Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgilinin İsminin İlk Harfini ve Burcunu Seç Seni Unutup Unutmadığını Söyleyelim!

Eski Sevgilinin İsminin İlk Harfini ve Burcunu Seç Seni Unutup Unutmadığını Söyleyelim!

Eski sevgilinin isminin ilk harfini ve burcunu seç, seni unutup unutmadığını söyleyelim.

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski sevgilinin isminin ilk harfini seçer misin?

Eski sevgilinin burcunu da seçer misin?

Eski sevgilin seni çoktan unutmuş!

Üzgünüz eski sevgilin seni çoktan unutmuş. Sen de artık kendi yoluna baksan iyi olur. Belki arada onun aklına geliyor senin gibi birini bulamayacağını düşünüyor olabilir ama bunlar gelip geçici anlar. Seni unutmayı başarmış belki bunu çevresinin desteği ile de kolayca atlatmış. İyi kötü bir sürü anınız olmuş ama bazen bitmesi gereken şeylerin önünde durulmayacağını da anlamışsın. Belki hayatına eski sevgilin gibi biri girmediği için kendini mutlu ve tamamlanmış hissedemiyorsun. Çok aramış olsan da o samimiyet, rahatlık, aşk, heyecan henüz tekrar karşına çıkamamış olabilir. Bu nedenle de eski sevgilin sürekli aklını meşgul ediyor. Yani sen unutamamış olsan da eski sevgilin seni çoktan bitirmiş. Aranızda geçen şeyler tekrar birlikte olmanıza engel olan şeyler. Sen de bunu bilsen de aklında 'acaba mı?' diye soru işareti kalmış. Önce kendi içinde bir şeylerin olmayacağına inanırsan sen de kafanda bitirebilirsin. Eski sevgiline dair en küçük bir eşyayı saklıyorsan onunla arandaki bağları da koparamamışsın demektir. Önce işe onunla ilgili şeyleri yok etmekle başla.

Eski sevgilin senden bir hamle bekliyor.

Eski sevgilin seni ne unutmuş ne de unutmamış. Aslında bizim de biraz aklımız karışmadı değil. Sen de bu nedenle ikilemde kalmışsın. Bir öyle bir böyle davranan bir eski sevgiliye sahipsin. Sevgilisi varken bile seni arayabilecek cesarete sahip. Bu cesareti aslında ona sen veriyorsun. Bir şeylerin değişeceğini düşünüyor ama başka insanlarla birlikte olmaktan da geri durmuyor. Yani seni bekliyor ama yanlış yöntemler uyguluyor. Birini severken bir başkası ile ilişki kurmak sevginin sahteliğini ortaya çıkartır sadece. Senin de aklına zaman zaman geliyor. 'Devam etseydik ne olurdu?' veya 'Başka bir seçeceğimiz var mıydı?' diye kendine çok fazla sormuş ve düşünmüşsün. Ama en sonunda yine hiçbir seçeceğinin olmadığını anlamışsın. Eski sevgilin senden en küçük bir hamle görse hemen sana geri dönecek. Belki takip etmek, fotoğrafını beğenmek, storylerini izlemek... Bu tarz hareketler ona cesaret verebilir. Tabii sen de gerçekten istiyorsan... Eski sevgilin senden bir şeyler görmek istiyor.

Eski sevgilin seni unutamamış.

Eski sevgilin seni asla unutamamış. Ne yaptıysa bir türlü olmadığı, senin yerine kimseyi koyamadığı için sürekli aklında sen varsın. Eğer karşısına başkaları çıksaydı belki seni tekrar hatırlamazdı ama kimle şansını denediyse seninle yaşadıklarını unutamıyor. Eski sevgilin ara ara sana yazıyor ya da seni sık sık stalklıyor. Bazen bunu belli ederek bazen ise gizli gizli yapıyor. Aklına düşmeni istiyor çünkü yeni bir ilişkiye başlamandan da korkuyor. Güzel şeyler yaşamış olsanız da her ilişkinin olduğu gibi sizin ilişkinizin de bir sonu varmış ve bu son gelmiş. Sen de zaman zaman düşünsen de bir şeylerin olmayacağını biliyorsun. Tekrar aynı şeyleri yaşamak da tekrar aynı yollardan geçmek de sana zor geliyor. Ama aynı zamanda yeniden bir şeylere başlamak da zor geliyor. Yani hayatının en kararsız zamanlarını yaşıyorsun. Eğer tekrar bir şeylere başlanacaksa sıfırdan ve daha anlayışlı bir şekilde başlamayı tercih edersin. Senin de aklından eski sevgilin bir türlü çıkmıyorsa dönmek için tam zamanı!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
23
17
14
12
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Eski sevgilin senden bir hamle bekliyor. gelmez o hamle .d

ainci

Eski sevgilin seni ne unutmuş ne de unutmamış. Aslında bizim de biraz aklımız karışmadı değil. Sen de bu nedenle ikilemde kalmışsın. Bir öyle bir böyle davra... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Eski sevgilin senden bir hamle bekliyor. Eski sevgilin seni ne unutmuş ne de unutmamış. Aslında bizim de biraz aklımız karışmadı değil. Sen de bu nedenle iki... Devamını Gör