Görüş Bildir
Haberler
7 Soruluk Numeroloji Testi Karakterini Tam Anlamıyla Ortaya Çıkartıyor!

7 Soruluk Numeroloji Testi Karakterini Tam Anlamıyla Ortaya Çıkartıyor!

Doğduğumuz gündeki rakamlar veya adımız, soyadımız bizim hakkımızda birçok gizli bilgiyi kısaca karakterimizi tam anlamıyla ortaya çıkartabilir. Bu 7 soruluk numeroloji testine göre karakterini tam anlamıyla ortaya çıkartıyoruz.

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İsmin kaç harften oluşuyor?

2. Peki senin kaç tane adın var?

3. Soyadın kaç harften oluşuyor?

4. Uğurlu rakamın nedir?

5. Kaçıncı ayda doğduğunu öğrenebilir miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doğduğun günü de öğrenelim.

7. Son olarak adın ve soyadında toplam kaç tane sesli harf var?

Zor bir kişiliğe sahipsin ama seni anlayan insanlara çabuk çözülüyorsun.

Sen idealist bir karaktere sahipsin. Baskın özelliklerin nedeniyle lider ruhunda ön planda... Yani birinden emir almak yerine emir vermeye yatkın birisin. Bir organizasyon yapılacaksa bu işe sen girişirsin. Çünkü sen detaylarla değil bütün ile uğraşmayı seviyorsun. Kendini geliştirebilen, meraklı bir kişiliğe sahipsin. Bu kişiliğinde sana getirisi biraz burnu havadalık olabiliyor. Çünkü bildiğin şeyleri söylemekten çekinmezsin ve bilmeyenlere de biraz aşağılayıcı bakabilirsin. Yani kendini övmeyi seven ve bir başkası tarafından övülmeyi seven bir karakterin var. Dışarıya alaycı veya sürekli gülen biri olarak gözüksen de aslında duygusal tarafın çok fazla. Asla bu özelliğini belli etmez ve birilerinin yanında ağlamaktan da bi acından bahsetmekten de geri durursun. İdeal ve düzenli ilişkiler kurabilirsin. Çünkü sadık bir kişiliğin var. Yani birine aşıksan senin için dünyadaki tek insan artık bu kişidir. Uyumlu kişiliğin sayesinde çok çabuk insanlarla anlaşabilir ve kaynaşabilirsin. Seninle dost olacak insanların yapması gereken tek şey senin fikirlerine ve sana saygı duymalarıdır. Senin sözünü kesecek veya söylediklerinle alay edecek biri ile asla dostluk kuramazsın. Seni anlayabilen insanlara rastlarsan hayatın aslında bir düzen içinde devam edebilir.

Her şeye uyum sağlayabilen ama insanlara zor alışan birisin.

Baskın bir karakterin olmadığı gibi aslında verilen emirlere uymak gibi bir durumda söz konusu. İnsanları dinlemeyi anlamayı seven ve sakin bir yaşama ayak uydurabilecek bir karakterin var. Senin hayatında olmaması gereken şey tartışmalar, kavgalar... Bu şeyler seni hayattan da yaşamdan da soğutabilir. Bu nedenle kolay kolay kimseyle arkadaş olamazsın. Senin hırs gibi dertlerin yok bu hayatta. Birini kıskanmak veya başkalarına özenerek hayatını yaşamak sana göre bir şey değil. Hassas karakterin nedeniyle kırılmaktan ve üzülmekten korkuyorsun. Bu nedenle de birçok ilişkiden uzak duruyorsun. Yeni biriyle tanışmak, yeni dostlar edinmek senin için çok zor. İletişimin zayıf olsa da kendini çabuk sevdirebilirsin. Problem şuradan kaynaklanıyor; sen tanıştığın insanlardaki ilk izlenime fazla takılıyorsun. O an da hissettiğin olumlu her şey senin o kişiyle iyi bir iletişimin olacağını sana söylüyor. Ama bu enerjiyi hissetmezsen o kişiyle asla yıldızın barışmıyor. Uyumlu bir kişiliğin olduğu için iş ve özel hayatında zorluk yaşayan biri değilsin. Kimseyle problemin olmayacağı gibi birinin de seninle problemi olmamalı. Mutsuz olduğun, kendini rahatsız hissettiğin hiçbir ortamda, her ne için olursa olsun durmazsın. Ailen ve sevgilin senin için her şeyden önce gelir. Dostlarına pek fazla sadık olmadığın için gerçekten dostum diyebileceğin sadece birkaç kişiye sahipsin.

Hayatın olumsuzluklarını değil, olumlu taraflarını görmeyi seçen birisin.

Kalabalık ve mutlu ortamları seven birisin. Yani senin için en güzel şey kalabalık masalarda, sohbet eşliğinde yemek yemektir. Bazen aşırı kendini mutlu hissederken bazı günlerde enerjin çok düşüyor. Bunun sebebi fazla düşünmekten kaynaklanıyor. Yani kendini biraz rahat bıraksan ve insanların ne dediğini umursamasan her şey daha güzel olabilecek. Duygularını gizlemeyi çok iyi başarıyorsun. Üzüntünü, kıskançlığını, mutluluğunu için de yaşamayı tercih eden birisin. Cana yakın ve sevimli bir karakterin var.  Çok çabuk moralini bozmazsın ama bazı yaşanılan olaylar karşısında güçlü durmak senin için çok zor. Doğa tatillerini ve gezilerini seven birisin. Sen mutlaka deniz, olmadı bir dağ görmelisin. Görsel hafızan iyi olduğu için tanıştığın insanların isimlerini değil daha çok yüzlerini hatırlıyorsun. Bir şeyler hayal etmek, geleceğinde olmasını istediğin şeyleri düşünmek senin için terapi gibi. Aşırı duyarlı karakterin nedeniyle, herkese yardım etmeye çalışıyorsun. Bazen bu duyarlılığın, başına bela olacak derecede seni ve etrafını zorluyor. Başkaları bu özelliğini sevse de sana zarar verdiğinin farkında değilsin. İkna kabiliyetin yüksek olduğundan insanları bir şeye inandırman çok kolay. Anlatım gücün de bu ikna kabiliyetinle birleşince pek başaramayacağın şey yok. Hayatındaki olumsuzlukların var olduğunu kabul ediyor ama onlar üzerinde fazla durmuyorsun. Senin için iyi, güzel ve estetik olan her şey daha anlamlı.

Adımlarını emin atan sadece güvendiği insanların yanında kendi gibi olan birisin.

Ciddi tavrın çoğu kişinin gözünü korkutabilir. Bu ciddi tavrın sadece kendini koruma amaçlıdır. Kime yumuşak yüzünü göstermeyi bildiğin gibi kime sert yüzünü göstermeyi de biliyorsun. Seninle laubali bir şekilde konuşacak pek biri yok. Çünkü buna önce sen müsaade etmiyorsun. Seni çözebilmek ve o yumuşak yüzünü görebilmek için uzun süre vakit geçirebilmek gerekiyor. Güvenmeden kimseye bir şeyi anlatmıyor ve kendini tam anlamıyla açmıyorsun. Her zaman mantığının peşinden gidersin. Ne kadar ortamlarda 'duygusalım, her şeye ağlarım' desen de pek öyle değilsin. Seni mantıksız bir durum içinde veya sonunu düşünmeden giriştiğin bir işin içinde göremeyiz. Sen bir adım attıysan bunu uzun uzun düşünmüş ve hatta başkalarından da fikir almışsındır. Karar verme aşaman uzun olduğu için hata yapmaya da pek vaktin olmuyor. Birine karşı hislerini söylemek senin için zorken, duygularından emin olmak daha da zor. Uyumlu gibi gözüken ama aslında yalnız kalmayı daha çok tercih eden birisin. İnsanlarla problem yaşamazsın belki ama çok fazla da özel hayatına sokmazsın. Adımlarını emin atan ama sadece güvendiği insanların yanında kendin gibi olan birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
158
44
29
14
7
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Zor bir kişiliğe sahipsin ama seni anlayan insanlara çabuk çözülüyorsun.

Tweety

Her şeye uyum sağlayabilen ama insanlara zor alışan birisin. Aşırı doğru

İdil

Hayatın olumsuzluklarını değil, olumlu taraflarını görmeyi seçen birisin.