Görüş Bildir
Haberler
Seni Deliler Gibi Kıskanan Kişinin İsmini Söylüyoruz!

Seni Deliler Gibi Kıskanan Kişinin İsmini Söylüyoruz!

Seni gizli gizli stalklayan, stalklamakla kalmayıp üstelik seni deli gibi kıskanan kişinin adını söylüyoruz! 

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Söyle bakalım, ilişkilerinde nasıl bir insansın?

4. Sence eski sevgilin sana hala aşık mı?

5. Peki ilişkilerin de genel olarak problemler neyden kaynaklanıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seç bakalım!

7. Diyelim ki birinden çok hoşlanıyorsun ama karakteri pek sana göre değil. Ne yaparsın?

8. Son olarak geçmiş ilişkilerinde unutmadığın biri var mı?

Sena!

Sena!

Seni deli gibi kıskanan kişinin adı Sena. 'Aranızda ne geçti, neden seni kıskanıyor, yoksa seni unutmadı?' biz bilemeyiz. Onu sen bileceksin. Bildiğimiz tek şey Sena'nın seni deli gibi kıskandığı. Artık ya duygularına karşılık ver ya da tamamen bağlarını kopar. Hem sen acı çekme hem de o.

Ebru!

Ebru!

Seni deli gibi kıskanan kişi Ebru. Geçmişte yaşadığınız şeyler unutulmamış olabilir. Aklında hala o güzel günler duruyor. O günleri unutmadıkça seni de unutamıyor. Yanında kimi görse kıskançlıktan ateşi çıkan Ebru senin artık onu fark etmeni istiyor olabilir. Biraz etrafına bak!

Aslı!

Aslı!

Seni deli gibi kıskanan kişi Aslı. Ne zaman seni görse öyle uzaktan uzaktan sana bakıyor. Ya onu fark etmeni istiyor ya da yanında kimseyi görmek istemiyor. Arkadaşlarından bile delice kıskanan Aslı'nın kıskançlığı tamamen sevgisinden.

Ecem!

Ecem!

Seni deli gibi kıskanan kişi Ecem. Ne olursa olsun her zaman seni bekleyen biri var. Duygularını saklamayı tercih etmiş ama aslında hafif hafif belli etmekten de hoşlanmış. Yani sen de onun farkındasın. Tabii bu kadar seni kıskandığının farkında olmaya bilirsin. Bizden söylemesi Ecem seni fena halde kıskanıyor.

İpek!

İpek!

Seni deli gibi kıskanan kişi İpek. Belki eski flörtün belki eski sevgilin belki henüz kendini fark ettirmeyen biri. Seni her yerden stalklayıp, hakkındaki her bilgiyi öğrenen İpek, arkadaşlarından eski sevgililerine kadar seni bulmuş. Yani kimin sen de gözü var onu bile çok iyi biliyor. İpek seni herkesten fazlasıyla kıskanırken, inandığı tek şey bir gün birlikte olacağınız.

Duygu!

Duygu!

Seni deli gibi kıskanan kişinin adı Duygu. 'Aranızda ne geçti, neden seni kıskanıyor, yoksa seni unutmadı?' biz bilemeyiz. Onu sen bileceksin. Bildiğimiz tek şey Duygu'nun seni deli gibi kıskandığı. Artık ya duygularına karşılık ver ya da tamamen bağlarını kopar. Hem sen acı çekme hem de o.

Ece!

Ece!

Seni deli gibi kıskanan kişi Ece. Geçmişte yaşadığınız şeyler unutulmamış olabilir. Aklında hala o güzel günler duruyor. O günleri unutmadıkça seni de unutamıyor. Yanında kimi görse kıskançlıktan ateşi çıkan Ece senin artık onu fark etmeni istiyor olabilir. Biraz etrafına bak!

Gamze!

Gamze!

Seni deli gibi kıskanan kişi Gamze. Ne zaman seni görse öyle uzaktan uzaktan sana bakıyor. Ya onu fark etmeni istiyor ya da yanında kimseyi görmek istemiyor. Arkadaşlarından bile delice kıskanan Gamze'nin kıskançlığı tamamen sevgisinden.

Sıla!

Sıla!

Seni deli gibi kıskanan kişi Sıla. Ne olursa olsun her zaman seni bekleyen biri var. Duygularını saklamayı tercih etmiş ama aslında hafif hafif belli etmekten de hoşlanmış. Yani sen de onun farkındasın. Tabii bu kadar seni kıskandığının farkında olmaya bilirsin. Bizden söylemesi Sıla seni fena halde kıskanıyor.

Gizem!

Gizem!

Seni deli gibi kıskanan kişi Gizem. Belki eski flörtün belki eski sevgilin belki henüz kendini fark ettirmeyen biri. Seni her yerden stalklayıp, hakkındaki her bilgiyi öğrenen Gizem, arkadaşlarından eski sevgililerine kadar seni bulmuş. Yani kimin sen de gözü var onu bile çok iyi biliyor. Gizem seni herkesten fazlasıyla kıskanırken, inandığı tek şey bir gün birlikte olacağınız.

Burak!

Burak!

Seni deli gibi kıskanan kişinin adı Burak. 'Aranızda ne geçti, neden seni kıskanıyor, yoksa seni unutmadı?' biz bilemeyiz. Onu sen bileceksin. Bildiğimiz tek şey Burak'ın seni deli gibi kıskandığı. Artık ya duygularına karşılık ver ya da tamamen bağlarını kopar. Hem sen acı çekme hem de o.

Alper!

Alper!

Seni deli gibi kıskanan kişi Alper. Geçmişte yaşadığınız şeyler unutulmamış olabilir. Aklında hala o güzel günler duruyor. O günleri unutmadıkça seni de unutamıyor. Yanında kimi görse kıskançlıktan ateşi çıkan Alper senin artık onu fark etmeni istiyor olabilir. Biraz etrafına bak!

Ege

Ege

Seni deli gibi kıskanan kişi Ege. Ne zaman seni görse öyle uzaktan uzaktan sana bakıyor. Ya onu fark etmeni istiyor ya da yanında kimseyi görmek istemiyor. Arkadaşlarından bile delice kıskanan Ege'nin kıskançlığı tamamen sevgisinden.

Ömer!

Ömer!

Seni deli gibi kıskanan kişi Ömer. Ne olursa olsun her zaman seni bekleyen biri var. Duygularını saklamayı tercih etmiş ama aslında hafif hafif belli etmekten de hoşlanmış. Yani sen de onun farkındasın. Tabii bu kadar seni kıskandığının farkında olmaya bilirsin. Bizden söylemesi Ömer seni fena halde kıskanıyor.

Kaan!

Kaan!

Seni deli gibi kıskanan kişi Kaan. Belki eski flörtün belki eski sevgilin belki henüz kendini fark ettirmeyen biri. Seni her yerden stalklayıp, hakkındaki her bilgiyi öğrenen Kaan, arkadaşlarından eski sevgililerine kadar seni bulmuş. Yani kimin sen de gözü var onu bile çok iyi biliyor. Kaan seni herkesten fazlasıyla kıskanırken, inandığı tek şey bir gün birlikte olacağınız.

Mert!

Mert!

Seni deli gibi kıskanan kişinin adı Mert. 'Aranızda ne geçti, neden seni kıskanıyor, yoksa seni unutmadı?' biz bilemeyiz. Onu sen bileceksin. Bildiğimiz tek şey Mert'in seni deli gibi kıskandığı. Artık ya duygularına karşılık ver ya da tamamen bağlarını kopar. Hem sen acı çekme hem de o.

Oğuz!

Oğuz!

Seni deli gibi kıskanan kişi Oğuz. Geçmişte yaşadığınız şeyler unutulmamış olabilir. Aklında hala o güzel günler duruyor. O günleri unutmadıkça seni de unutamıyor. Yanında kimi görse kıskançlıktan ateşi çıkan Oğuz senin artık onu fark etmeni istiyor olabilir. Biraz etrafına bak!

Berkay!

Berkay!

Seni deli gibi kıskanan kişi Berkay. Ne zaman seni görse öyle uzaktan uzaktan sana bakıyor. Ya onu fark etmeni istiyor ya da yanında kimseyi görmek istemiyor. Arkadaşlarından bile delice kıskanan Berkay'ın kıskançlığı tamamen sevgisinden.

Onur!

Onur!

Seni deli gibi kıskanan kişi Onur. Ne olursa olsun her zaman seni bekleyen biri var. Duygularını saklamayı tercih etmiş ama aslında hafif hafif belli etmekten de hoşlanmış. Yani sen de onun farkındasın. Tabii bu kadar seni kıskandığının farkında olmaya bilirsin. Bizden söylemesi Onur seni fena halde kıskanıyor.

Bora!

Bora!

Seni deli gibi kıskanan kişi Bora. Belki eski flörtün belki eski sevgilin belki henüz kendini fark ettirmeyen biri. Seni her yerden stalklayıp, hakkındaki her bilgiyi öğrenen Bora, arkadaşlarından eski sevgililerine kadar seni bulmuş. Yani kimin sen de gözü var onu bile çok iyi biliyor. Bora seni herkesten fazlasıyla kıskanırken, inandığı tek şey bir gün birlikte olacağınız.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
61
23
21
15
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Miray Durmuş

Mert kim amk. Mert diye bir arkadaşım dahi olmadı

Lalisa Monabal

Ay bana da mert çıktı

Necla Kaplan

Merttt

Lalisa Monabal

Evet bana da o çıktı