Görüş Bildir
Haberler
Hangi After Life Karakterisin?

Hangi After Life Karakterisin?

Eda Hakim
07.08.2022 - 10:19

Birçok duyguyu aynı anda yaşatmayı başaran After Life dizisinde hangi karakter olduğunu bulmak istiyorsan doğru yerdesin...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok sevdiğin birini kaybetseydin ne yapardın?

1. Çok sevdiğin birini kaybetseydin ne yapardın?

2. Birini idol olarak görseniz ve yolda onunla karşılaşsanız ne tepki verirsiniz?

3. Bulunduğun ortama hiç hoşlanmadığın biri geldi ve sana alttan alta laf soktu. Ne yaparsın?

4. Senden yaşta küçük bir yeğenin/kuzenin olsa onunla nasıl iletişim kurarsın?

4. Senden yaşta küçük bir yeğenin/kuzenin olsa onunla nasıl iletişim kurarsın?

5. Uzun zamandır hayalini kurduğun iş bir şekilde olmadı. Nasıl hissedersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşların mental olarak çöktüğün bir dönem senin kafanı dağıtmak istiyor, nasıl karşılık verirsin?

6. Arkadaşların mental olarak çöktüğün bir dönem senin kafanı dağıtmak istiyor, nasıl karşılık verirsin?

7. Hadi seç bakalım..

8. Yorucu bir iş gününün sonunda kendini nasıl ödüllendirirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tony Johnson!

Hayatı asla ciddiye almıyorsun! En kötü ne olabilir düşüncesindesin ve haksızlığa tahammül edemiyorsun. Ofansif mizahın ve olayları dalgaya alış biçimin insanlar tarafından pek kabul görmüyor ama içten içe sana imreniyorlar. Melankolik bir tipsin ama kabuğundan nasıl çıkacağını da yaşanmışlıklarınla beraber öğreniyorsun.

Kath!

Kırılgan bir yapın var insanların senin hakkında ne düşündüklerini bir tık kafana takıyor olabilirsin. Planlı ve çalışkansın. Bu hayattaki hedefini, nelerle uğraşacağını daha çözememiş olabilirsin ama emin ol eninde sonunda hepsini halledeceksin. Düşünceli ve bir o kadar da alımlısın. Ayrıca espritüel bir kişiliğe sahipsin.

Sandy!

Üstlendiğin sorumluluklar ve erken olgunlaşmış olman seni biraz yormuş. Duygusalsın ve vicdan sahibisin. Hızlı öğrenme kabiliyetin ile birlikte yüksek yerlere geleceğine hiç şüphe yok. Dinleme ve izleme kabiliyetinin üstüne yok! Saf ruhun seni sen yapan en önemli şeylerden biri..

Emma!

Emma!

Kesinlikle düşünceli ve naif bir ruhun var. İnsanlara yardım etme hevesin o kadar özel ki bu özelliğinle çevrendekileri büyülüyorsun. Bence senden tam bir terapist olabilir ne dersin? Tavsiye verme yeteneğin ve yol göstermelerinle kapısı çalınan ilk kişisin..

Lisa Johnson!

Hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorsun! Geriye dönüp baktığında keşke demek istemiyorsun ve aşırı neşelisin. Etrafındaki insanları da kusursuz enerjin ve gülüşünle o kadar etkiliyorsun ki insan hayret ediyor. Seninle yaşayan asla yaşlanmaz, imrenilecek bir insansın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
12
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Kath!

Gizem Yenikler

Tony Johnson! Hayatı asla ciddiye almıyorsun! En kötü ne olabilir düşüncesindesin ve haksızlığa tahammül edemiyorsun. Ofansif mizahın ve olayları dalgaya alı... Devamını Gör

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sandy! Üstlendiğin sorumluluklar ve erken olgunlaşmış olman seni biraz yormuş. Duygusalsın ve vicdan sahibisin. Hızlı öğrenme kabiliyetin ile birlikte yüksek... Devamını Gör