Görüş Bildir
Haberler
Hangi Spor Efsanesiyle Birebir Aynı Özellikleri Taşıdığını Söylüyoruz!

Hangi Spor Efsanesiyle Birebir Aynı Özellikleri Taşıdığını Söylüyoruz!

Neredeyse bütün başarılı sporcuların ortak yönleri; işlerine karşı duydukları sevgi, rakiplerine olan saygıları ve elde ettikleri onca başarıya rağmen alçakgönüllü olmaları...

Hepimiz bu insanlarla ortak özellikler taşıyoruz. Ancak bazılarıyla daha fazla benzer yönlere sahibiz.

Hazırsan, alanlarında isimlerini altın harflerle yazdırmış sporculardan hangisi ile benzediği öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da söyler misin?

3. Hangi spor dalında profesyonel bir kariyerin olmasını isterdin?

4. Kendini kötü hissettiğinde ne yaparsın?

4. Kendini kötü hissettiğinde ne yaparsın?

5. Takımdaki rolün tam olarak nedir?

5. Takımdaki rolün tam olarak nedir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaybettikten sonra sinirlerine hakim olabiliyor musun?

7. Elde etmek istediğin bir şeyin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Ancak işler istediğin gibi ilerlememeye başladı. Bu durumda ne yaparsın?

7. Elde etmek istediğin bir şeyin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Ancak işler istediğin gibi ilerlememeye başladı. Bu durumda ne yaparsın?

8. Biraz alakasız olacak ama aşağıdaki içeceklerden hangisini tercih edersin?

Sen Ayrton Senna'sın!

Sen Ayrton Senna'sın!

Senin rekabetçi ruhunun çevrendeki herkes tarafından takdir edildiğini söylemem gerekiyor. Zorluklara göğüs gerip görünmez bir kesimden sıyrılmayı başarmak senin kaderin! Küçük büyük hiçbir ayrıntıya takılmadan, hesap kitapsız her türlü riske atılmaya eğilimlisin. O an sadece kazanmak umurunda olduğu için sonuçlarını düşünmüyorsun. Sonunu düşünen kahraman olamaz mentalitesiyle hareket ediyorsun. Ama unutma ki başına ne geliyorsa bu yüzden geliyor.

Sen Roger Federer'sin!

Sen Roger Federer'sin!

Nezaketin ve hoşgörülü kişiliğin seni sen yapan özelliklerin. İnsanlara karşı her zaman kibar oluşun seni herkes tarafından sevilen biri haline getiriyor. Başarılarını asilliğin ve zarifliğinle o kadar kolay gösteriyorsun ki bulunduğun  kortta adeta  bir kuğu gibi süzülüyorsun. Dışarıdan nasıl gözüktüğün pek umurunda değil ve iyi gözükmek için ekstra bir çaba göstermiyorsun. Çünkü sen doğuştan asilsin ve çevrendeki kişilerde seni bu yüzden bayılıyor. Tıpkı ''Majesteleri'' gibi.

Sen Rafael Nadal'sın!

Sen Rafael Nadal'sın!

Alçak gönüllü yapın, elde ettiğin onca başarıya rağmen gözle görülen yegane özelliğin. Oysa kazanıp kaybetmek senin için önemli değil çünkü sen rekabete açsın. Çektiğin onca çile ve acı ise başarıya ulaşmak için büyük bir motivasyon kaynağı. Bu durumun verdiği haz senin için vazgeçilemez bir his. Pes etmek nedir bilmeyen karakterin de işin içine girdiğinde durdurulamaz bir makine haline geliyorsun. Kolaya nazaran engebeli yollar ise geçmeyi sevdiğin ve tercih ettiğin yegane yollar.  İşte tam bu nedenle sen 'Toprağın Kralı' olarak bilinen Rafael Nadal'sın!

Sen Toni Kroos'sun!

Sen Toni Kroos'sun!

Başarılarının kaynağı içinde bulunduğun ekibe karşı olan saygın ve sana verilen görevi eksiksiz yerine getirmen diyebiliriz. Söylenenleri kelimesi kelimesine o kadar güzel algılıyorsun ve yerine getiriyorsun ki ekstra yaptığın her şey pastadaki çilekten farksız. Çok yönlülüğün herkes tarafından takdir ve gıpta ediliyor. Sorumluluklarının bilincindesin. Varlığın çoğu zaman insanların dikkatini çekmese de yokluğun kesinlikle fark ediliyor. Tıpkı Toni Kroos gibi.

Sen Serena Williams'sın!

Sen Serena Williams'sın!

Başarının sırrı içindeki güce dayanıyor senin. Fiziksel olduğun doğru fakat mental olarak daha da güçlü olduğunu söyleyebilirim. Dediğim gibi güç senin gerçekten de içinde. Ne zaman kendini fiziksel olarak tükenmiş hissetsen mental olarak güçlü kaldığın için yorulduğunu hissetmiyorsun. Aksine kendini daha da motive ediyorsun. Karşılaştığın zorlukları önce kafanın içinde alt ediyorsun. Bu yüzden karşındaki insanla hiç bir zaman polemiğe girmiyorsun. Büyüklük her zaman sende kalıyor. Tıpkı Serena Williams gibi.

Sen Megan Rapinoe'sin!

Sen Megan Rapinoe'sin!

Sen mevcut düzenin işleyişinde önüne çıkan her türlü haksızlığa karşı direnmek için doğmuşsun. Senin için bir kişinin hayatında sahip olması gereken en önemli insani değer adil bir karaktere sahip olmak diyebilirim. Bu nedenle bu çarklı sistemde bir bozukluğa, arızaya şahit olduğunda göz yummaya yüreğin el vermiyor. Problemi çözebilmek adına elinden geleni ardına koymuyorsun, yapında yok. Hayatta dayanışmanın önemini senden daha iyi bilen birisi yok. Sen sırtını verdiğin insanları asla yarı yolda bırakmayan bir lidersin. Tıpkı Megan Rapinoe gibi.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
28
19
8
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sen Toni Kroos'sun!

Gizem Yenikler

Sen Roger Federer'sin!

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sen Serena Williams'sın! Başarının sırrı içindeki güce dayanıyor senin. Fiziksel olduğun doğru fakat mental olarak daha da güçlü olduğunu söyleyebilirim. Ded... Devamını Gör