Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltı Testine Göre Senin Aklındaki Tehlikeli Düşünceyi Ortaya Çıkartıyoruz!

Bilinçaltı Testine Göre Senin Aklındaki Tehlikeli Düşünceyi Ortaya Çıkartıyoruz!

Evett senin bilinçaltına inip, aklının köşesinde gizli kalmış, sana zarar veren kötü düşünceyi ortaya çıkartıyoruz. Kendine itiraf edemediğin tehlikeli düşünce ne?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Bir yolculuğa çıkacaksın. Hangi ulaşım aracını kullanırsın?

4. Peki gittiğin yer bunlardan hangisine benziyor.

5. Hmmm. Bu yolculukta yanında kim var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii istediğin yere ulaştın nasıl bir yerde kalıyorsun?

7. Kapına akşam bir hayvan geldi bu hangisi?

8. Peki bu hayvanı besledin mi?

9. Son olarak bu yolculuktan döneceğin zamanı düşün. Ne hissediyorsun?

Başarısızlık düşüncesi...

Bilinçaltı testine göre senin aklındaki tehlikeli ve sana zarar veren düşünce başarısızlık düşüncesi. Senin büyük hayallerin var. Her şeyin en iyisine ve güzeline sahip olmak gibi isteklerin var. Bunları gerçekleştirmek içinde çok dikkatli adımlar atıyorsun. Senin hayatında hata payı yok ve olamaz. Bu nedenle kendini çok fazla sıkıyor ve kasıyorsun. Yani hata yapmamak için ettiğin dikkat aslında bir süre sonra zarar veriyor. Başarılı bir insansın ama bu sana yetmiyor. Bunun altındaki neden, yani kendini sürekli eksik hissetmenin nedeni birilerinden karşılık alamamak. Övülememek, başarılarının dikkate alınmaması senin başarısız olduğuna inanmana neden olur ve bu çocukluğundan geliyorsa şu anını bile büyük oranda etkiler. Sen elinden geleni yapan, aslından yaptıkları ile de mutlu olan birisin ama daha fazlasına yapabileceğine inandığın için her zaman önüne bakıyorsun. Yorulmuyor ya da yorulmadığını sanıyorsun. Başarısızlık düşüncesi senin çoğu zaman gözünü kör edebiliyor ve öyle anlarda kimseyi görmüyorsun. Bu duyguyu kontrol altına almazsan seni giderek yıpratmaya başlayacak. Bu nedenle yaptıklarınla mutlu olmayı bilmelisin.

Hayatının hep aynı olacağı düşüncesi...

Bilinçaltı testine göre senin aklındaki tehlikeli düşünce hayatının hep aynı olacağı düşüncesi... Senin korktuğun bir şey varsa o da hayatının her zaman, şu andaki gibi olacağı düşünmek. Şu anda hayatında güzel giden şeyler var belki ama kötü giden şeyler biraz daha fazla gibi. Her şeyi ilerde isteklerine kavuşmak için yapıyorsun. Bunun için çabalıyor ve bunun için bir şeylerden fedakarlık ediyorsun. Monoton bir yaşam gibi değil de daha çok şu an yaşadığın zorlukları bir daha görmek istemediğin bir yaşam istiyorsun. Bu düşünceye kendini o kadar kaptırmışsın ki çoğu zaman ne yapacağını bilemez hale geliyorsun. Nasıl ilerleyeceğini, nasıl bir şeylere devam edeceğini çok fazla düşünüyorsun. Bu korku aslında seni bir şeyler için fazla panik olmana da neden oluyor. Yani mantıklı düşünemediğin zamanlarda bir paniğe kapılıyor ve o anlarda bir süre donuklaşıyorsun. Hayatının şimdikinden daha iyi olmasını isterken bunun için fazla kafa yoruyorsun. Bazı şeyleri akışa bırakmayı seçmeli ve hayatın önün çıkardıklarını iyi değerlendirmelisin. Çünkü yaptığın planlar her zaman tutmaz.

Sevilmeme düşüncesi...

Senin bilinçaltındaki tehlikeli düşünce sevilmeme düşüncesi. Kendini birilerine sevdirmek veya senin birini sevmen çok önemli. Çünkü bu duyguları fazla içinde yaşıyor ve fazla hissediyorsun. İçten içe korktuğun şey ise hayatın boyunca biri tarafından sevilmemek. Çünkü sen aslında sevgiyle her şeyin çözülebileceğine inanan birisin. Bu nedenle de tutunduğun bu duyguyu hayatının her anında yaşamak istersin. Sevilmeme düşüncesi senin kafanda sürekli bir şekilde var. En çok geceleri kendini ilerde bambaşka yerlerde hayal ediyorsun. Senin için birine güvenmek zor ama birini sevmek çok kolay. Yani karşındaki insandan aldığın ilk elektrik senin o kişiyle ilişkini ortaya koyar. Kendini her zaman güvenceye alırsın ama bu güvence şeklini insanlardan uzak durarak ya da sevgisizlikle yapmazsın. Sevilmediğini düşünmek bile seni kötü hissettirirken bunun ilerde değişmesini istiyorsun. Bilinçaltındaki bu düşünce aslında senin biraz da depresif olmana neden oluyor.

Her şeyi boş vermişlik düşüncesi...

Senin bilinçaltındaki tehlikeli düşünce boş vermişlik düşüncesi. Her şeyi bıraktığın ve umursamadığın anda aslında ne kadar dibe düştüğü fark ediyorsun. Hayatında dönüm noktan denilebilecek kadar büyük şeyler yaşamışsın. Bu yaşadıklarını da aşamamışsın. Bu nedenle de şu an için her şeyi boş veriyor ve umursamıyorsun. Ne ileriyi ne geçmişi düşünüyorsun. Şu andasın belki ama ondan da pek tat almıyorsun. Ne zaman kendini iyi hissetsen aslında aynı zamanda suçlu da hissediyorsun. Gülümsemen her zaman yarım kalıyor. Aklına gelen ve bir türlü gitmeyen düşünceler nedeniyle hayatına devam edemiyorsun. Bilinçaltındaki bu düşünceye ne zaman kendini kaptırsan, o zaman senin için hayatın hiçbir anlamı kalmıyor. Yapman gereken şey hayallerini düşünmek. Bu hayatta neden varsın ne yapmak istiyorsun ne yapamadın bunların düşünerek kendi yolunu çizebilirsin. Eğer gerçekleştirmek istediklerinin peşinden gidersen bu umursamaz tavrından da kurtulabilirsin. Kolay şeyler yaşamasan da bazı şeyleri zamanla geçeceğini bilmelisin. Yani şu anki ruh halin gelip geçici ama senin kaçırdıkların bir daha gelmeyecek.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
133
19
13
9
9
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın