Görüş Bildir
Haberler
Hangi Prison Break Karakterisin?

Hangi Prison Break Karakterisin?

Eda Hakim
03.08.2022 - 18:27

Yıllardır Breaking Bad ve Prison Break kıyaslaması yapıldı hala da yapılmaya devam ediliyor. Aksiyona daha fazla bağlıysanız kesinlikle Prison Break 1 numara. Haydi şimdi hangi Prison Break karakteri olduğunu bul..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin için çok önemli olan birinin başı büyük bir dertte olsaydı ne yapardın?

2. Birden elinize yüklü miktarda para geçti, ne yapardınız?

3. Birini seçmeni istesem..

4. Bir suç işlediniz ve hapishaneye girdiniz..

5. Birisi düşmanınla işbirliği yaparak seni o kadar sinirlendirdi ki patlamaya hazır bir bomba gibi oldun, ne yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir kaçış planı yapıyorsun ve arkadaşların sana planının ne olduğunu soruyor, ne yaparsın?

6. Bir kaçış planı yapıyorsun ve arkadaşların sana planının ne olduğunu soruyor, ne yaparsın?

7. Biri seni tehdit etti ve şantaj yaptı, ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Michael Scofield!

Sen tam anlamıyla bir dehasın! Zekanla her şeyi halledebilirsin. Olayları keskin görüşlerinle ve pratikliğinle kesin çözüme kavuşturursun. Sevdiklerine çok bağlısın, onların başına bir şey gelirse hiç düşünmeden kendini öne atarsın. Bir sonraki hamlen her zaman planlıdır kimse senin aklınla baş edemez.

Sara Tancredi!

Empati yeteneğin, insanlara yardım etme hevesin çok yüksek. Sevecenliğin ve samimiyetin herkesin dilinde. Herkese karşı ılımlı yaklaşabilirsin ama dıştan biraz çekingen durabilirsin. Kıvrak zekanla ve anne şefkatin inanılmaz derecede büyüleyici.

Lincoln Burrows!

Bencillik kesinlikle sana göre değil! Sevdiğin insanlar için kendini hiç düşünmeden  feda edersin. Sinirli bir yapın var ama seninle yakınlaşınca ne kadar düşünceli bir ruhun olduğunu herkes görebilir. Güçlüsün ve bu özelliğin bir yerden sonra mental olarak seni yorabilir.

Fernando Sucre!

Aşırı eğlencelisin! Çektiğin zorluklara rağmen hala nasıl gülebileceğini, hayata pozitif tarafından bakmasını iyi biliyorsun. Değer verdiğin insanları asla yarı yolda bırakmazsın, bir sorunları olduğunda ve sana ihtiyaçları olduklarında hemen yardımcı olursun. Senin gibi bir dosta sahip oldukları için etrafındakiler çok şanslı.

Alex Mahone!

Kesinlikle zekanla ve fizik gücünle tüm düşmanlarının korkulu rüyası olabilirsin. İnanılmaz derecede ileri görüşlüsün ve planlarını buna göre yapıyorsun. Tecrübelerinle ve davranışlarınla etrafındakileri kendine hayran bırakıyorsun Çevrendekilerin akıl hocası görevini sen üstleniyorsun ve çok karizmatiksin ;).

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
33
19
9
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Michael Scofield!

Manav Yörük

Michael Scofield! Sen tam anlamıyla bir dehasın! Zekanla her şeyi halledebilirsin. Olayları keskin görüşlerinle ve pratikliğinle kesin çözüme kavuşturursun. ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Alex Mahone!