Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Güvenilir misin Güvenilmez mi?

Kişilik Testi: Güvenilir misin Güvenilmez mi?

Fark etmeden yaptığımız davranışlar veya gerçekten içimizden geldiği gibi davranmamız bazı insanlar için farklı algılanabilir. Bu davranışlar sonucu ya bize sonsuz güven duyarlar ya da güvenmemeleri gerektiğini anlarlar. Bu kişilik testine göre sen güvenilir misin güvenilmez mi? 

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Yaşadığın büyük bir pişmanlık var mı?

4. Pekii tanıştığın insanlara her şeyini anlatman kaç dakikanı alıyor?

5. Çok da sevmediğin biri sana bir sır verdi. Bunu en yakın arkadaşına anlatır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki sen bir sırrını birini söyledin ve başkasından bunu duydun. Ne yaparsın?

7. Birinin yanında kendini nasıl hissetmek önemlidir?

8. Peki senin için hangisi zor?

9. Uzak mesafe ilişkiler hakkında ne düşünüyorsun?

10. Son olarak eskiden yakın olduğun biriyle şu an küs müsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen güvenilir birisin!

Sen güvenilir birisin. İnsanlara yaklaşımın veya iletişimin her zaman olumlu şekilde. Sen böyle yaklaştığında da insanların sana güvenmemesi için hiçbir sebep ortada olmuyor. Kendini rahat ve mutlu hissettiğin her yerde kendin gibisin. Birine güvenmen de o kişinin yanında nasıl hissettiğinle alakalı. Sen böyle hissederken karşındaki insanın senden rahatsız olması mümkün değil. konuşma tonun, sıcak yaklaşımın ve samimiyetin ile insanları hemen etkileyebiliyorsun. Sana ilk dakikadan her şeyi anlatan insanlar veya sırlarını paylaşan insanlar hayatında çoğunlukta. Sen de bu sırları kendi sırrın gibi saklıyorsun. Sana özel anlatılmış ve güvenerek paylaşılmış bir şeyi gidip bir başkasına anlatamazsın. İnsanların güvenini kırmak istemezken, etrafında çok fazla kişinin varlığı da seni mutlu ve güvende hissediyor. Yani sen güvende hissettiğin her yerde güvenilir birisi oluyorsun. Kolay kolay insanlara bir şeyini anlatmazsın belki ama insanların sana anlatmasını sağlarsın. İyi bir dinleyici olduğun için insanları yönlendirmek, problemlerine çözüm bulmak gibi şeyler seni mutlu ediyor. Sana çok güvenen insanları yarı yolda bırakmaz ve kalıcı dostluklar edinirsin.

Sen biraz güvenilmez birisin!

Sen biraz güvenilmez birisin. Bunun en büyük sebebi öncelikle senin insanlara güvenmiyor oluşun. Kendini koruyor ve ne bir şeyini anlatıyor ne de bir derdini paylaşıyorsun. İnsanlar da bunu fark edince senden uzak durmaları gerektiğini düşünüyor. Aslında içinde asla bir kötü düşünce yok. Sadece insanlara kolay güvenemiyorsun. Duygularını çok fazla belli edebildiğin için biraz da insanlar senden çekiniyor olabilir. Çünkü sevmediğin, üzüldüğün, kızdığın kısaca her duygun suratından hemen anlaşılıyor. Yani duygularını saklayamadığın için herkes hakkında ön yargıya kapılmış oluyor. En yakınım dediğin insanlar her zaman yanında ve sayılı kişilerdir. Onlarla her yola çıkabilirsin. Onlar sana çok güvenirken sen de onlara fazla güveniyorsun. Yeni bir kişinin katılması veya yeni biriyle tanışman oldukça zordur. Bazı hayallerin ve isteklerin uğruna her şeyi göze alabilen birisin. Fazla hırslı değilsin belki ama istediğin şeyleri almak için bir başkasını düşünecek değilsin. Herkese karşı değil sadece sevdiklerine güvenilir birisin. Onlar sana yettiği için etrafında fazla kalabalık istemez ve gereksiz insanlardan da uzak durursun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
41
28
18
13
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen güvenilir birisin!

İdil

Sen güvenilir birisin!

Berna

Sen güvenilir birisin!