Görüş Bildir
Haberler
Yaz Aşkı Yaşayacağın İsmi Söylüyoruz!

Yaz Aşkı Yaşayacağın İsmi Söylüyoruz!

Yaz geldiiii! İçimiz kıpır kıpırken, flört etme arzumuz da tavan... Sen bu yaz kiminle aşk yaşayacaksın? Bu sorunun cevabı testimizde!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını seçer misin?

3. Şimdiye kadar kaç kere aşık oldun?

4. Yaz aşkı denilince hangi duyguyu hissediyorsun?

5. Peki yaz aşkı denilince bu yerlerden hangisi gözünde canlanıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence yaz aşkının ömrü ne kadardır?

7. Pekiii sen hangi durumda bir ilişkiyi bitirirsin?

8. Şu an hayatında biri var mı?

9. Peki yaz hakkında en özlediğin şey ne?

10. Son olarak burcunu söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sena!

Sena!

Sen bu yaz, aşkını Sena ile yaşayacaksın. Onunla nerede tanışacağından emin değiliz ama büyük bir aşk yaşayacağınızdan eminiz. İlk dakikasından son dakikasına kadar 'aşk buymuş' diyeceğin bir yaza hazır mısın? Etrafına iyi bak! Sena'yı elinden kaçırmak istemezsin.

Ecem!

Ecem!

Sen bu yaz, Ecem ile büyük bir aşk yaşayacaksın. Yeri gelince sınırsız eğleneceğin yeri gelince ise romantikliği sonuna kadar hissedeceğin bir yaz aşkı seni bekliyor. Bu aşk kısa mı sürer uzun mu emin değiliz. Emin olduğumuz tek şey yaz aşkının gerçekten uzun yılar hafızandan silinmeyeceği.

Didem!

Didem!

Sen bu yaz Didem'le aşk yaşayacaksın. Herkesin özendiği bir yaz aşkı seni bekliyor olacak. Her şeyi bir kenara bıraktığın ve hayatındaki tek önemli şeyin kendi mutluluğun olduğunu anladığın an Didem de hayatına girmiş olacak. Yapmak gereken tek şey net olmak. Büyük aşk için geri sayıma başladık!

Burcu!

Burcu!

Sen bu yaz Burcu ile büyük bir aşk yaşayacaksın. Tam anlamıyla dolu dolu geçireceğin ve uzun yıllar unutmayacağın dakikaların olacak. 'Şimdiye kadar neredeydin?' diye birbirinize sık sık soruyor olacaksınız. Her şeyi ve herkesi unuttuğun birkaç ay senin de dönüm noktan olmuş olacak. Bu ilişki belki de yaz aşkı olmaktan daha fazlası olabilir. Bizden söylemesi...

Hazal!

Hazal!

Sen Hazal'la büyük bir yaz aşkı yaşayacaksın. Her şeyin tesadüfen geliştiği bu yaz da Hazal'la tanışman da tesadüf eseri olacak. Hiç ummadığın, belki de aklını ucundan hiç geçirmediğin günler seni bekliyor olacak. Bu ummadığın şeyler arasında Hazal'da var. Arkadaş olarak başladığınız ilişkiniz bir anda aşka dönecek. Her şeyin çok çabuk olduğu günlerde aslında ne kadar güzel şeyler yaşadığını da ilişkiniz bitince anlayacaksınız. Belki sonra yollarınız yeniden kesişir, belli mi olur?

Melis!

Melis!

Sen bu yaz, aşkını Melis ile yaşayacaksın. Onunla nerede tanışacağından emin değiliz ama büyük bir aşk yaşayacağınızdan eminiz. İlk dakikasından son dakikasına kadar 'aşk buymuş' diyeceğin bir yaza hazır mısın? Etrafına iyi bak! Melis'i elinden kaçırmak istemezsin.

Zeynep!

Zeynep!

Sen bu yaz, Zeynep ile büyük bir aşk yaşayacaksın. Yeri gelince sınırsız eğleneceğin yeri gelince ise romantikliği sonuna kadar hissedeceğin bir yaz aşkı seni bekliyor. Bu aşk kısa mı sürer uzun mu emin değiliz. Emin olduğumuz tek şey yaz aşkının gerçekten uzun yılar hafızandan silinmeyeceği.

Özge!

Özge!

Sen bu yaz Özge ille aşk yaşayacaksın. Herkesin özendiği bir yaz aşkı seni bekliyor olacak. Her şeyi bir kenara bıraktığın ve hayatındaki tek önemli şeyin kendi mutluluğun olduğunu anladığın an Özge'de hayatına girmiş olacak. Yapmak gereken tek şey net olmak. Büyük aşk için geri sayıma başladık!

Özlem!

Özlem!

Sen bu yaz Özlem ile büyük bir aşk yaşayacaksın. Tam anlamıyla dolu dolu geçireceğin ve uzun yıllar unutmayacağın dakikaların olacak. 'Şimdiye kadar neredeydin?' diye birbirinize sık sık soruyor olacaksınız. Her şeyi ve herkesi unuttuğun birkaç ay senin de dönüm noktan olmuş olacak. Bu ilişki belki de yaz aşkı olmaktan daha fazlası olabilir. Bizden söylemesi...

Aslı!

Aslı!

Sen Aslı'yla büyük bir yaz aşkı yaşayacaksın. Her şeyin tesadüfen geliştiği bu yaz da Aslı'yla tanışman da tesadüf eseri olacak. Hiç ummadığın, belki de aklını ucundan hiç geçirmediğin günler seni bekliyor olacak. Bu ummadığın şeyler arasında Aslı da var. Arkadaş olarak başladığınız ilişkiniz bir anda aşka dönecek. Her şeyin çok çabuk olduğu günlerde aslında ne kadar güzel şeyler yaşadığını da ilişkiniz bitince anlayacaksınız. Belki sonra yollarınız yeniden kesişir, belli mi olur?

Mertcan!

Mertcan!

Sen bu yaz, aşkını Mertcan ile yaşayacaksın. Onunla nerede tanışacağından emin değiliz ama büyük bir aşk yaşayacağınızdan eminiz. İlk dakikasından son dakikasına kadar 'aşk buymuş' diyeceğin bir yaza hazır mısın? Etrafına iyi bak! Mertcan'ı elinden kaçırmak istemezsin.

Emre!

Emre!

Sen bu yaz, Emre ile büyük bir aşk yaşayacaksın. Yeri gelince sınırsız eğleneceğin yeri gelince ise romantikliği sonuna kadar hissedeceğin bir yaz aşkı seni bekliyor. Bu aşk kısa mı sürer uzun mu emin değiliz. Emin olduğumuz tek şey yaz aşkının gerçekten uzun yılar hafızandan silinmeyeceği.

Ataberk!

Ataberk!

Sen bu yaz Ataberk'le aşk yaşayacaksın. Herkesin özendiği bir yaz aşkı seni bekliyor olacak. Her şeyi bir kenara bıraktığın ve hayatındaki tek önemli şeyin kendi mutluluğun olduğunu anladığın an Ataberk de hayatına girmiş olacak. Yapmak gereken tek şey net olmak. Büyük aşk için geri sayıma başladık!

Deniz!

Deniz!

Sen bu yaz Deniz ile büyük bir aşk yaşayacaksın. Tam anlamıyla dolu dolu geçireceğin ve uzun yıllar unutmayacağın dakikaların olacak. 'Şimdiye kadar neredeydin?' diye birbirinize sık sık soruyor olacaksınız. Her şeyi ve herkesi unuttuğun birkaç ay senin de dönüm noktan olmuş olacak. Bu ilişki belki de yaz aşkı olmaktan daha fazlası olabilir. Bizden söylemesi...

Volkan!

Volkan!

Sen Volkan'la büyük bir yaz aşkı yaşayacaksın. Her şeyin tesadüfen geliştiği bu yaz da Volkan'la tanışman da tesadüf eseri olacak. Hiç ummadığın, belki de aklını ucundan hiç geçirmediğin günler seni bekliyor olacak. Bu ummadığın şeyler arasında Volkan da var. Arkadaş olarak başladığınız ilişkiniz bir anda aşka dönecek. Her şeyin çok çabuk olduğu günlerde aslında ne kadar güzel şeyler yaşadığını da ilişkiniz bitince anlayacaksınız. Belki sonra yollarınız yeniden kesişir, belli mi olur?

Oğuz!

Oğuz!

Sen bu yaz, aşkını Oğuz ile yaşayacaksın. Onunla nerede tanışacağından emin değiliz ama büyük bir aşk yaşayacağınızdan eminiz. İlk dakikasından son dakikasına kadar 'aşk buymuş' diyeceğin bir yaza hazır mısın? Etrafına iyi bak! Oğuz'u elinden kaçırmak istemezsin.

Berk!

Berk!

Sen bu yaz, Berk ile büyük bir aşk yaşayacaksın. Yeri gelince sınırsız eğleneceğin yeri gelince ise romantikliği sonuna kadar hissedeceğin bir yaz aşkı seni bekliyor. Bu aşk kısa mı sürer uzun mu emin değiliz. Emin olduğumuz tek şey yaz aşkının gerçekten uzun yılar hafızandan silinmeyeceği.

Ege

Ege

Sen bu yaz Ege ile aşk yaşayacaksın. Herkesin özendiği bir yaz aşkı seni bekliyor olacak. Her şeyi bir kenara bıraktığın ve hayatındaki tek önemli şeyin kendi mutluluğun olduğunu anladığın an Ege'de hayatına girmiş olacak. Yapmak gereken tek şey net olmak. Büyük aşk için geri sayıma başladık!

Enes!

Enes!

Sen bu yaz Enes ile büyük bir aşk yaşayacaksın. Tam anlamıyla dolu dolu geçireceğin ve uzun yıllar unutmayacağın dakikaların olacak. 'Şimdiye kadar neredeydin?' diye birbirinize sık sık soruyor olacaksınız. Her şeyi ve herkesi unuttuğun birkaç ay senin de dönüm noktan olmuş olacak. Bu ilişki belki de yaz aşkı olmaktan daha fazlası olabilir. Bizden söylemesi...

Burak!

Burak!

Sen Burak ile büyük bir yaz aşkı yaşayacaksın. Her şeyin tesadüfen geliştiği bu yaz da Burak'la tanışman da tesadüf eseri olacak. Hiç ummadığın, belki de aklını ucundan hiç geçirmediğin günler seni bekliyor olacak. Bu ummadığın şeyler arasında Burak da var. Arkadaş olarak başladığınız ilişkiniz bir anda aşka dönecek. Her şeyin çok çabuk olduğu günlerde aslında ne kadar güzel şeyler yaşadığını da ilişkiniz bitince anlayacaksınız. Belki sonra yollarınız yeniden kesişir, belli mi olur?

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
30
29
12
11
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

yaz aşkları saçmalıktan başka bir şey değildir.

Necla Kaplan

Eness

cansu ersan

Volkan! ne volkanı lan zaten sevdiğim var yani sevgilim adı Şahan