Görüş Bildir
Haberler
Yaparım/Yapmam Testine Göre Yüzde Kaç Çılgınsın?

Yaparım/Yapmam Testine Göre Yüzde Kaç Çılgınsın?

Sana bir kaç soru sorup bunlardan hangisini yapıp hangisini yapamayacağını seçeceksin sonucunda ise yüzde kaç çılgın olduğunu öğreneceksin!

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir gün uyanıp başka bir şehre gider misin?

2. Sevgilin istemiyor diye bir arkadaşını hayatında çıkartman gerekse....?

3. Çok bunaldığın için, mutsuz olduğun işinden istifa eder misin?

4. Eski sevgilinin yeni sevgilini stalklar mısın?

5. Ailene haber vermeden evlenir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşık olduğun kişiye ilk adımı sen atar mısın?

7. Eski sevgilin seni aldatmışsa, onu ailesinin önünde rezil eder misin?

8. Sana zarar veren birine sen de zarar verir misin?

9. Geleceğin için bütün dostlarından vazgeçer misin?

Sen %20 çılgınsın!

Sen %20 çılgınsın. Risk almaktan asla hoşlanmayan ve her zaman adımlarını sağlam atan biri olarak sonunu düşünmeden hareket etmek sana göre bir şey değil. Bu nedenle çılgınlıklar da sana göre değil. Sen her şeyin sonunu bilmek  isteyen birisin. Yani bir güne başlayıp 'Acaba bu gün başıma ne gelecek?' diye bekleyemezsin. Bu nedenle de her zaman programlısındır. Ani planlara katılamaz ve emin olmadığın hiçbir şeye de dahil olmazsın. %20 çılgınlık seviyen ile garantici kişiliğin ön plana çıkıyor.

Sen %60 çılgınsın!

Sen %60 çılgınsın. Bazen kafana eser, içinden o an öyle gelir ve yaparsın ama bu sürekli bir şey değildir. Bazen de çok fazla korkar ve adım atamaz hale gelirsin. Bu belirsizliklerin nedeniyle sen %60 çılgınsın. Etrafında seni gaza getiren veya güvendiğin birileri varsa kendini daha özgür ve rahat hissedersin. Bu nedenle risk almak veya canın istediği gibi davranmaktan da çekinmezsin. Yanındaki insanlara güvenebilmek senin için önemli. Kendin gibi olduğun tek yer güvendiğin insanların yanı. Çılgınsın ama bu yanındaki insalara göre değişkenlik gösteriyor.

Sen %90 çılgınsın!

Sen %90 çılgınsın. Canın ne isterse yer, zaman ve mekan fark etmeksizin yapabilirsin. Aklına gelen düşüncelerin temelinde hep özgürlüğün var. Bu nedenle ne bir şey için adım atmaktan geri durur ne de bir karar vermek için uzun uzun düşünürsün. Yanında da uzun süre dostluk yaptığın arkadaşlarını sürükler, belki pişman olacağı belki de yıllarca güleceğin anılar biriktirirsin. Cesur kişiliğini her yerde fark ettiriyorsun. %90 çılgınlığın ile insanların kalbinde enerjin ve cesaretinle yer ediniyorsun!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
259
74
65
54
25
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın