Görüş Bildir
Haberler
Seni Üzenler Şimdi Ne Yapıyor?

Seni Üzenler Şimdi Ne Yapıyor?

Seni, duygularınla oynayıp öyle bir kenara atmış olabilirler peki bunu yapanlar kim ve şu an ne yapıyorlar? Seni üzenler şu an ne yapıyor söylüyoruz.

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Üzüntünün büyüklüğünü öğrenebilir miyiz? (1=en az, 5=en fazla)

4. Peki o günleri anımsayınca içinde bir eksiklik hissediyor musun?

5. Geriye dönecek olsan, bu kaç yıl öncesi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki seni üzenler yine sana dönmek isteseler onları affeder miydin?

7. Seç birini.

8. Sen kırıldığında nasıl tepki verirsin?

9. Peki senin kim yönetiyor?

10. Son olarak seni üzenlere bir şarkı gönder bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seni üzenler pişmanlık duyuyor.

Seni üzenler pişmanlık duyuyor. Ne yaşamış olursan ol herkese karşı iyi ve pozitif olmaya çalışan birisin. Senin için kin tutmak çok zor. Çünkü insanları, anıları özlüyorsun. Ne olursa olsun her şeyin düzelebileceğini biliyor ve herkesin hata yapabileceğini düşünüyorsun. Bu nedenle de sana zararı dokunsa da birini affetmen yüksek bir ihtimal. Gerçekten sevdiğin değer verdiğin herkese kapın her zaman açık. Değer bilmeyen insanlara ise birkaç kez şans versen de, en sonunda olmayacağını anlayınca pes ediyorsun. Sen insanlar için çabalamayı seven birisin. Onları bırakmak, terk etmek sana göre değil. Yani herkesin hata yapabileceğini düşündüğün için insanlara birkaç kere şans verilmesinin yanlış olduğunu düşünmüyorsun. Çünkü zamanında sen de çok hata yapmışsın. Eğer sana da şans verilseydi senin için de her şey farklı olabilirdi. Bunu düşündüğün için yanındaki insanları kaybetmek istemiyorsun. Seni üzen insanlar pişmanlık duyuyor çünkü senin gibi biri bir daha hayatlarına giremediği için pişmanlık duyuyorlar. Senin vefa, merhamet duyguların çok yüksek. Hayatına giren herkesin hayatına iyilik katıyorsun bu nedenle seni kaybeden kişiler için yerin dolmuyor.

Seni üzenler yerini başkaları ile doldurmaya çalışıyor.

Seni üzenler yerini başkaları ile doldurmaya çalışıyor. Kime gitse senin gibi birini arıyorlar. İnsanlar üzerinde büyük bir etki bırakıyorsun. Ne yerin doluyor ne de eksikliğin bitiyor. Her halinle üzüntünle, sevincinle insanların hayatlarında büyük bir yere sahipsin. Bu durumda sen gidince büyük bir boşluğa neden oluyor. Seni üzen kıran herkes senin boşluğunu çok fazla hisseden insanlar. Yani ne yapsalar nereye gitseler senin gibi birine sahip olamıyorlar. Sen biraz özgürlüğüne düşkün birisin. Seni engellemeye çalışan, önünde duran insanları pek dinlemez ve ne kadar önemli olsalar da onları hayatından çıkartabilirsin. Seni kaybettikten sonra artık ne yaparlarsa yapsınlar, ne senin gibi birini bulabilirler ne de seni geri döndürebilirler. Kendine değer veren biri olarak yapılan hataları görmezden gelmek veya olmamış gibi davranmak sana göre bir şey değil. Eğer sana gerçekten değer veriyor olsalardı bu durumları yaşamıyor olurdunuz. Seni üzen davranışlar yapılmasaydı, sözler söylenmeseydi kötü, zor günlerden geçmek zorunda da kalmazdın. Şimdi acın biraz olsun hafiflemiş ve kendini toparlamış biri olarak artık senden özür dilemelerinin de senin için bir şey yapmalarının da bir anlamı yok.

Seni üzenler hayatlarının en kötü günlerini yaşıyor.

Seni üzenler hayatlarının en kötü günlerini yaşıyor. Sensizliğin ne demek olduğunu şimdi daha iyi anlayan insanlar aslında bir boşluğa düşmüş durumda. Bunun farkına geç varmış ve şu an nasıl toparlayacaklarını da bilemiyorlar. Sana haksızlık yapan, sana karşı hata yapan veya seni üzen, kıran insanların senin hayatında asla yeri yok, olamaz! Çünkü sen her zaman bir kere yapan bir daha yapar düşüncesi ile ilerliyorsun. Bu nedenle de insanlara şans vermek yerine direkt hayatından çıkartıyorsun. Değerini o zamanlarda bilmeyen insanların şimdi bilmesinin bir anlamı yok senin için. Sana göre her şey o zamanlarda güzeldi. Şimdi her şeyin üzerinden zaman geçmiş sen değişmişsin, onlar değişmiş nasıl yine aynı olabileceğini düşünürler anlamıyorsun. Bu nedenle bir kere silince insanları bir daha aklına bile getirmiyorsun. Seni üzenler şu an acı çekiyor, seninle yaşadığı güzel günleri düşünüyor olabilir ama senin için bunların bir önemi yok. Onlar için biraz bile üzülmezsin. Çünkü sen zamanında onlar için yeteri kadar üzülmüşsün.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
31
9
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Seni üzenler hayatlarının en kötü günlerini yaşıyor.

Onedio

Seni üzenler hayatının en kötü günlerini yaşıyor hahaytt)