Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Hangi Kişilik Bozukluğuna Yatkınsın?

Bu 10 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Hangi Kişilik Bozukluğuna Yatkınsın?

Zamanla yaşadığımız şeyler bize iyi veya kötü şeyler katar. Kötü kattığı şeylerden biri de psikolojik ve kişilik rahatsızlıklardır. Bu 10 soruluk evet/hayır testine göre hangi kişilik bozukluğuna sahipsin söylüyoruz!

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En küçük bir problemde/zorlukta ağlar mısın?

2. Senin hayatına girmek kolay, çıkmak zor mudur?

3. Peki sen sadakat duygusu yüksek birisi misin?

4. Küslüğünüzün üzerinden yıllar geçmiş birini affeder misin?

5. Pekii "hayatımın en güzel günü" dediğin bir gün yaşadın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için biriyle tartışmak zor mu?

7. Pekii yalnız başına bir şeyler yapmaktan keyif alır mısın?

8. Çok kısa süre flört ettiğin birine kolay aşık olur musun?

9. Senden hoşlanan biri duygularını sana açıkladı ama sen aynı duyguları ona karşı hissetmiyorsun. Açık açık söyler misin?

10. Geriye dönüp baktığında çok fazla pişmanlık yaşıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Histiriyonik kişilik bozukluğu!

Sen histiriyonik kişilik bozukluğuna yatkınsın. Senin için bir şeyler sürekli yetmiyor. Her zaman daha fazlasına sahip olman gerektiğini düşünüyorsun. Bu bir başarı da olabilir, bir sevgi de bir nefret de. Hiç bir soyut veya somut duygu sana yeterli gelmiyor. Çünkü sen duygularını fazla önemseyen ve ön planda tutan bir yapıya sahipsin. Aşırı duygusal olduğun için boşluklara düşebilirsin. Duygularını çok fazla gösterir ve dile getirirken, detaylar kaçınan bir yapın var. Detaylar seni ürkütüyor ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek senin özelliklerinden biri değil. Uzun süre bir işi yapmak, uzun süre bir yerde kalmak kısaca uzun süre olan her şeyden uzaklaşırsın. çünkü çabuk sıkılan bir yapıya sahipsin. Bu nedenle uzun ve ciddi ilişkilerin de ya sayılacak kadar az ya da hiç olmamıştır. İç dünyan önemli olduğu kadar dış dünyan da çok önemli. Bu dış dünya biraz fiziksel görünümle alakalı. Yani sen görünüşüne fazla para harcayabilen ve uzun vakitlerini de ayna karşısında geçirebilen bir karaktersin. Güzel/yakışıklı görünmek, dikkat çekici olmak en büyük özelliklerinden biri. Histiriyonik kişilik bozukluğunda zor bir kişilik bozukluğudur. Aynı şeye uzun süre adapte kalamazlar. Seçilen kişi değil genellikle seçen kişidirler. Aşırı duygusal, kolay etkilenebilen ve övülmeyi seven özelliklerin ile histriyonik kişilik bozukluğuna yatkın olabilirsin.

Paranoid kişilik bozukluğu!

Sen paranoid kişilik bozukluğuna yatkınsın. Belki yaşadığın şeyler belki geçmişin belki şu anın senin üzerinde büyük güvensizlik yaratmış. Bu nedenle hayatına çok az insanları alıyor veya çok zor güveniyorsun. Sen belki insanlara sonsuz güven verirken, onlara karşı bu kadar güvensiz durmak senin hayatını zorlaştırıyor. Geleceğine, yarınına belki de bir saat sonrana hep kaygı ile bakıyorsun. Yarının muallak olması seni korkutuyor. Her şeyi bilmek ve her şeyin planını yapmak seni rahat ve güvende hissettiriyor. Sana yapılan şeyleri kolay kolay unutmaz ve sana kötü davranışta bulunan insanları bir çırpıda hayatından çıkartabilirsin. Vefa bilmeyen, insana değer vermeyen kişilerin hayatında bulunması sana hiçbir şey katmayacağı gibi zarar da verebileceğini düşünüyorsun. Bu nedenle üzerinden ne kadar yıl geçerse geçsin affetmek sana göre bir şey değil. Başkalarına karşı aşırı duyarlı ve duygusal yaklaşırken kendine biraz acımasız birisin. Birinin seni eleştirmesi asla hoşuna gitmez çünkü senin için eleştiri bir zayıflık belirtisidir. Bu nedenle önünde sürekli bir merdiven var ve bu merdiveni hiç durmadan çıkıyorsun. Belki kendine bir şeyler katıyorsun ama yorulduğunu fark etmiyorsun. Yaşadığın tartışmalarda her zaman kendini haklı görüyorsun. Bu nedenle objektif yönün oldukça zayıf. Güvensiz ve affedici olman nedeniyle paranoid kişilik bozukluğuna yatkınsın!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
250
100
55
29
23
19
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın