Görüş Bildir
Haberler
Bu 30 Davranıştan 25’ini Yapıyorsan Beyninin Sağ Tarafını Daha Fazla Kullanıyorsun Demektir!

Bu 30 Davranıştan 25’ini Yapıyorsan Beyninin Sağ Tarafını Daha Fazla Kullanıyorsun Demektir!

Yaptığımız hareketler, söylediğimiz sözler, kelimeler, yemek yeme şeklimiz daha birçok şey... Günlük hayatımızda gerçekleştirdiğimiz her hareket bizim beynimizin hangi tarafını daha baskın kullandığımızı gösterebilir. Sen bu 30 davranıştan 25'ini yapıyorsan beyninin sağ tarafını daha fazla kullanıyorsun demektir!

Eğer hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan kaçını gerçekleştiriyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen beyninin sol tarafını daha fazla kullanıyor olmalısın.

Sen beyninin sol tarafını daha fazla kullanıyor olabilirsin. Daha mantıklı düşünmeye yatkın birisin. Yani öylesine bir karar almayacağın gibi bu kararın üzerine de çok düşünür ve başkalarından da fikir alırsın. Kendini, sevdiklerini tehlikeye atacak herhangi bir şey yapmazsın. Bu sağlamcılığın sayesinde de hep başarı ile ilerlemişsin. Duygularını kontrol edebilen bir karakterin var. Aşık olmak çok güzel bir şey olsa da sen kime aşık olacağını da iyi bilirsin. Yani sevgini ve seni hak etmeyen kişileri pek hayatına sokmazsın. İnsanların gerçek yüzünü gördükten sonra onlara karşı bakışın ve tavrın değişir ve bu durumu onlara belli etmekten de çekinmezsin. Hayatında önemli yerlere sahip insanlar için daha ince olsan da senin için bir şey ifade etmeyen insanlara sert duvarların ve katı çizgilerin var. Beyninin sağ tarafını değil muhtemelen sol tarafını daha baskın bir şekilde kullanıyorsun.

Sen beyninin %60 sağ %40 sol tarafını kullanıyorsun.

Sen beyninin sağ tarafını %60 oranında, sol tarafını %40 oranında kullanıyorsun. Duyguların çoğu zaman ağır basıyor ama mantığından da şaşmıyorsun. Yani bir şeye kapılıp bir yere kadar gidersin, daha sonrada aklın başına gelir ve hatandan dönmeyi de iyi bilirsin. Kendine önem veren birisin. Hissettiklerin, yaşadıkların, yaşayacakların senin için çok önemli. Bu nedenle kendini her zaman herkesten önde tutuyorsun. Hayatına girecek insanlardan da bunu bekliyorsun. Sana değer vermelerini ve önemli hissettirmeleri senin için değerli bir şey. Sosyal bir kişiliğin var ama bazı zamanlarda kendi kabuğuna çekilmek istiyorsun. Kırılgan bir yapın var, bunu etrafındaki insanlara çok fazla belli etmiyorsun. İyimser duyguları kendi içinde yaşarken kötümser duygularını dışarı yansıtabiliyorsun. Yani canını yakan kişiye karşı da iyimser tavır sergilemiyorsun. Beyninin sağ tarafını biraz daha baskın kullansan da sol tarafında bazı konularda öne çıkıyor.

Sen beynin sağ tarafını çok fazla kullanıyorsun!

Sen beyninin %100 sağ tarafını daha fazla kullanıyorsun. Hayatın her zaman iyi ve güzel olan tarafını gören bir kişiliğin var. Her şeyi halledebilir ve her şeyin üstesinden gelebilirsin. Zor şeyler yaşasan da ayağa kalkarsın. Kalkarsın kalkarsın da yanındaki insanların desteği sayesinde. Sen insancıl bir kişiliğe sahipsin. Yani yalnız kalırsan veya etrafında sevmediğin kişilerle olursan bu seni mutsuzlaştırır ve sessizleştirir. Her zaman iyi hissettiğin yanlarında olmaktan mutluluk duyduğun insanlarla birlikte olmalısın. Hislerine çok fazla güveniyorsun ve şanslısın ki seni şimdiye kadar pek yanıltmamışlar. Kendini bir şeye zorunda hissetmek yaşam sevincini çalabilir. Sen bir şey yapmalıysan onu istediğin ve sevdiğin için yapmalısın. İnsanlara her zaman iyimserlikle yaklaşan birisin ama hoşlanmadığın kişiler senden uzak dursalar iyi olur. Beyninin sağ tarafı daha çok kullanan biri olarak sanata da yatkınsın. Araştırmaya başla, mutlaka bir yeteneğin olmalı!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
43
15
13
7
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın