Görüş Bildir
Haberler
8 Soruda Hangi 3 Özelliğin Sevilmiyor Söylüyoruz!

8 Soruda Hangi 3 Özelliğin Sevilmiyor Söylüyoruz!

Hepimiz mükemmeliz de bazen insanları çileden çıkartan davranışlarımız olabiliyor. Senin hangi üç özelliğin sevilmiyor söylüyoruz.

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendini değersiz hissedersen ne yaparsın?

1. Kendini değersiz hissedersen ne yaparsın?

2. Sen doğru karar verdiğini nasıl anlarsın?

2. Sen doğru karar verdiğini nasıl anlarsın?

3. Peki daha önce küstüğün ve hala küs olduğun bir arkadaşın var mı?

4. Diyelim ki bir ortamda seni küçük düşürücü konuşmalar yaşandı o an ne yaparsın?

5. Peki senin dostların kaç yıllık?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini huzurlu hissetmen için neye ihtiyacın var?

6. Kendini huzurlu hissetmen için neye ihtiyacın var?

7. Peki sen anlaşması kolay biri misin?

8. Son olarak yükselen burcunu seçer misin?

Takıntılı, bağışlamaz ve burnu havada

Senin sevilmeyen üç özelliğin bunlar!👆 Takıntılı bir kişiliğe sahipsin. Yaşadığın her şeyi en ince ayrıntısıyla hafızana kazıyor ve olanları unutamıyorsun. Unutamadığın gibi de her gün tekrar tekrar anımsıyor ve kafanda kurmaya devam ediyorsun. Sadece kendini değil etrafındaki insanları da bu takıntılı halinle yoruyorsun. Sana yapılan hiçbir şeyi unutmuyorsun. İyi veya kötü insanların sana karşı davranışları her zaman aklında ve davranışlarında ona göre şekilleniyor. Sana iyi gelen herkese kapın sonuna kadar açıkken, anlamsız davranışlarda bulunan kişileri asla yanında barındırmıyorsun. Ne kadar özür dileseler de kalbin kırıldığı an o kişiler senin için bitmiştir. Biraz burnu havada bir tavrında var. İnsanları küçümsemek değil de bazı konularda kimlerden iyi olduğunu biliyorsun. Başkaları tarafından sevilmese de bu özelliğin sana ekstra bir öz güven katıyor.

Umursamaz, şekilci ve inatçı

Senin sevilmeyen üç özelliğin bunlar!👆Senin karakter özelliklerinden biri umursamaz tavrın. Senin için hayatını engelleyecek derece büyük bir problem varsa anca o zaman bir şeyleri umursamaya başlarsın. Küçük problemleri, dertleri görmezden gelir ve hayatında yokmuş gibi davranırsın. Aslında böyle yaparak problemleri de kolay atlatabiliyorsun. Görsellik senin için çok önemli ama bu durum bazen aşırıya kaçabiliyor. Gözüne güzel gözüken, estetik duran her türlü şeye daha bir ilgilisin. Bu durum öyle bir boyuttaki, etrafındaki herkesin hayatına fazla karışmaya başlamışsın. Fikirlerinin senin için önemli olduğu için bir başkası için asla fikrini değiştirmezsin. İnandığın güvendiğin her konunun arkasında durur ve karşında kim olursa olsun bu fikrini değiştirmezsin.

Karamsar, dikkatsiz ve şımarık

Senin sevilmeyen üç özelliğin bunlar!👆Senin sevilmeyen özelliklerinden biri karamsarlığın. Ne zaman hayatında kötü giden ufacık bir şey olsa seni en dipte görebiliriz. Özellikle istediğin gibi gitmeyen şeyler varsa moralin hemen bozuluyor ve kendini kötü hissediyorsun. Yaptığın planların bozulmasından, sürekli isteklerine karşı çıkılmasından nefret ediyorsun. Kafan sürekli başka şeylerle meşgulsün, bir şeye odaklanmak senin için zor bu nedenle de dikkatsizliğin yüksek seviyelerde. Her ne kadar dikkat etmeye çalışsan da gözünden kaçan şeyler de mutlaka oluyor. Ailende ve çevrende fazla sevilen bir kişiliksin bu nedenle şımarık olmana da şaşırmadık. Onlar için önemli ve değerlisin. Kime şımaracağını biliyorsun. Sadece çok yakınların senin bu özelliğini görebilirler.

Kararsız, sinirli ve güvensiz

Senin sevilmeyen üç özelliğin bunlar!👆Senin sevilmeyen özelliklerinden biri kararsızlığın... Kararsızlığın senin hayatını olumsuz etkileyen en büyük şey. Eğer bir şeye karar vermek zorunda kalırsan o zaman soğuk terler dökmeye başlıyorsun. Her zaman aklın bir başka ihtimalde kalıyor. Yani senin aklındaki tek soru 'Ya daha iyisi varsa?' Bu nedenle ne karar verebiliyor ne de hayatını devam ettirebiliyorsun. En küçük bir şeyde sinirlenmen de özelliklerinden biri. Sana bir şey söylemeye çekinen insanlar var. İstemediğin, ters giden bir şey olduğunda, bir başkası dikkatsiz bir iş yaptığında veya çok yakınların sana anlamsız davranışlar yaptığında sinirleniyorsun. Çok güvendiğin insanlar olsa da hemen insanlara alışamadığın gibi hemen insanlara da güvenemiyorsun. Bayağı uzun süre onlarla vakit geçirdikten ve gerçekten onları tanıdıktan sonra insanları hayatına tam anlamıyla alabilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
236
105
38
31
30
18
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Takıntılı, bağışlamaz ve burnu havada

Emre Tarakci

Masumlar apartmanında oynayabilirim aslında

Aylin Kayhan

Umursamaz sekilci inatçı...

o yorum yapılacak

Dikkatsiz ve şımarık olabilirim ama karamsar değilim. En azından son 1 yıldır artık karamsar değilim:)