Görüş Bildir
Haberler
8 Soruluk Kişilik Testine Göre 5 Yıl Sonraki Seni Anlatıyoruz!

8 Soruluk Kişilik Testine Göre 5 Yıl Sonraki Seni Anlatıyoruz!

Geleceğimiz hakkında birçok şeyi merak ederken, sık duyduğumuz sorulardan biri de 3 yıl hadi bilemedin 5 yıl sonra nerede olacağımızdır. Bu merakınızı gidermek için; 8 soruluk kişilik testine göre 5 yıl sonraki seni anlatıyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Birini seçmek zorundasın!

2. Pekii kararlarını nasıl alırsın?

3. Sence hangisi daha kötü?

4. Bir işe başlayacaksın....?

5. Sen hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. …... yapılsaydı dünya daha iyi bir yer olurdu?

7. Hangisi sensin?

8. Son olarak neyden vazgeçemezsin?

Daha kontrolcü, ayakları yere sağlam basan biri olacaksın!

Sen 5 yıl sonra daha kontrolcü ve sağlamcı biri olacaksın. Şu an anladığımız kadarıyla hayatında yaşadığın, yaptığın şeyler pek umurunda değil. Yani 'İnsandır hata yapar.' düşüncesi ile devam ediyorsun hayatına. Bu nedenle de ne birinin yaptıklarını ne de kendi yaptıklarını dikkate alıyorsun. Hayat nasıl ilerliyorsa kendini o akışa kaptırmış ve o şekilde devam ediyorsun. 5 yıl sonra daha kontrolcü biri olacaksın. Çünkü bazı şeylerin farkına varacaksın. Bu şeylerin başında insani değerler gelecek. Bir insanın kalbini kırmamak için fazla çaba gösterdiğinde bunu fark edeceksin belki de... 5 yıl sonra bilerek hata yapan veya dikkatsizce işlerini yapan kişilere tahammülün kalmayacak. Fazla kural seven ve etrafında kalın çizgileri olan biri olacaksın. Bunun sebebi 5 yıl içinde yaşayacağın ve alacağın büyük darbeler. Yaşadıkların ağır ve saçma gelecek. Bir şekilde altından kalkacaksın ama bir daha aynı hataları yapmamak için daha dikkatli adımlar atmaya başlayacaksın. Şimdi hislerine göre hareket ediyor ve canın nasıl isterse öyle davranıyorsun. 5 yıl sonra kendini, geleceğini ve sevdiklerini düşünerek hareket etmeye başlayacaksın. Kendi duyguların da önemliyken aslında birinin sana hissettirdiği şeyler daha anlamlı gelecek. Kararsızlık yaşadığın her konuda bir anda karar verebilcek ve aslında fazla düşünmenin sadece vakit kaybı olacağını fark edeceksin. Yani her anının tadını çıkartarak yaşarken bir anda daha sakin ve huzurlu bir hayata giriş yapacaksın.

Kendi mutluluğun için çabalayan biri olacaksın!

Sen 5 yıl sonra kendi mutluluğu için çabalayan biri olacaksın. Başkalarını düşünmenin sana hiçbir faydası olmadığını anladığın zaman artık kendin için hareket etmen gerektiğini fark edeceksin. Fazla kararlı, fazla düşünen bir yapıya sahipsin. 5 yıl sonra bu özelliklerinden eser kalmayacak. Çünkü hayatının tadını çıkartmadığı gördüğünde kendini sorgulamaya başlayacaksın. Her anın bir kere olduğunu düşündükçe neler kaçırdığının pişmanlığı ile kalacaksın. Hiçbir şey için geç olmazken sen belki de 5 yıl sonra gerçekten hayatını yaşıyor olacaksın. Şimdiye kadar başkalarının iyiliği için hareket edip, onların mutluluğu ile mutlu olmuşsun. Fark ettiğin şey ise senin mutluluğun için kimsenin çabalamaması. Kendin için bir şeyler yapmaya başladığında daha mutlu olduğunu göreceksin ve 5 yıl sonra da seni düşünmeyen kimseyi düşünmeyeceksin. Sağlam adımlarla ilerlesen de seni tek bir şey mantıksız karar vermene neden oluyor o da; sevdiklerin... 5 yıl sonra da aynı kişileri hayatında tutacaksın belki ama artık farklı düşünce yapısıyla ilerliyor olacaksın. Önceliğin hislerin olacak. Yıllar geçtikçe aslında bir insanda bulduğun duyguların ne kadar önemli olduğunu fark edeceksin. Mantıksız bulduğun bu duygular aslında seni hayata bağlayan şeyler olduğunu anlayacaksın. Geçmişte kendini sıktığın ve kafana taktığın her ne varsa hepsini bir kerede sileceksin. Sana değer verenler ve seni iyi hissettirenler önceliğin olacak. Yani sen 5 yıl sonra şimdi kaçırdığın her şeyin telafisini yaşıyor olacaksın!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
177
62
42
23
15
13
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın