Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltı Testine Göre 5 Yıl Sonra Kiminle Olacaksın?

Bilinçaltı Testine Göre 5 Yıl Sonra Kiminle Olacaksın?

Bilinçaltında fark etmeden yerleşmiş olan ve muhtemelen 5 yıl sonra seninle olacak kişiyi söylüyoruz!

Eğer merak ediyorsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını!

3. Dışarda yağmur var. Sen ne yapıyorsun?

4. Peki fonda hangi şarkı çalıyor?

5. Dışarı çıkmak istedin ve üzerinde bir yağmurluk var. Bu yağmurluk ne renk?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki yağmurluğa rağmen üstün ıslandı mı?

7. Yağmur duracak gibi değil. Bir yer sığındın. Burası neresi?

8. Yağmurun dinmesini beklerken bir şey içeceksin ne içiyorsun?

9. Pekii yağmur dindikten sonra hava nasıl?

10. Son olarak hava düzeldi nereye gidiyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şu an tanımadığın biriyle...

Sen 5 yıl sonra şu an tanımadığın biriyle olacaksın. Sen şimdiye kadar kimi tanımış, kimi gerçek aşkın sanmışsan çok yanılmışsın. Şu an hayatında olan ve geçmişte hayatına giren herkesi bir kenara bırak. Seni hayatının aşkı henüz karşına çıkmamış. Ne zaman karşına çıkar onu biz bilemeyiz ama şimdiye kadar güvendiğin kim varsa seni yarı yolda bırakmışlar. Doğru kişi sandığın insanların bir zaman sonra aslında ne kadar yanlış kişiler olduğunu anlamışsın. Bir heyecana kapılıp, çok fazla insanlara güveniyor ve bağlanıyorsun. En sonunda ise herkes gerçek yüzünü gösteriyor. Karakterin gereği bu özelliğini değiştiremesen de bir gün gerçekten sana değer veren ve seni mutlu eden kişiyi bulacağına da eminsin. Şu an hayatında kim varsa ve sen kim için üzülüyorsan, öncelikle o kişi için üzülmeyi bırakmalısın. Çünkü sen sana gerçekten değer veren ve senin hayatın için önemli olan kişiyi gördüğün ilk dakikada anlayabilirsin. Bir şeyler için acele etmene gerek yok.

Aşık olduğun kişiyle...

Sen 5 yıl sonra aşık olduğun kişiyle birlikte olacaksın. Şu an aklında kim varsa ve aklını kim karıştırıyorsa onunla birlikte olacaksın. Birini bu kadar fazla düşünüyorsan mutlaka bir sebebi vardır. Senin aklında kalan güzel anılarınız ve istemsizce aklına gelen bütün düşünceler, bir mesaj vermek için varlar. Şimdi belki bir şeyler için üzülüyor ve yoluna bakman gerektiğini düşünüyorsun. Sen yine yoluna bak tabii ama üzülmeyi de bir kenara bırak. Çünkü 5 yıl sonra tam da istediğin kişiyle olacaksın. Her seferinde umutlanıp, umudunun tükenmesinden yorulsan da bir gün  yaşadığın her şeyin değdiğini göreceksin. Senin için aşk bir kere insanın başına gelen ve insanı en unutulmaz duyguları yaşatan bir şey. Aşkta mutluluk varken, aynı zamanda üzüntü duymak da senin için aşkın bir parçası. Bu nedenle yaşadığın her duygunun tadını çıkartıyorsun. 5 yıl sonra aşık olduğun kişiyle, yaşadığınız her şeyi uzun uzun konuşuyor olacaksınız.

Eskide bıraktığın biriyle...

Sen 5 yıl sonra eski de bıraktığın biri ile olacaksın. Unuttum desen de unutamadığın , sürekli aklını meşgul eden, bir daha olmaz diye sürekli kendine söylediğin kim varsa sen 5 yıl sonra onunla olacaksın. Senin hayatında kopamadığın biri var. Sen kopamadığın gibi o kişi de senden kopamıyor. Kimi hayatına alsan, o kişinin özellikleri arıyorsun ve kıyaslıyorsun. Hiçbir anınızı aklından silemediğin gibi onun da hiçbir şeyini aklından silememişsin. İstediğin şey bütün bu yaşadıklarının bir an önce son bulması ve güzel günlerin gelmesi. Unutmak için her şeyi yapmış olsan da bazı şeyler hiç bitmiyor. Sen de bunlardan birini yaşıyorsun. Hislerin yarım kaldığı için de o kişiyi unutamıyor olabilirsin. Yapman gereken şey yarım kalan şeyleri tamamlamak. Bu nedenle sen şimdi kiminle olursan ol 5 yıl sonra eskide bıraktığın biri ile olacaksın. Belki sonu çok mutlu bitecek belki de 'keşke hiç olmasaydı' diyeceksin ama 5 yıl sonra bu şeyi yaşayacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
58
30
15
12
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın