Görüş Bildir
Haberler
Parmak Testine Göre Beyninin Cinsiyetini Söylüyoruz!

Parmak Testine Göre Beyninin Cinsiyetini Söylüyoruz!

Fiziksel özelliklerimiz bizim düşünce yapımızı, duygularımızı belli edebilir veya oluşturabilir. Bu parmak testine göre senin beyninin cinsiyeti ne?

Buyurun testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avuç içini yüzüne doğru çevirerek seçer misin?

Senin beyninin cinsiyeti erkek!

Senin beyninin cinsiyeti erkek. Kendi cinsiyetin fark etmeksizin beyninin cinsiyeti olabilir ve bu senin düşünce yapını belirler. Fazla samimi ve fazla konuşkan bir yapıya sahipsin. Bir işe başlamak senin için zor değil, tam tersi yeni şeyler seni heyecanlandırabilir. Konuşma tarzın ve davranışların etkileyici. İnsanlar üzerinde derin etkiler bırakabiliyorsun. Kararsızlık sana göre bir şey değil. Eğer kafanda bir şey varsa bunu gerçekleştirmeden hayatına devam edemezsin. Bir şekilde isteklerini, hayallerini gerçekleştirme odaklısın. Bunun nasıl olacağı ile değil, olması ile ilgileniyorsun. Önüne çıkan problemleri ustalıkla çözebilir ve problemler karşısında panik yapmazsın. Yani her ne kadar enerjin yüksek ve her şeyle dalga geçebilme yeteneğine sahip olsan da sorunlar karşısında ciddiyete bürünmen saniyelerini alıyor. Aklında, kalbinde ne geçiyorsa bunu insanlara geçirmekten ve hissettirmekten geri durmuyorsun. Çünkü insanların gözündeki mutluluğu görmek aslında seni daha fazla mutlu ediyor. Kolay kolay geri adım atmazsın, cesaretli bir yapıya sahipsin. Bu cesaretin çoğu zaman başına dert olsa da aslında birçok güzel şeyin de başlangıcı olmuş. Akıl ve mantık konularında daha kıvrak bir zekaya sahipsin. İnce fikirlerin ve düşüncelerin yok. Her şeye daha yüzeysel bakıyorsun. Hislerine inandığın zaman bambaşka biri olabiliyorsun. Seni daha duygusal yapacak tek şey aile kavramı.

Senin beyninin cinsiyeti kadın!

Senin beyninin cinsiyeti kadın! Cinsiyetin fark etmeksizin beyninin bir cinsiyeti olabilir. Herkes bir kenara kendine olan güvenin bir kenara. Öz güvenin oldukça yüksek. Her şeyi yapabileceğini düşünüyor ve her şeyin üstesinden gelebileceğini biliyorsun. Hayatında sadece önemli konulara yer var. Kafanı çok fazla gereksiz şeylere yormaz, bu tür şeyleri düşünerek vaktini harcamazsın. Yani senin hayatında önemsiz bir konu da önemsiz bir insanda barınamaz. 'Eğlenmek nedir? nasıl eğlenilir?' en iyi sen bilirsin. Bu nedenle de arkadaş ortamlarında yokluğun hissediliyor. Seninle bir şeyler yapmak keyifli olduğu gibi aynı zamanda unutulmaz da oluyor. Çünkü insanları neşelendirecek ve o anları unutulmaz kılacak fikirler de senden çıkıyor. Her konuda ilk adımı karşı taraftan bekliyorsun. Bir işe başlanacaksa, bir ilişkiye adım atılacaksa ya da bir arkadaşlık bağı kurulacaksa o adım kesinlikle karşı taraftan gelmeli. Her ne kadar istesen de o insandan bir şey görmüyorsan senin ona yönelmen mümkün değil. Çünkü seni besleyen şey karşındaki insanların sana hissettirdikleri. Bu nedenle her ne kadar ortamları neşelendirsen de enerjisiz bir yerde olduğunda senin de enerjin tükeniyor ve bir anda durgunlaşabiliyorsun. İnce fikirli ve düşünceli yapın da hayatında kalıcı ve gerçekten dost olabilecek insanlara sahip olmanı sağlıyor.

Senin beynin cinsiyetsiz!

Senin beynin cinsiyetsiz. Senin hayatında sadece siyah ve beyaz yok. Keskin çizgilerin veya kuralların yok. Yani bir konuda kararsızlığa da düşebilir, bir konuda yanılabilir veya bir konuda pişman olabilirsin. Daha sakin bir yapıya sahipsin. İnsanlar seninle uğraşmadıkça kimseyle uğraşmazsın. Sürekli tartışan ve inatçı insanlara tahammül edemezsin. Sürekli dediğini yaptırmaya çalışan kişiler senin anlaşamayacağın insanlar. Lider ruhun ön planda olabilir. Bir şeyi planlamayı, organize etmeyi seven bir yapıya sahipsin. Bu da senin sorumluluk sahibi biri olduğunun göstergesidir. Kendi yaşıtlarına göre daha olgun bir beyne sahipsin. Düşüncelerin, olaylara yaklaşım tarzın herkesten farklı. Senin için insan ilişkileri çok önemli. Herkesle aran iyi olduğu gibi özellikle dostların ve ailenle de ayrı bir iletişimin var. Onlara çok fazla sadıksın. Tek başına bir şey yaparken, bir yere gittiğinde aklında sürekli sevdiklerin oluyor ve aklındaki tek düşünce 'keşke o da bunu görseydi.' oluyor. En çekilmez özelliğin ise kolay sinirlenmek. Her şeyden, en ufacık bir şeyden sinirlenebilir ve sevdiklerinin canını yakabilirsin. Çünkü sinirlendiğin zaman ne sözlerini duyuyor ne de davranışlarını kontrol edebiliyorsun. Bu özelliğin nedeniyle çok kez pişmanlık duyuyorsun. Küçük bir tartışma senin kontrolsüzlüğün nedeniyle büyük bir kavgaya dönüşebilir. Bu nedenle kendini sakinleştirecek yollar aramalısın. Hataların olsa da bunu yüzüne söylenmesinden hiç hoşlanmazsın. Yani eleştiri seven biri değilsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
185
43
43
34
25
18
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Senin beyninin cinsiyeti kadın!

Hoess

Senin beynin cinsiyetsiz!

Tülin Eroğlu

Senin beyninin cinsiyeti erkek. Kendi cinsiyetin fark etmeksizin beyninin cinsiyeti olabilir ve bu senin düşünce yapını belirler. Fazla samimi ve fazla konuş... Devamını Gör

Tülin Eroğlu

Yani her ne kadar enerjin yüksek ve her şeyle dalga geçebilme yeteneğine sahip olsan da sorunlar karşısında ciddiyete bürünmen saniyelerini alıyor. Aklında, ... Devamını Gör