Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Ne İçin Pişmanlık Yaşadığını Söylüyoruz!

Evet/Hayır Testine Göre Ne İçin Pişmanlık Yaşadığını Söylüyoruz!

Çok önceden veya henüz daha yeni, verdiğimiz kararlar ve attığımız adımların getirisi bazen pişmanlık olabiliyor. Bu evet/hayır testine göre sen ne için pişmanlık duyuyorsun?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşık olduğun kişi için en yakın arkadaşından vazgeçer misin?

2. Kendi iyiliğin için aşık olduğun kişiden vazgeçer misin?

3. Pekii senin için gurur her zaman ön planda mıdır?

4. En yakın arkadaşının aldatıldığını ona söyler misin?

5. Peki sen hislerine göre mi hareket ediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin isteklerin hayatındaki herkesin isteklerinden daha mı önemli?

7. Diyelim ki sahip olduğun her şeyi kaybettin yeniden bir şeylere başlar mısın?

8. Pekii çok çabuk umutsuzluğa kapılır mısın?

9. Birinin sana karşı davranışları değişirse, sen de ona karşı davranışlarını değiştirir misin?

10. Son olarak üzüleceğini bilerek bir şeyin peşinden gider misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söyleyemediklerin için...

Sen söyleyemediklerin için pişmanlık duyuyorsun. Bazen şartlar gereği adım atmaktan korkmuş ve geride durmuşsun. İnandığın şey ise her şeyin bir zamanı olduğu. Yani sen eğer bir şeyi çok istiyorsan ve o şey senin için varsa mutlaka bir gün seni bulur. O anlarda gerçekleşseydi belki de kötü sonuçlanacaktı diye düşünerek, istediğin şeyin sana gelmesini beklemişsin. Bu da senin yıllarını kaybetmene neden olmuş. Yani doğru olsun diye beklerken yılların ne kadar çabuk geçtiğini unutmuşsun. Söyleyemediğin, adım atmadığın veya atamadığın her şey için şu an pişmanlık duyuyorsun. Bazen herkesi karşına alman gerekebilir veya bazı insanların da kalbi kırılabilir. Sen eğer bir şeye çok fazla inanıyorsan, karşına aldığı kişilerde seni bir gün anlayacaktır. Çok istediğin bir şeyden vazgeçerken aslında onu ne kadar istediğini de söyleyememişsin. Yalnız kaldığında daha da hissettiğin bu pişmanlık duygusu çoğu zaman hayatının ilerlemesine de engel oluyor. Şu an hayatında bir durağanlık varsa bunun sebebi sensin. Bir şeyleri tamamen bitirmek zor geliyor sana. Hayatından çıkmasını istemediğin insanlarla bağlarını koparamadığın ve bir şekilde bir yerde karşına çıktığı için hayatına devam edemiyorsun. Söyleyemediğin her şey için pişmanlık duyuyor ve artık bunu söyleyecek cesareti de kendinde bulamıyorsun.

Hata yapmaktan korktuğun için...

Sen hata yapmaktan korktuğun için pişmanlık duyuyorsun. Yanlış olduğunu düşündüğün için silip attığın ve hayatından tamamen uzak tuttuğun şeyler için pişmanlık duyuyorsun. Belki gerçekten yanlış olurdu ama şu an bile bunu yapmadığın için pişmanlık duymazdın. Yaptıkların için değil, yapmadığın şeyler için pişmanlık duymak sana çok ağır geliyor. Nasıl ilerleyeceğini bilemiyorsun. Bir şeylerin vaktinin geçtiğini düşünüyor ve herkes için farklı yollar olduğuna inanıyorsun ama aynı zamanda da bir türlü içindeki hisleri bitiremiyorsun. Bu ikilemde kalmak seni çoğu zaman hata yaptığını düşünmene neden oluyor. Yani sen hata yapmamak için çabalarken aslında hata yaptığının farkında değilsin. Eğer daha kararlı adımlar atmış olsaydın belki de şu an bambaşka şeyler için endişeleniyor olurdun. Sevdikleri yanıltmak seni korkutuyor ve kendin için en iyi olan şey ne karar veremiyorsun. Pişmanlık duyduğun bu şey aklına, kaçırdığın fırsatları getiriyor. Çok hırslı bir karaktere sahip değilsin. Bu nedenle kaçırdığın şeyler için çok fazla üzülmezsin ama eğer kaçırdığın şey senin hayatını büyük oranda etkileyecek ve mutlu olmanı sağlayacaksa bunun için uzun süre üzüntü duyabilirsin. Hata yapmamak için adım atmadığın, risklerden uzak durduğun hiçbir şey aklından çıkmıyor. Her ihtimali hala düşünürken kendini aslında doğru yolda olduğuna inandırmaya çalışıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
134
22
19
14
10
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın