Görüş Bildir
Haberler
Hangi The Office Karakteri Senin Ruh İkizin?

Hangi The Office Karakteri Senin Ruh İkizin?

Eda Hakim
12.08.2022 - 16:31 Son Güncelleme: 12.08.2022 - 17:43

The Office gelmiş geçmiş en iyi sitcom dizisi olarak nitelendiriliyor. Eğer hala bu kahkaha tufanı dokuz sezonluk diziyi izlemediysen çok şey kaçırıyorsun diyebilirim. İzlediysen de çok şanslısın, hangi karakter olduğunu merak ediyorsan bu test sana yardımcı olacak. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrensek..

2. Yaşını da öğrenelim..

3. Bu hayatta en büyük hayalin nedir?

4. Yakın arkadaşlarınla kafede oturup kahve içerken birden içlerinden biri çat diye düştü. Ne tepki verirsin?

5. Geçmişe biraz yolculuk yap bakalım.. Nasıl bir çocukluğun vardı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Avrupa Yakası karakterlerinden birini seçebilir misin?

7. Senin tercihine uygun ofis hayatı aşağıdakilerden hangisi?

8. Alakasız gelebilir ama hangi How I Met Your Mother karakteri sana daha yakın geliyor?

9. Ofisten biri sana aşık oldu ve senin de ona karşı hislerin var. Ne yaparsın?

9. Ofisten biri sana aşık oldu ve senin de ona karşı hislerin var. Ne yaparsın?

10. Para senin için ne kadar önemli?

10. Para senin için ne kadar önemli?
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dünyanın en umursamaz insanısın ve özel hayatınla alakalı herkesin içinde sana bir eşek şakası yaptılar. Nasıl hissedersin?

11. Dünyanın en umursamaz insanısın ve özel hayatınla alakalı herkesin içinde sana bir eşek şakası yaptılar. Nasıl hissedersin?

12. Bu karakterlerden birini seçmeni istesem..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Michael Scott!

Sen bir komedi fırtınasısın. Hiç ciddi kalamıyorsun. Kara mizahınla, hareketlerinle, eğlenceli aktivitelerinle herkesi mutlu etmeyi başarabiliyorsun. Ara sıra sinir bozucu olabilirsin ama bu da senin kişiliğinin tuzu biberi :) Hani ortamın enerjisi düşer ve boşluğa düşülür ya sen o ortamı neşelendiren yegane kişisin. Bu kadar eğlenceli ve umursamaz biri de elbette çöküş zamanları yaşayabilir. Geceleri özellikle büyük bir kara deliğe girdiğini söyleyebilirim. Dıştan mükemmel derecede dertsiz tasasız gözükebilirsin ama içinde işler hiç öyle değil.

Dwight Schrute!

Sen bir efsanesin! Şaka yapmıyorum cidden öylesin. Duygularını asla belli edemiyorsun. Soğuk, katı ve acımasız bir görünümün var ama seni zorlarlarsa kalbinin derinliklerinde ne kadar iyi ve düşünceli bir insan olduğunu herkes görebilir. Kendine has hobilerin ve alışılmamış zevklerin var. Bunlar insanlar tarafından biraz garipsenebilir ama senin hiç umurunda değil çünkü ben buyum kimse için değişemem kafasındasın. Güç senin için çok kıymetli, otorite kurmayı ve liderliğin senin elinde olması senin için büyük bir önem taşıyor.

Jim Halpert!

Çok zeki birisin. Zekan ve mizahın birleşince ortaya görsel şölen çıkıyor valla. Kendi halinde sessiz sakin birisin ama eğlenceni de asla eksik etmiyorsun ;) Romantik ve düşünceli bir yapın var. Karşındaki kişinin duygularını çok önemsiyorsun, onu kırdım mı acaba diye düşünüyorsun. Empati yeteneğin kuvvetli diyebilirim. Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama yaptığın her işi en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyorsun.

Pam Beesly!

Çok saf ve iyi niyetlisin. Dıştan aşırı sakin bir görünüm veriyorsun ama aslında sinirli birisin. E tabii damarına basılınca bu sinir ortaya çıkıyor. El becerin ve sanatsal ruhun kişiliğinde ağır basmış olabilir. İnsanlara her zaman iyi yaklaşmaya çalışıyor, onları alttan almayı başarabiliyorsun ama günün sonunda sen de bir insansın ve senin de bir limitin var! Çekiciliğin ve auran her gittiğin ortamda fark ediliyor. Kendinde en sevmediğin özelliğin sinirlenince ağlaman olabilir.

Kelly Kapoor!

Yürüyen leylasın diyebilirim.. Aşk senin hayatında önemli bir yer tutuyor. Hayatının aşkını bulmak ve onunla bir ömür geçirmek hayallerinin arasında. Çok duygusalsın ve bu duygusallığını çevrendeki herkes biliyor. Özel günlere değer veriyorsun. Senin yaptığını sana da yapmalarını istiyorsun, kıymet bilinmezlikten nefret ediyorsun. Mantığıyla değil kalbiyle karar verenler arasındasın. Duygu karmaşasıyla beraber hafif bir sinir problemin olabilir, kimse senin damarına basmayı istemez, korkulursun ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
21
5
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın