Görüş Bildir
Haberler
Senden Neden Vazgeçemiyorlar?

Senden Neden Vazgeçemiyorlar?

İnsanlar üzerinde bıraktığımız etkiden olsa gerek kolay kolay vazgeçilmez olduğumuzu biliyoruz. Bu test ile senden neden vazgeçemiyorlar söylüyoruz!

Eğer hazırsan;👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Söyle bakalım, eski sevgilin sana kaç kere dönmek istedi?

4. Peki barıştın mı?

5. Hmmm diyelim ki hayatının en kötü günün yaşıyorsun, bu günde sen hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an asla affetmem dediğin biri var mı?

7. Pekii hak etmediğin bir şey yaşarsan, sana yaşatan kişiye ne yaparsın?

8. Seç birini.

9. İnsanlarla iletişimine bir puan ver desek... (1=en az, 5=en çok)

10. Son olarak insanlar seni neyiyle etkileyebilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkesin derdini kendi derdin gibi benimsediğin için...

Senden vazgeçmiyorlar çünkü herkesin derdini kendi derdin gibi benimsiyorsun. Sen insani duygularını çok fazla hisseden ve hissettiren bir kişiliğe sahipsin. Bu nedenle acı çeken, derdi olan birine arkanı dönüp de gidemezsin. Buna önce vefa duygun izin vermez. İnsanlardan ne görürsen gör her zaman onlara elini uzatabilirsin. Kim sana haksızlık yapmış olursa olsun o insanla kolay kolay bağlarını kopartamıyorsun. Hayatından birilerini çıkartmaya yelteniyorsun belki ama bunu tam anlamıyla yapamıyorsun. O insanlar paylaştığın şeyler, anılar gözünde canlanıyor. Kötü anılar değil de mutlu olduğun zamanlar geliyor aklına. Sonra 'değer mi?' diye düşünüyorsun. Yani senin hayatından çıkmak oldukça zor. Bu karakterin nedeniyle çok fazla insanla samimisin. Zarar gördüğünü bilsen de senden kopmaları istemediğin kişiler var. Karşındaki insanlarda senin her zaman yanlarında olacağını bildikleri için bazen acımasızlaşabiliyorlar. Herkes için aynı şeyi söyleyemeyiz belki, senin gösterdiğin değerin aynısını sana gösteren kişilerde çok. Senin gibi bir dostu, bir insanı bulmanın zorluğunu çok iyi biliyorlar.

En kötü gününde bile güçlü bir şekilde ayağa kalktığın için...

Senden vazgeçmiyorlar çünkü en kötü gününde bile ayağa kalkabilecek gücün olduğu için. Güçlü bir karakterin var. Zor ağlar zor duygularını belli eder ve gerçekten acı çekene kadar içindekileri zor paylaşırsın insanlarla. Bu durum da insanların senin hakkındaki düşüncelerini oluşturuyor. Yani senin her koşulda güçlü bir şekilde ayağa kalkman insanları şaşırtıyor. Senden vazgeçemiyorlar çünkü yanlarında senin gibi birine ihtiyaç duyuyorlar. Düştüklerinde kaldırabilecek, zor günlerinde sığınabilecekleri birine ihtiyaç duyuyorlar. Bu kişi de sen oluyorsun. Kendin güçlü olduğun gibi insanlara da güç vermeyi iyi biliyorsun. Belli edemesen de içinde çoğu zaman kırgınlıklar var. Aslında belli edemeyerek içinde büyüyen bu duygular seni bunaltıyor ve zorluyor. Güçlü durmak adı altında kendi hislerini belli edememek zamanla bu duyguların büyümesine neden oluyor  ve içinde bir kırgınlığı, üzüntüyü, mutsuzluğu büyütmek sadece sana zarar veriyor. Sen vazgeçilmesi zor birisin belki ama insanlardan kolay vazgeçebilirsin. Sen başkalarının hayatında büyük bir yere sahipken, başkalarını kolayca hayatına kabul edemiyorsun. Bir gün herkesin gitme ihtimalini unutmuyorsun.

Herkesten farklı bir auran olduğu için...

Sen vazgeçilmez birisin çünkü herkesten farklı bir auran var. İnsanlar üzerinde büyük etkiler bırakan birisin. Bunu isteyerek değil istemsizce yapıyorsun. Yani sen bir şey yapmasan da  gülüşünle, fikirlerinle, konuşmalarınla insanları etkiyebiliyorsun. Bu nedenle kolay vazgeçilebilen biri değilsin. Sert bir karakterin var. İnsanları kolay etkilersin ama kolay etkilenmezsin. En küçük bir şey gözüne batarsa birilerinden soğuyabilirsin. Zor bir karaktere sahipsin. Kolay ve basit olan hiçbir şeyi beğenmezsin. Yani senin için uzun uğraşlar vermeyen biri de hayatında kolay kolay kalamaz. Yeri gelince eğlenmeyi bilen yeri gelince ağlamayı da bilen yapın ile her karaktere ayak uydurabiliyorsun. Yani herkesle anlaşabilirsin belki ama o kişileri sen seçerse anlaşabilirsin. Birini kırmak yerine kırılmayı tercih edebilirsin. Belki de bu nedenle insanları hayatına zor alıyorsun, henüz daha tanımadan birini kırmaktan, üzmekten korktuğun için... Farklı enerjin, duruşun ile insanlara 'ben bir daha böyle birini bulamam' dedirtiyorsun. Hayatının her alanında seçilen değil seçen kişi olmuşsun. Senden vazgeçmek bizim için de zor olacak.

Her zaman insanlara enerji verdiğin için...

Senden vazgeçememelerinin sebebi herkese enerji vermen. Ne olursa olsun toparlanmayı bilen ve yine de gülebilen birisin. Seni ağlarken görmek kolay ama iki dakika sonra güldüğünü görmek çok daha kolay. Her zaman aklının köşesinde kalan düşünce hayatın üzülmek üzmek, kırılmak ve kırmak için çok kısa olduğu. Hayat karşına ne çıkartıyorsa onları kabul ediyorsun ve onları daha iyi hale getirmek için çabalıyorsun. Her duyguyu çok yoğun yaşayan bir karaktersin. Sadakat duygun yüksek olduğu için etrafında sürekli aynı kişileri görmek mümkün. Kimseyi kolay kolay hayatından çıkartmazsın çünkü önce buna sen izin vermezsin. Her şeyin çözülebileceğine inanan birisin. Büyük problemler aşılabilir ama kurulan dostlukların yeri bir daha dolmaz. Bu nedenle yanında olan insanların kıymetini bilen birisin. Bitmeyen neşen ve enerjin ile insanlara iyi geliyorsun. Senin için her şey olabilir, insanın başına her şey gelebilir. Önemli olan böyle durumlarda yalnız olmamak ve o boşluklarla hayata devam edebilmek. Sen bunun farkında olduğun için hayatın her zaman iyi yönlerini görmeye çalışıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
16
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın