Görüş Bildir
Haberler
Hangi Gossip Girl Karakterisin?

Hangi Gossip Girl Karakterisin?

Eda Hakim
17.08.2022 - 13:38

Bir döneme damgasını vuran diziler arasında hiç şüphesiz Gossip Girl var.. Bu efsane gençlik dizisinde hangi karakter olduğunu tahmin ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyim?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Biri sana karşı yapmaması gereken bir şey yaptı, ondan intikam alır mısın?

4. Sana yapılan bir yanlışı senden özür dilense bile içinde tutar mısın?

4. Sana yapılan bir yanlışı senden özür dilense bile içinde tutar mısın?

5. Stalk durumun nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilin seni en yakın arkadaşınla aldattı. Ne yaparsın?

7. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

8. Hedeflerin doğrultusundaki okulu kazanamadın. Nasıl davranırsın?

9. En yakın arkadaşını kıskandığın hiç oldu mu?

10. Bir partiye davet edildin, hediye olarak ne alırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dedikodu yapmayı ne derece seversin?

12. Son olarak, popülarite senin için ne kadar önemli?

Blair Waldorf!

Sen tam bir ikonsun! Gerçekten. Her hareketin, her söylediğin popülerleşiyor ve kendine olan özgüvenin ciddi manada kıskanılıyor. İmrenilecek derecede konuşma ve ikna kabiliyetin var. Güzelliğin, çekiciliğin de herkesin dilinde. Sempatik tavırların ve kendine olan özgüvenin ne kadar ilgi çekici olsa da bir kesim insanlar tarafından da aşırı gıcık bulunabilirsin. Eee yapacak bir şey yok kıskananlar çatlasın..

13. Serena van der Woodsen!

Sen aşırı rahat, umursamazsın. Her şey olacağına varır kafasındasın ve etrafındakiler tarafından çok kıskanılıyorsun. Auran ve karizman girdiğin her ortamda dikkat çekiyor. Yetenekli ve mizahtan anlıyor olman da çevrendeki karşı cinsleri büyülüyor olsa gerek. Kendine has giyim tarzın ve hareketlerin de seni sen yapan önemli şeyler.

14. Chuck Bass!

Sen karizmanın vücut bulmuş halisin! Aşırı hırslı ve dediğim dediksin. Geçmişte veya şuan yaptığın hareketler etrafındakiler tarafından çok konuşuluyor. Soğuk ve duygusuz görünüyorsun ama kendini sadece sevdiğin, değer verdiğin kişilere karşı açabiliyorsun. Özgüvenin muazzamlık derecesinde.

Dan Humphrey!

Sempatik, kültürlü, baya akıllı ve esprili birisin. Aşırı gizemli olman da merak uyandırıyor açıkçası :) Suskun, sessiz sakin bir kişiliğe sahipsin ama etrafında dönen oyunlara, dedikodulara her şeye hakimsin. Üzerine yüklenen sorumluluklardan çok sıkılmışsın ama yolun sonunda rahata erebilme olasılığının olduğunu farkındasın..

Nate Archibald!

Dış görünüşün ve karizmatikliğinle  herkesin dilinde olmayı başarmışsın sanırım. Çok yardımsever ve düşünceli bir yapın var. Senin de yaptığın birçok hata var ama insanız hepimiz hata yapabiliriz. Empati yeteneğin ve oto kontrolün çok yüksek. İyi bir arkadaşsın ve etrafındakilerin iyiliğini düşünüyorsun!

İlginizi Çekebilecek İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
13
4
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
imastrangeguy12

Blair Waldorf! Sen tam bir ikonsun! Gerçekten. Her hareketin, her söylediğin popülerleşiyor ve kendine olan özgüvenin ciddi manada kıskanılıyor. İmrenilecek ... Devamını Gör

Necla Kaplan

Chuck Bass! Sen karizmanın vücut bulmuş halisin! Aşırı hırslı ve dediğim dediksin. Geçmişte veya şuan yaptığın hareketler etrafındakiler tarafından çok konuş... Devamını Gör

Yonah

"Nate Archibald!"