Görüş Bildir
Haberler
8 Soruluk Psikoloji Testine Göre Sen Ne İçin Yaşıyorsun?

8 Soruluk Psikoloji Testine Göre Sen Ne İçin Yaşıyorsun?

Önümüze koyduğumuz hedeflerimizin ve hayallerimizin bir gün gerçek olması umuduyla yaşıyoruz. Peki sen ne için yaşıyorsun?

Eğer hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım ağladığında yanında kim oluyor?

2. Kendinde bir özelliğinden vazgeçecek olsan, hangi özelliğinden vazgeçerdin?

3. Peki karşındaki kişi dinlemeden, seni suçluyorsa o anda ne yaparsın?

4. Mecbur olmasaydın ne yapmazdın?

4. Mecbur olmasaydın ne yapmazdın?

5. Peki yakın arkadaşınla aynı kişiye aşık olsaydın ne yaparsın?

5. Peki yakın arkadaşınla aynı kişiye aşık olsaydın ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki en kötü günleri yaşıyorsun. Bu günlerde kendin için ne yaparsın?

7. Senin için mutluluk ulaşılmaz bir şey mi?

8. Son olarak senin neye ihtiyacın var?

Sen ailen için yaşıyorsun!

Sen ailen için yaşıyorsun. Hayatta ne yapıyorsan onlar ve onların mutluluğu için yapıyorsun. Aile bağların oldukça kuvvetli. Herkes gitse de ailenin her zaman yanında olacağından ve seni her zaman destekleyeceğinden eminsin. En kötü anında da yanında olan, en mutlu anında seninle mutluluğunu paylaşan ailendeki herkes senin için çabalıyor aynı zamanda. Hayatta aile tarafından yüzü gülen insanlardansın. Onlar senin için çabalarken aynı zamanda sen de onlar için fazla çaba gösteriyorsun. Her dertlerinde yanında olmaya çalışıyor ve kendi derdin gibi çözüm bulmaya çalışıyorsun. Çünkü senin için aile sadece mutlu anları birlikte geçirmek değil, zor zamanlarda da birbirine destek olmak demektir. Sen hayatında her zaman insana değer veren bir bakış açısına sahip birisin. Bu nedenle etrafının kalabalık olması, herkesle bir iletişim halinde olmak seni daha iyi hissettiriyor. Ama önceliğin her zaman ailenden yana oluyor.

Sen hayallerine ulaşmak için yaşıyorsun!

Sen hayallerine ulaşmak için yaşıyorsun. Bu hayatta en sevdiğin şeylerden biri de hayal kurmak. Yarınını, aylar sonranı veya yıllar sonrası sürekli düşünüyorsun. Her ihtimali kafanda canlandırıyorsun ve yapmak istediğin şeylerin hayalini kuruyorsun. Bunun sadece hayal kurmakla sınırlı kalmasını da istemiyorsun. Sen bir gün hayalini kurduğun her şeyin gerçek olabileceğini düşünüyorsun ve bunun için yaşıyorsun. Çünkü sen hayallerinde daha mutlu ve etrafını da mutlu eden birisin. Önceliğin hayatındaki her problemi yoluna koymak olsa da zamanla rahat bir yaşama da sahip olmak istiyorsun. Şu an ne yapıyorsan hepsi ilerde isteklerine kavuşmak için. Hayallerinde daha mutlu, daha enerjik ve daha başarılı bir insansın. Bu isteklerin senin için zor veya imkansız şeyler değil. Sadece bazı şeyleri tamamlayıp, kendi yoluna bakmayı düşünüyorsun. Şu an için önünde engel olan bir şeyler var. Bunları aştıktan sonra tam anlamıyla kendine odaklanmış olacaksın. O zaman hayallerini gerçekleştirememek için hiçbir engel önünde duramayacak.

Sen başkalarını mutlu etmek için yaşıyorsun!

Sen başkalarını mutlu etmek için yaşıyorsun. Hayatında önceliğin her zaman başkaları olmuş. En küçük bir yardımı gözün kapalı kabul edebilir ve ihtiyacı olan birine sonsuz yardım edebilirsin. İçinden geldiği için öyle davrandığın her hareketin aslında sana da iyilik olarak geri dönüyor. İnsanların gözündeki sevinci, mutluluğu ve teşekkürü görmek seni motive ediyor. Bu nedenle hayatının her alanında paylaşımcı biri olmuşsun. Hak etse de etmese de herkese elinde geldiğinin fazlasıyla yardımda bulunuyorsun. Bu bazen maddi, bazen manevi bir destek oluyor. Yani birinin derdini dinlemek, çözüm bulmak veya hiç ummadığı bir haberi ona ulaştırmak bile seni mutlu edebiliyor. Hayatının her döneminde başkaları için çabalamış ve bununla yetinmişsin. Önceliğin başkaları olsa da sen aslında mutlu ettikçe mutlu olan birisin. Sen bu hayatta yaşıyorsan etrafındaki herkesi mutlu etmek için yaşıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
63
52
25
12
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın