Görüş Bildir
Haberler
Yükselen Burcunu Seç, Narsistik Kişilik Bozukluğuna Sahip misin Söyleyelim!

Yükselen Burcunu Seç, Narsistik Kişilik Bozukluğuna Sahip misin Söyleyelim!

Hepimizin içinde bir parça da olsa bulunan narsistik kişilik bozukluğu kimimizde bir hayli fazla bulunabilir. Özellikle burcumuz ve yüklesen burcumuzun özelliklerini taşıyorsak birazcık narsist olabiliriz. Senin yüklesen burcuna göre narsistik kişilik bozukluğuna sahip olup olmadığını söylüyoruz.

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yükselen burcunu öğrenebilir miyiz?

Koç!

Görmezden gelinmekten hiç hoşlanmayan Koç burçları için abartı diyemesek de biraz fazla narsistik kişilik bozukluğuna sahip. Kendinden başka rakibi olmayan Koç burcu kaybetmekten de nefret eder. Bu nedenle kaybedeceği savaşlara da asla girmez. Kendinden eminse onu kimse tutamaz. Bir numara olmak gibi gayesi vardır her zaman, bu nedenle kendinde daha ön planda olan insanları hayatında tutmaz. Koç burcu önde olmayı sever ve her zaman ilgi üzerinde olsun ister. Yani Koç burcu %90 narsistik kişilik bozukluğuna sahiptir.

Boğa!

Boğa burcu olsa olsa %30 narsist olabilir. Sadece kendi hayatına odaklı boğa burcu için diğer insanlar hiç mühim değildir. Etrafında aslında daha güzel ve başarılı insanlar olması onu tatmin eder. Sabırlı olduğu kadar düzenli olan Boğa burcu kendini beğenir ama bu abartı derece de değildir. Yani sadece kendisi güzel veya yakışıklıymış gibi davranmaz. Güzel olan herkese güzelliğini söylemekten de çekinmez. Yani Boğa burcundan çok sağlam dost olur.

İkizler!

Sınırlandırılmaktan nefret eden İkizler burcunun narsistliği %80'dir. Her zaman daha yüksekten en yükseğe çıkmak ister. Yanındaki herkes rakibi gibi davranır İkizler burcu. Onunla dost olabilirsiniz ama rakip olmanızı tavsiye etmeyiz. Kendini fazla önemser ve önemli olduğunu da hissetmek ister. Zaten dış görünüş açısından şanslı olan İkizler burcu hem etkileyici kişiliği ile her ortamda dikkat çekebilir ve bu durum onun da fazla hoşuna gider. İkizler burcu etrafına fazla zarar vermeden narsistlik duygusunu taşır.

Yengeç!

Eleştirilmekten hiç hoşlanmayan Yengeç burcunun narsistliği %50 civarındadır. Yaptığı işlerde mükemmeliyetçiliği benimseyen Yengeç burcu, her şeyin kusursuz olmasını ister. Eğer yaptığı bir şey de bir problem çıktıysa bu kesinlikle Yengeç burcundan kaynaklanmıyordur. Çünkü onun hayatında hataya yer yoktur. Çok fazla insanın karıştığı ve herkesin bir şey söyleme ihtiyacı duyduğu ortamlarda durmazlar. Onun için en gerçek yorumu işinde çok iyi olan kişiler yapabilir. İşi konusunda narsist olan Yengeç burcu özel hayatında da biraz bu özelliğini devreye sokabilir. Belli etmez ama kimden güzel olduğunu neresinin daha dikkat çekici olduğunu sık sık kendine hatırlatır.

Aslan!

Aslan burcu bir narsistlik yarışmasına katılsaydı muhtemelen birinci olarak çıkardı. Dikkat çekmeye bayılan, kendisi hakkında konuşulmasından hoşlanan Aslan burcu görmezden gelinmekten nefret eder. Onun için bir ortamda sadece kendisi dikkat çekmeli ve herkesin gözü onda olmalı. Bu nedenle kıyafetlerinde de makyajında da aksesuarlarında da abartmaya bayılır. İllaki üzerinde herkesten farklı bir şey olmak zorundadır. Çünkü başkaları Aslan burcu hakkında konuşmak zorundadır. İnsanlara malzeme vermeyi de seven Aslan burcu gündem olmaya bayılır. Aslan burcunun narsistliği %100'dür.

Başak!

Başaklar %70 narsistliğe sahiptir. Çünkü mükemmeliyetçi bir tavırları vardır. Her şeyin en iyisini onlar bilir. Bu nedenle yapılan her şeye de kolay kusur bulabilirler. Memnun olması zor kişiler oldukları içinde insanlarla zor anlaşırlar. Başak burcu gerçekten birini sevdiğinde bunu belli ederler, sevmediği kişileri kırmamak için onlarla anlaşılıyormuş gibi yapabilirler. Başarıdan daha önemli çok az şeye inanan Başak burçları tembellikten hiç hoşlanmadığı için her zaman en iyisine odaklanır. Kusursuzluk onun için önemlidir. Bu nedenle kolay beğenmez.

Terazi!

Kendisi hakkında konuşulmasına bayılan Terazi %80 narsisttir. Büyük bir zevke sahiptir Terazi burçları bu nedenle gördükleri yedikleri gezdikleri her yer onlar için önemlidir ve bunu gerçekten iyi yaparlar. Her şeyi anlatmayı sevdiği gibi kendisinden de fazla bahseder. Yani sadece başkaları onu konuşması yetmez kendini uzun uzun insanlara anlatır. Bu nedenle de yeni insanlarla tanışmak Terazi burçları için terapi gibidir. Tatlı dili, çekiciliği ve sevimliliği birleşince Terazi hakkında konuşmak da bir Teraziyi dinlemek de en keyifli aktivitelerden biridir.

Akrep!

Önce her zaman Akrep burçları gelmeli. istekleri de hayalleri de onlar için önemlidir ve eğer bir ikilemde kalırsa her zaman kendi isteklerini seçer. Yani diğer insanların istekleri de söyledikleri de Akrep burçları için hiçbir öneme sahip değildir. Hayatındaki tek ideali hayallerini gerçekleştirmek olan Akrep burcunun narsist bir tarafı yoktur. Onun derdi sadece kendiyledir. Yani hayatında her şey yolunda olursa ne birine karışır ne de birine karıştırtır. Samimi olan herkese hayatında yer olan Akrep burcu, her konu hakkında bilgi sahibi olmak ister. Narsist değil belki ama kendi hayalleri için veremeyeceği savaş yoktur.

Yay!

Belki de aralarında en narsist olmayan burç Yay burcudur. Yay burcunun tek derdi eğlenmektir. Onun için yüzü güldüğü huzurlu ve mutlu olduğu anlarda olmak çok daha önemlidir. Zaten enerjisi ile dikkat çeken Yay burcu etrafında da gerçek dostlarını bulundurur. Yani kalıcı ve uzun dostlukları vardır. Sınırlardan hiç hoşlanmadığı gibi kurallardan da hiç hoşlanmaz. Onu engellemek isteyen kimseyi dinlemez ve işte o anda inatlaşmaya başlar. Yay burcunun önünde durmak pek mantıklı değildir. Narsist bir tarafı olmadığı gibi insanları kıyaslamak gibi bir özelliği de yoktur. Yani herkes kendince güzel ve iyidir. Kimseyle anlamsız bir yarışa girmez.

Oğlak!

Oğlak burcu her anlamda olmasa da iş konusunda oldukça narsist bir kişiliğe sahiptir. İçinde her oyunda birinci çıkmayı arzulayan ve bunun için belli etmese de fazla çabalayan biri yatar. Hata yapılmasından da dikkatsizlikten de hiç hoşlanmayan Oğlak burcu için diğer insanlar hiç umrumda değildir. Sadık bir kişiliği olduğu için sevdikleri yanında olunca kapıyı dışarda kalan herkesin yüzüne kapatır. Yani Oğlak burcu her zaman olduğu gibi iş anlamında narsist bir kişiliğe sahiptir. Her şey bir kenara kariyeri bir yana olan Oğlakların yarışacağı tek konu iştir.

Kova!

Neşeleri ve enerjileri ile tanıdığımız Kova burcunda hafif bir narsistlik söz konusudur. Bunu belli etmez belki ama kendi içinde kimden daha iyi olduğunu bilir. Sadece çok yakın arkadaşları bu özelliğini bilen Kova burçları övülmeyi de çok severler. Her ortamda adı geçsin ister ve giydikleri ile konuşmayı severler. Kova burcu sınırlandırılmaktan, yalnız kalmaktan ve sıkıcı insanlardan nefret ederler. Becerileri ile dikkat çeken Kova burcu haklı bir narsistliğe sahiptir. Yani giyinmeyi çok iyi bilir, el becerisi çok kuvvetlidir, iş hayatında başarılıdır ve eğlencelidir. Kova burcu narsist olmasın da kim olsun?

Balık!

Pek narsist tarafı bulunmayan Balık burcu başarıdan hoşlanır. Yani arkadaş çevresi hep güzel/yakışıklı ve başarılı insanlarla doludur. Hiçbir kıskançlığa hayatında yer vermediği gibi yardım etmeyi de severler. Balık burçları istese de narsist olamazlar. Çünkü onlar beğendiklerini beğendik demek isterler. Güzel şeyler görmek hoşlarına gider. Göz zevki onlar için önemlidir. İçlerinden asla ondan daha iyi olmalıyım veya hep dikkat çekmeliyim gibi düşünceler yer almaz. Farklı auraları sayesinde yeteri kadar dikkat çekici olan Balık burçları yarışa girmekten hoşlanmazlar.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
11
9
8
6
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurr Yıldırım

Sınırlandırılmaktan nefret eden İkizler burcunun narsistliği %80'dir.

Gizem Yenikler

Boğa! Boğa burcu olsa olsa %30 narsist olabilir. Sadece kendi hayatına odaklı boğa burcu için diğer insanlar hiç mühim değildir. Etrafında aslında daha güzel... Devamını Gör

Ciel Phantomhive

Önce her zaman Akrep burçları gelmeli. istekleri de hayalleri de onlar için önemlidir ve eğer bir ikilemde kalırsa her zaman kendi isteklerini seçer. Yani di... Devamını Gör