Görüş Bildir
Haberler
Seni Kim Özlüyor?

Seni Kim Özlüyor?

Sen mutlaka birilerini özlüyorsun da seni kim özlüyor? Bu sorunun cevabı sonucumuzda!

Eğer hazırsan;

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da!

3. Söyle bakalım şu aralar aklın karışık mı?

4. Peki değer verdiğin biri ile aranın bozulmaması için neler yaparsın?

5. Şu an istediğin her şeye sahip misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki çok kötü bir gününde kendini nasıl motive ediyorsun?

7. Hangi insana tahammülün yok?

8. Son olarak hayatındaki öncelik kim?

Seni eski sevgilin özlüyor!

Seni eski sevgilin özlüyor. Uzun süredir konuşmadığın belki ara ara stalkladığın eski sevgilin seni sürekli merak ediyor. 'Neredesin? Ne yapıyorsun? Kiminlesin?' bu soruları sık sık kendine soruyor. Cevabı bulamayınca da mecbur o da seni stalklıyor. Belki hayatına senin gibi biri girmediği için belki de seninle geçirdiği günlerin yeri dolmadığı için... Bundan emin değiliz ama eski sevgilin seni çok özlemiş. Senden bir adım bekliyor ya da küçük bir ima. Ona cesaret verecek bu şeyler sonucunda sana mesaj atabilir. Yaşadığınız onca şeyi silip atmış ya da 'Bir daha asla onunla olamam.' diyebilirsin ama sana karşı duyduğu özlem sana da farklı duygular hissettirecek. Eski sevgilin seni bu kadar özlemişken sana yazması da an meselesi...

Seni uzun süredir konuşmadığın biri özlüyor!

Seni özleyen kişi uzun süredir konuşmadığın biri. Aranıza her anlamda mesafeler giren biri seni çok özlüyor. Yaşadığınız hiçbir şeyi unutmadığı gibi de en çok da seninle eğlenceli zamanlar geçirmiş. Aranızda özel bir bağ ve duygu varken bir an da her şey kopmuş. Fevri karakterin nedeniyle insanları çabuk silebiliyor ve sonra da pişmanlık duyabiliyorsun. Hayatına birçok insan giriyor ve çıkıyor. Çıkmalarının nedeni ise biraz da senden kaynaklanıyor. Yapılan hataları görmezde gelmeyen ve pek affedici olmayan birisin. Bu özelliklerin de insanlarla arana mesafe koymana neden oluyor. Yine arana mesafe koyduğun ve uzun süre önce konuşmayı bıraktığın, bir zamanlar her şeyini paylaşmış olsan da şimdi yerini bir başkasının aldığı biri seni özlüyor. Sence bu kişi kim?

Seni ailen özlüyor!

Seni ailen özlüyor. Belki her gün onları görüyor belki de ara ara görüyorsun ama buradaki özlem daha çok aranızdaki duygular ile ilgili. Artık eskisi gibi bir şeyler paylaşamadığın veya yüzeysel konuştuğun ailenle aranda bir şeyler eskisi gibi değil. Bunu sen de hissederken ailen de farkında. Bu nedenle ailen seni ve eski günlerinizi özlüyor. Onlarla daha çok vakit geçirmeni istiyor olabilir veya bir şeyler paylaşmanı istiyor olabilirler. Senin her zaman koşulsuz yanında bulunacak, her zaman destekleyecek ve her zaman sevecek tek kişi onlar. Herkes gelip geçiciyken ailen ne olursa olsun senin yanında olduğunu sana hissettirir. Belki onlara biraz daha vakit ayırabilir ve daha fazla zaman geçirebilirsin. Sesini duymaları bile onları daha iyi hissettirecektir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
106
81
28
21
17
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın