Görüş Bildir
Haberler
Hangi Suits Karakterisin?

Hangi Suits Karakterisin?

Eda Hakim
02.08.2022 - 16:17 Son Güncelleme: 02.08.2022 - 18:01

Hukuk denince akla hiç şüphesiz Suits geliyor.. Peki sen bu uzun soluklu diziyi izlediysen hangi karakter olduğunu çöz bakalım..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyim?

2. Kendini en iyi nasıl tanımlarsın?

3. İlişki durumun nasıl?

4. Mental olarak yorgun hissettikten sonra kafanı dağıtmak için ne yapardın?

5. Bir tanesini seçmeni istesem..

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi senin kırmızı çizgin?

7. Sana daha yakın gelen okulu seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Harvey Specter!

Kesinlikle büyüleyicisin. İkna kabiliyetin ve kıvrak zekanla insanlar üzerinde büyük bir hakimiyetin var. Sadakat ve dürüstlük senin için çok önemli. Dıştan duygusuz ve soğuk görünebilirsin fakat içinde duygu patlamaları yaşayan düşünceli bir insan var.

Donna Paulsen!

Sen bir insan sarrafısın! Karşındaki kişinin ne düşündüğünü veya bir sonraki hamlesini tahmin edebilecek kadar güçlü sezgilerin var. Sevdiklerine çok bağlısın, onlara yapılan yanlış sana yapılmış demektir. Kimse seni düşmanı olarak görmek istemez. Bir sorun çıktığında önce sana danışılır, çözüm makinesisin.

Louis Litt!

Naif bir ruhun var. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve lider ruhlusun. Duygularını belli etmeyi sevmiyorsun ama aslında kırılgan bir yapın var. Seni sen yapan şey aşırı düşünceli olman he bir de rafine zevklerinin olması ;)

Mike Ross!

Paha biçilemez bir zekaya sahipsin! Kurnazlık ve zekan birleşince ortaya resmen görsel şölen çıkıyor. Azimlisin ve hedeflerin var. İstediğini elde edene kadar hırsla çabalıyorsun bu da müthiş bir özellik. Yardımseverliğin ve empati yeteneğin çok özel.

Rachel Zane!

Sen tam anlamıyla bir iş bitiricisin! İnsanların sana yapamaz gözüyle bakmalarından nefret ediyorsun. Bir şeyi başarmak istediysen onu hırsla, büyük emeklerinle başarırsın. Güvenilirsin. Birilerinin başı sıkışınca ilk sana koşarlar. Alıngan bir yapın var ama sinirlendiğinde kimse senin karşında duramaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
13
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Harvey Specter! Kesinlikle büyüleyicisin. İkna kabiliyetin ve kıvrak zekanla insanlar üzerinde büyük bir hakimiyetin var. Sadakat ve dürüstlük senin için çok... Devamını Gör

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Mike Ross! Paha biçilemez bir zekaya sahipsin! Kurnazlık ve zekan birleşince ortaya resmen görsel şölen çıkıyor. Azimlisin ve hedeflerin var. İstediğini elde... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Mike Ross! Paha biçilemez bir zekaya sahipsin! Kurnazlık ve zekan birleşince ortaya resmen görsel şölen çıkıyor. Azimlisin ve hedeflerin var. İstediğini elde... Devamını Gör