senin her şeyin. İçine sinmeyen veya bir durum sonrası içinde oluşan anlamsız his sana her ... Devamını Gör