Görüş Bildir
Haberler
Çevrendekilere Güveniyor musun?

Çevrendekilere Güveniyor musun?

Eda Hakim
02.10.2022 - 16:00

Çevrendeki insanlara gerçekten güvenebiliyor musun? Bunu öğrenmek istiyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kafanı kurcalayan bir olay yaşadın ve bu olay yayılırsa başın büyük belaya girebilir, gene de yakın arkadaşına anlatır mısın?

2. Uzun süredir üzerinde çalıştığın bir işte sonunda başarılı oldun ve çok samimi olmadığın, haz etmediğin biri seni tebrik etti. Ne tepki verirsin?

3. Sevdiğin kişi tarafından reddedildin ve seninle alay edip, yaptığınız konuşmayı herkese anlattı. Ne yaparsın?

4. Dünya büyük bir yaratık tarafından tehdit altında ve tüm insanlığı kurtarabilecek güç sende ama herkesi kurtarmaya kalkışırsan kendi canından olacaksın, ne yaparsın?

5. En yakın dostlarının canı bir şeye sıkıldığında sana rahatlıkla anlatabiliyorlar mı yoksa biraz yargılayıp, ben demiştim moduna mı giriyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lise hayatında nasıl biriydin ya da birisin?

7. Bu film karakterlerinden birini seçer misin? (Karakterleri bilmiyorsan sana yakın geleni seçebilirsin.)

8. Seni sen yapan özelliğin nedir?

Sen Çevrendekilere Güveniyor Olabilirsin!

Sen etrafındakilere kolaylıkla güvenebilen biri olabilirsin. İçinde zerre kötü niyet kırıntısı bile yok. Asla kötü düşünmüyorsun ve olaylara hep pozitif tarafından bakıyorsun. Yaşadığın onca zorluğa veya hayal kırıklığına rağmen hala  pozitif enerji yayıyorsun ve o sıcak gülümsemeni yüzünden hiç eksik etmiyorsun. Yardımsever, düşünceli birisin ve bu yönünü çevrendekilere göstermeyi seviyorsun. İnsanlara hep ılımlı yaklaşıyorsun ve dertlerine ortak olmayı seçiyorsun. Sen çok iyi bir dinleyicisin. Saf ve naif bir kalbin var ve insanlar da bunun farkında. İyi niyetini suistimal etmeye çalışan çok kişi olmuş, inandığın güvendiğin kişiler tarafından hançerlenmiş ama yine de sen çevrendekilere güvenmeye devam ediyorsun. Sen kime nasıl davranıyorsan aynı davranışların sana karşı yapılmasını bekliyorsun. Etkiye tepki mottosundasın. Sana yanlış yapanı kıvrak zekanla ve ikna kabiliyetinle çok iyi manipüle edebiliyorsun. Aklınla oyun oynamaya kalkanlarla bir tur da sen alay ediyorsun. Masum, sevimli ve neşeli görünümünün altında atak yapmayı bekleyen bir kurt bekliyor olabilir..

Sen Çevrendekilere Güvenmiyor Olabilirsin!

Sen yapın itibariyle oldukça şüphecisin. Hayatın sana getirdiği zorluklar olsun, yaşadığın sıkıntılar olsun insanlara asla güvenmiyorsun. En yakın dostuna bile bazen kuşkulu bir şekilde yaklaşıyorsun. Kimin ne yapacağı, nasıl davranacağı belli olmaz kafasındasın. Zamanında etrafındakilere ve yakın olduğunuzu düşündüğün kişilere çok fazla güvenmişsin ama seni hep sırtından bıçaklamışlar. O yüzden şuan sen kolay kolay kimseye inanmıyorsun. Hep mesafeli, sınırlarını bilen ve gizemli davranan birisin. Aşırı zeki ve detaylara önem veren biri olabilirsin. Liderlik ruhun seni sen yapan en önemli özelliklerinden biri olabilir. İstediğin lafı çekinmeden söyleyebiliyor, kimseden korkmadan hareket edebiliyorsun. Ayrıca özgürlüğüne ve kendine has arzularına çok düşkünsün. Bu hayatta önceliğin her zaman kendin. Kendine çok değer veriyorsun ve ben üzüleceğime başkaları üzülsün düşüncesini savunuyorsun. Hırslı ve istediğini elde edene kadar elinden gelenin en iyisini yapan birisin. Sana yanlış yapanlara cevaplarını çok iyi bir şekilde veriyorsun. İnsanlara olan güvensizliğin bir yerden sonra seni yalnız yapmış olabilir ama sen yalnızlıktan da çok hoşlanıyorsun.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
16
4
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Kendime bile güvenmiyorum ben

ömer

Düşene kadar güveniyordum malesef…

Gizem Yenikler

Sen Çevrendekilere Güveniyor Olabilirsin!