Görüş Bildir
Haberler
Senin Canını Kim Yaktı?

Senin Canını Kim Yaktı?

Belki belli etmeyiz ama bazı kelimler, bazı davranışlar canımızı çok yakabilir. Özellikle bu davranışlar değer verdiğimiz insanlardan geliyorsa daha da çok inciniriz. Senin canını kim yaktı?

Eğer hazırsan

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Zor günler geçirdiğinde ne yaparak sakinleşirsin?

4. Geçmişinde kırgın olduğun biri var mı?

5. Peki o kişinin şu an ne yaptığını merak ediyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiç beklemediğin biri sana karşı bir kötülük yaparsa, ne yaparsın?

7. Peki hayatında değiştirmek istediğin şey ne?

7. Peki hayatında değiştirmek istediğin şey ne?

8. Sana önceden yaptığı bir şey için pişman olan biri var. Bu kişiyi affeder misin?

9. Bir zamana gideceksin seç bakalım!

10. Son olarak en son ne zaman ağladın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin canını "Bana asla zarar vermez" dediğin biri yaktı!

Sen her zaman iyi olsun, iyi olalım, mutlu olalım diye düşünen birisin. Bu nedenle de problemleri görmezden geliyor ve fark etsen de fark etmemiş gibi davranabiliyorsun. İnsanlara hemen güveniyor ve onları en yakınında tutuyorsun. Bunun sebebi kendi düşüncelerinle kalmaktan veya yalnız kalmaktan korkmak. Herkese karşı aşırı iyicil bir tavır sergileyebiliyorsun. İçinde büyük bir sevgi var ve etrafındaki herkese yetebiliyor. Hassas biri olduğun için çabuk kırılıyor ve üzülüyorsun. Asla yapmaz dediğin insanlar sana karşı acımasız davranmışlar. Hiç hak etmediğin sözler, davranışlar görmüşsün. Bu durum seni yıpratsa da yine de toparlanıp ne sevdiklerinden ne de sana zarar verenlerden vazgeçmişsin. Herkesin ters bir anı veya hataya düştüğü zamanları olabilir diye düşünmüş ve seni kıranlara, üzenlere üç belki beş beki on kere şans vermişsin. Yine karşına gelse o insanlar, belki affedersin ama her şey eskisi gibi olur mu pek emin değilsin. Çünkü içinde bir şeyler soğudu bir kere, tekrar aynı şeyleri hissetmek senin için zor. Herkese karşı güvenini kıran bir olay yaşamışsın. Çıkarttığın ders ise kendinden başkasına güvenmemek olmuş.

Senin canını üzmekten korktuğun biri yakmış.

Sen her hareketini, davranışını düşünürken insanların düşüncesiz bir şekilde sana yaklaşması seni kırmış. Üstüne titrediğin, aman üzülmesin diye düşündüğün kim varsa seni görmezden gelmiş. Sen duygularını çok derinlerde yaşayan birisin. Bu nedenle hayatına giren herkes senin için çok kıymetli. Onlarla yaşadığın, paylaştığın bütün her şey dün gibi aklında. Genellikle insanlarla yaşadığın kötü şeylere değil de hep iyi şeylere hafızanda yer açıyorsun. Buradan kin tutamayan biri olduğunu anlıyoruz. Kırgınlığın, üzüntün belki hep içinde kalıyor ama en küçük bir sevgi belirtisi tekrar o kişiye karşı hislerini canlandırıyor. Hayatında sayılı değerli kişi olmuş. Birilerini kırmak incitmek istemezsin ama kimin en yakının olabileceğini de sen seçersin. Bu nedenle herkesle değil de gerçekten seni anlayanlar ya da seni düşünen insanları yanına almışsın. Derdini paylaşamadığın, sen her sıkıntısında yanındayken, onların seni yalnız bıraktığı her anında canının daha da fazla yanmış. 'Benim gösterdiğin değerin, sevginin karşılığı bu mu?' diye uzun uzun düşünmüşsün. Sana da bu yaşanılanlardan geriye hak etmeyen kimseyi sevememek kalmış.

Senin canını yaşamak zorunda olduğun şeyler yakmış.

Bazı şeylerin önüne geçemeyeceğin gibi olacak şeylere de olma diyemezsin. Hayatın karşına çıkardığı iyi veya kötü her şeye hoş geldin demek zorundasın. Senin canını hayatta yaşadığın her şey yakmış. Neden diye sürekli sorgulamışsın. 'Neden bunları yaşadım? Şöyle olsaydı daha farklı olabilirdi. Bunları yaşamasaydım daha mutlu biri olabilirdim...' Bunlar senin sık kullandığın veya düşündüğün cümleler. Hala hayal gibi gelen şeyler, gerçekten yaşayıp yaşamadığın konusunda tereddütte kaldığın şeyler var. Kabullenemediğin gerçekler var. Her ne olursa olsun baş edebileceğin, güçlü bir karaktere sahipsin. Canın yansa da bir şeylere devam etmek zorunda olduğunu biliyorsun. Bunu en çok da sevdiklerin için yapıyorsun. Canının yanması belki hafiflemiyor zamanla daha da çok artıyor ama bir gün son bulmasını ümit ediyorsun. Yalnız kalmak artık en çok korktuğun şey. Çünkü yalnız kaldığın çok fazla düşünüyor ve kendini yıpratıyorsun. Düşüncelerinin içinde kaybolurken aklında tek bir şey oluyor o da; keşke her şey eskisi gibi olsa... Belki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama yerine daha güzel ve iyi ki diyeceğin şeyler gelecek.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
50
30
10
7
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Senin canını "Bana asla zarar vermez" dediğin biri yaktı!

Necla Kaplan

Senin canını üzmekten korktuğun biri yakmış.

Pasif Kullanıcı

Beni hiçbir ateş yakamaz, çünkü ben ateşin ta kendisiyim. feysbuk