Görüş Bildir
Haberler
Hangi Uysallar Dizisi Karakterisin?

Hangi Uysallar Dizisi Karakterisin?

Netflix platformunda geçtiğimiz haftalarda yayımlanan Uysallar dizisi herkes tarafından çok sevildi. Verdiği mesajları, çekimleri, replikleri ile hepimizin aklına kazınan sahileri ile de uzun süre konuşacağız gibi. Peki sen Uysallar dizisinde hangi karaktersin?

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Söyle bakalım en son ne zaman mutlu oldun?

3. Söyle bakalım en son ne zaman mutlu oldun?

4. Sence şu an hayal ettiğin hayatımı yaşıyorsun?

5. Peki dinlediğin müzik türünü öğrensek...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni bunlardan hangisi sinirlendirir?

7. Ailenle iletişimin nasıl?

7. Ailenle iletişimin nasıl?

8. Senin için hangisi önemli?

9. Son olarak bize bir "Uysallar" repliği seç.

9. Son olarak bize bir "Uysallar" repliği seç.

Oktay Uysal

Oktay Uysal

Sen Uysallar dizisinde Oktay karakterisin. Bir şeyler olmuş ama tam olarak istediği şey mi olmuş emin değilsin. Şimdiye kadar her şey mükemmel sanarken aslında geçmişinden gelen bir eksiklik olduğunu fark ediyorsun. Her şeye karşı uyumlu ve sakin bir yapın var ama seni çıldırtmak sadece bir dakika sürebilir. Eğer kendini mutlu ve ait hissettiğin bir ortam olursa işte o zaman kendin gibi olabiliyorsun. Sen de Oktay gibi bir an da kendine gelecek ve bir şeyleri fark etmeye başlayacaksın. Olmak istediğin şeyle olduğun şey aynı mı? Önce bu sorunun cevabını bulmalısın.

Nil Uysal

Nil Uysal

Sen Uysallar dizisinde Nil karakterisin. Bir şeylere yetmeye çalışıyorsun. Hayatındaki eksiklikleri ve mutsuzlukları kendinden kaynaklandığını düşünüyor ve bu konuda kendini çok fazla sıkıyorsun. İstediğin tek şey seni anlayan, dinleyen ve yardım edecek insanlarken etrafındaki kimseden bunu göremiyorsun. Bir yerden sonra her şeyi boş vererek kendini unutacağın ve yeniden doğmuş gibi hissedeceğin anlara yöneleceksin.

Berhudar

Berhudar

Sen Uysallar dizisinde Berhudar karakterisin. Sahip olmak istediğin tek şey seni seven insanların yanında bulunmak. bir yere ait olmak... Akşam dönecek bir yerinin olması... Kısaca sen sıcacık bir aileye sahip olmak istiyorsun. Hayatında hataların olmuş olabilir. Bunları fazla kafana takıyor ve bazı şeyleri yeniden başlatabilecek cesareti kendinde bulamıyorsun. Berhudar gibi bir şeyler için kendini oyalarken, unutmak istediğin şeyleri düşünmemeye çalışıyorsun.

Olcay Uysal

Olcay Uysal

Sen Uysallar dizisinde Olcay karakterisin. Yumuşak tarafını insanlara gösteremiyor ve her zaman savunmada kalman gerektiğini düşünüyorsun. İnsanlar senin en ufak bir zayıf noktanı görürse yenileceğini hissediyorsun. Bu nedenle ne seninle rahat konuşabiliyorlar ne de senin yanında kendileri gibi oluyorlar. İçinde bir yerlerde her şeyi yoluna koymaya çalışan biri var ama bunun için biraz geç olduğunu düşünüyorsun. Yeniden başlamaya cesaretin var ama buna vaktin var mı emin değilsin.

Ege Uysal

Ege Uysal

Sen Uysallar dizisinde Ege Uysal karakterisin. Şimdiye kadar ne yapıyorsan ya kendin için ya da sevdiklerin için yapmışsın. Seni en çok sinirlendiren şey bencil ve düşüncesiz insanlar. Bir kere geldiğin dünyada bir şeyler için zorlanırken önüne her zamana seçimler çıkıyor ve sen daha hayatını nasıl yaşamaya karar verememişken, zorunda olduğun seçimler seni bir yere sürüklüyor. İstemediğin bir hayatı yaşamak senin için imkansız. Bu nedenle kimsenin senin elinden hayatını almasına müsaade etmezsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
5
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Olcay Uysal

Kadir

Behlül:DD

Minister of Magic

Berhudar çıktı favori karakterim