Görüş Bildir
Haberler
Öpüşürken Yüz Tutma Şekline Göre Karakterini Ortaya Çıkartıyoruz!

Öpüşürken Yüz Tutma Şekline Göre Karakterini Ortaya Çıkartıyoruz!

Herkesin farklı bir öpüşme şekli var. Sen öpüşürken karşındaki kişinin yüzünü nasıl tutuyorsun? 

Öpüşürken yüz tutma şekline göre karakter analizini yapıyoruz!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım.

Sen kırılgan birisin.

Sen kırılgan bir yapıya sahipsin. Belki geçmişinde belki şimdi çok kırılmış ve insanlar tarafından da anlaşılamamışsın. Belki başkaları için anlamsız gelen şeylere sen fazla anlam yüklüyorsun. Senin için değerli olan bir şey başkaları için değersiz olabiliyor. Sen ince fikirli ve düşünceli bir kişiliğe sahipsin. Kırılgan olmanın nedeni de bu. İnsanları bile gereğinden fazla düşünmek senin daha fazla hassas bir insan olmanı sağlıyor. Belki bu çok iyi bir şey olsa da seni anlamayan ve anlamak istemeyen insanlar için zor geliyor. Sen nasıl insanlara konuşurken, yaklaşırken iki defa düşünüyorsan onlarında sana öyle yaklaşmasını istiyorsun. Dobralık ile patavatsızlık arasındaki dengeyi tutturabilen birisin. Çok da yakın olmadığı birine rahat rahat konuşabilen, istediğini söyleyebilen insanlar senin hiç hoşuna gitmiyor. Seni kırsalar da yine çok belli etmiyorsun. Yani karşındakinin onu anlamasını beklersin ama gidip birine kırıldığını söyleyemezsin. Her duygunu fazla içinde yaşıyorsun. Bu nedenle içinde biriktirdiğin şeyler de zamanla büyüyor. Çok düşünmek gerçekten senin fazla kırılganlaşmana neden oluyor.

Sen insani duyguları fazlasıyla taşıyan birisin!

Sen insani duyguları fazlasıyla taşıyan birisin. Duygusal tarafı ağır basmış ve bütün duyguları da yoğun bir şekilde yaşıyorsun. Merhamet duygun, vefa duygun ve empati duygun çok yüksek. Bu nedenle karşındaki insanları çok iyi anlıyor ve onlara fazla yardımcı olabiliyorsun. Bu tarz şeyler seni hayatında daha mutlu bir insan yapıyor. Yani manevi olarak güçlü duygulara sahipsin. Bu nedenle etrafındaki insanlarda hem kalabalık hem de kalıcı. Gelip geçici dostluklara değil her anında yanında olacak dostluklara sahipsin. Çıkar için kimseyle olmayacağın gibi sana çıkarcı bir tavırla yaklaşan kişileri de hayatına sokmuyorsun. Daha çekinik bir karaktere sahip olsan da insanları yönlendirebiliyorsun. Bunu ilk zamanlarda değil, insanları tanıdıkça alıştıkça sen yönlendirmeye başlıyorsun bir şeyleri. Yani dominant gözükmesen de bazı konularda senin karar vermen gerektiğini hissediyor ve sen el atıyorsun. Hayatına giren her insana fazla değer veriyor ve önemsiyorsun. Senin için düşünülmüş, yapılmış en küçük bir şey çok önemli. Kendini önemli ve değerli hissetmek seni mutlu ediyor.

Sen otorite kurmayı seven birisin!

Sen otorite kurmayı seven birisin. Bunu belki çok belli ederek belki de çok katı kuralların olarak yapmıyorsun ama alttan alta insanları işlemeyi seviyorsun. Yani belki mizacından belki duruşundan seni diğerlerinden ayıran bir şey var. Seninle dilediği gibi konuşamayan insanlar var yani senden çekinen insanlar. Bu tutumu sen istemiş ve yapmış olabilirsin. Yani öylesine biri senin karşına gelip de istediği gibi konuşması senin hoşuna gitmez. Bu nedenle tavrını en başta koyar ve herkesin haddini bilmesini istersin. Net birisin. Bir şeyler üzerine çok fazla düşünmez, kararlarının olabildiğince çabuk verir ve karşındaki insanlardan da aynı şeyi beklersin. Net olmayan, ne istediğini bilmeyen kişilerin senin için bir önemi yoktur. Çünkü onların bir hayatı bile yoktur. Sürekli bir yönlendirme ile hayatlarına devam eden insanların sana ne gibi bir yararı olabilir ki? Senin için ya siyah ya beyaz var. Bir şey ya iyidir ya da kötü... Hayatına bu netlikte devam ettiğin için büyük ve hızlı adımlarla ilerliyor ve isteklerini kavuşuyorsun. Otoriter kişiliğin bazen seni yorsa da hayatındaki büyük güzellikleri ona borçlusun.

Sen özgürlüğüne düşkün birisin!

Sen özgürlüğüne düşkün bir karaktere sahipsin. Ne birinin önünde durmasına ne de seni ikna etmesine izin verirsin. Sen bir karar vermişsen seni oradan döndürmek biraz zor artık. Özellikle hayallerin, yapmak istediklerin uğruna her şeyi yapabilirsin. Hiçbir şey düşünmeden ilerlemek ve o an canın ne istiyorsa onu yapmak istiyorsun. Bu nedenle hayatına da sana ayak uydurabilecek ve aynı şekilde hiçbir şey düşünmeden her şeyi yapabilecek birini arıyorsun. Bir gün gözünü başka bir yerde açmak akşam başka yerde kapatmak istediğin bir hayat var hayallerinde. Yorucu olsa da hayatının en enerjik zamanlarını bu şekilde geçirmek senin için önemli. İlerde bu günleri hatırladığında ne kadar güzel zamanlar yaşadığını bilmek istiyorsun yani sen yapamadığın hiçbir şey için pişmanlık duymak istemiyorsun. Özgürlüğün için her şeyi yapabilirsin ama bazen seni durduran bir duygu ortaya çıkıyor o da özlem. Her şeyin peşinde koştururken geride bıraktığın kişileri özlemek de sana ağır geliyor. İçinde durmayan bir heyecan varken bu özlemle nasıl baş edeceksin?

Sen bağlılık duygusu güçlü birisin!

Sen bağlılık duygusu güçlü birisin. Yani hayatına giren kişiler her zaman hayatında kalsın istiyorsun. Onların yokluğu veya yanında bir an bile olmayacağı düşüncesi seni korkutuyor. İnsanlarla kolay bağ kurabilen ve zor kopan birisin. Yani senin hayatına girmek kolay ama çıkmak zor. Samimi ve içten tavırların sayesinde herkesle kolay arkadaşlık kuruyorsun. Belki kalıcı belki değil ama seni ilk gördükleri anda hemen pozitif şeyler hissediyorlar. Kaybetme korkusunu çok fazla hissettiğin için sana gelen senden gitmesin istiyorsun. Bu hayatındaki her insan için geçerli. Ne ailenden ne arkadaşlarından ne de sevgilinden kopamazsın. Gözün hep daha fazlasında değil sen de olanlarla mutlusun ve bunların değerini biliyorsun. Sevdiklerini içeri aldığı diğer kalan herkesi dışarda bıraktığın bir dünyan var ve hayatta ne yapıyorsan onlar için yapıyorsun. Bağ kurma gücün bu kadar yüksekken bir yerden gitmen de oldukça zor. Kendini evinde gibi hissettiğin her yerde rahat ve mutlusun. Sadık ve düzenli bir hayatı benimsemişsin.

Sen fazla endişeli bir karaktere sahipsin!

Her şeye başka bir gözle bakan, yaşadığı her şeyin altında başka bir anlam arayan birisin. İnsanlara ne tam anlamıyla güvenin var ne de kendine. Hiçbir zaman büyük konuşmalar yapmazsın. Çünkü daha önceden de tecrübe ettiğin bir şeyler var. Asla dediğin veya benim başıma gelmez dediğin bir takım şeyler yaşamışsın. Bu durumda senin güvenini kırmış. İnsanlara güvenmediğin gibi kendine de pek fazla güvenmiyorsun. Bir gün asla dediğin bir şeyi yapmak zorunda kalabileceğini biliyorsun. Senin için karar vermek de yeni bir şeylere başlamak da zor. Yapabileceğin endişe duyduğun gibi bazı kararların sonuçlarının kötü olmasında da korkuyorsun. Bu nedenle içinden ne geliyorsa onu dinliyorsun genellikle. İster mantıklı ister mantıksız olsun sen ne hissettiysen onun peşinden gidiyorsun. Böylelikle belki hata payını aza indirmiş oluyor ve pişmanlık da çok fazla duymuyorsun. Hayatının her anını güvenceye almak gibi bir düşüncen var. Yani gelceğinden de endişe duyuyorsun. Bir gün güvendiğin, sırtını yasladığın herkes giderse ne yapacağını bilmiyorsun. İşte senin endişelerin buradan başlıyor. Sürekli yanında sırtını yaslayabileceğin ve düşsen de seni kaldrabilecek birini arıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
38
37
22
17
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilek Mucizemm

Buna dikkat eden oluyor mu gerçekten . Opusuon fark eder mi tutuşu 🤷🏼‍♀️

Gizem

en sondaki tutuş ve parmak ucuyla tutuşa hiçbir anlam veremedim... acaba onu isaretleyen var mı kskgowkgowkg

ainci

Sen insani duyguları fazlasıyla taşıyan birisin!