Görüş Bildir
Haberler
Bu 30 Davranıştan 25 Tanesini Yapıyorsan Depresyondasın Demektir!

Bu 30 Davranıştan 25 Tanesini Yapıyorsan Depresyondasın Demektir!

Yıprandığımız, kendimizi gün geçtikçe kötü hissettiğimiz günlerde psikolojimiz de bozulabilir. Sen bu 30 davranıştan 25 tanesini yapıyorsan depresyondasın demektir!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan kaç tanesini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen depresyona girmemek için direniyorsun!

Sen depresyona girmemek için direniyorsun. Çok ağır şeyler yaşıyor ama yine de ayakta durmayı başarıyorsun. Her şeyin üstesinden gelebileceğini biliyorsun, üstelik kendine güvenin ve inancın tam. Depresyona girmiyorsan senin sayende. Olaylarla baş edebilmeyi biliyor ve kendini sakinleştirebiliyorsun. Önüne her ne çıkarsa çıksın o problemleri küçük görüyor ve bir gün hepsinin geçici olduğunu da biliyorsun. Yani sen değil, depresyon senden korksun diyebiliriz.

Sen depresyondasın ama bir el uzatsalar çıkarsın gibi.

Sen depresyondasın ama biri elini uzatsa o depresyondan çıkar gibisin. Sen insanlara fazla umut bağlayan birisin. Hep başkalarından bir şey bekliyor ve onların senin için çabalamasını istiyorsun. Yani senin psikolojik olarak çökmen de toparlanman da bir insana bakıyor. Kırılgan birisin ama bunu fazla belli etmekten hoşlanmıyorsun. İnsanların seni kırdıklarını kendilerini fark etsin istiyorsun. Onlar fark edene kadar da senin kırgınlığın ve öfken geçmiş oluyor. İçine attığın bütün şeyler senin depresyonda olmana neden oluyor. Ama en küçük bir sevgi belirtisi belki özür belki de pişmanlık yine o insana karşı duygularını iyileştiriyor. Yani sen depresyondasın ama birinin yardımıyla o depresyondan çıkabilirsin.

Sen depresyonun dibindesin.

Sen depresyonun dibindesin. Hiçbir şeye dayancak gücün kalmamış. Her şey üstü üste gelmiş ve bir yerden sonra da kendini bırakmışsın. Anlamsız insan davranışlarını kafana çok fazla takıyorsun. 'Neden böyle yaptı? Neden bunu söyledi?' bunlar senin sık kullandığın sorular. Çünkü aklını meşgul eden şey de sevdiğin insanların davranışları. En küçük kötü bir davranış senin o gününü mahvetmene yetebiliyor. Bu depresyondan çıkmak için şansın olmadığını düşünüyor olabilir ve bunun için çabalamıyor da olabilirsin. Tutarlı davranışlar sergilemeyen kişileri kafana takmaman gerekiyor. Depresyondan çıkmak için yapmak gereken tek şey kendine ve yoluna bakmak. Diğer herkes gelip geçici...

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
239
68
27
24
15
14
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cenk

bu ülkede depresyonda olmayan var mı?

Berna

Sen depresyondasın ama bir el uzatsalar çıkarsın gibi.

Kadir

30 davranıştan 35 ini yapıyorsun ebeninkini tersten görmüşsün yazısı çıktı 😏