Görüş Bildir
Haberler
Sen İstikrarlı Biri misin?

Sen İstikrarlı Biri misin?

Eda Hakim
26.09.2022 - 15:22

Bazı insanlar istikrarlıdır, kararlarının arkasında durabilirler, bazı insanlar ise istikrarlı değildir. Peki sen hangisisin öğrenmek istiyorsan bu testi çözmelisin. Hadi iyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kilo almak veya kilo vermek için bir diyet uygulaman gerekiyor, bu diyeti bozmadan devam ettirebilir misin?

2. Çevrende senin hakkında bir dedikodu yayıldı ve doğruluk payı sıfır. Ne yaparsın?

3. Düzenli biri misindir?

4. İki seçenek arasında karar vermen gerekiyor ama seni baya zorluyor, nasıl bir yol izlersin?

5. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir arkadaşın senin sinirini çok bozuyor ve sınırlarını zorlayacak hareketlerde bulunuyor, ne yaparsın?

7. Hedeflerine ulaşmak için çaba sarf ediyor musun?

8. Gerçekleşmesini istediğin bir şey var ve tam olacakken maalesef son anda bazı olaylar yaşandı ve gerçekleşemedi, nasıl bir tepki verirsin?

Sen İstikrarlı Birisin!

Senin istikrarlı bir birey olduğunu söyleyebiliriz. Başladığın işi asla yarım bırakmıyorsun o iş bitene kadar var gücünle çalışıyorsun ve sana engel olanlarla da kavga ediyor olabilirsin. Kendine olan inancın ve özgüvenin çok yüksek. Havalı ve çevrendekileri imrendiren bir enerjiye sahipsin. Seni sen yapan şeylerden biri kararlılığın. Sen bir şeye karar verdiysen o şeyden geri dönüş artık yoktur. Sert, soğukkanlı ve ciddi bir görünümün olabilir ama sana yakın olanlar senin ne kadar naif ve ince düşünceli olduğunu biliyor. Duygusalsın, hislerini yoğun yaşıyorsun ama zaten bu yönünü bir tek değer verdiğin insanlara gösteriyorsun. Disiplinli ve full odaklı birisin. Herhangi bir olayda, çözüme kavuşması gereken bir sorunda veya bir işte hep konsantrasyonun yüksek. Dikkatli ve detaylara önem veren birisin. Mantıklı hareketlerin ve olgun tavırların var. Nerede nasıl davranman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Sana yanlış yapan birileri olursa , onlara cevaplarını vermek için gün sayıyorsun. Temkinli ve şüpheci olabilirsin, insanlara kolay kolay güvenmiyorsun.

Sen İstikrarlı Biri Değilsin!

Kesinlikle istikrarlı biri değilsin tabii ki diyemeyiz ama sen her şeyden çabuk sıkılan biri olabilirsin. Bir işe başlıyorsun ama o işin sonunu tam görmeden hemen sıkılıp bir kenara kaldırıyorsun, sonra devam ederim kafasındasın. İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini aşırı olmasa da biraz takıyor olabilirsin. Umursamaz görünümünün altında aslında takıntılı ve düşünceli biri var. Eğlenceye baya düşkün olabilirsin. Eğlenmek, gülmek, kafa dağıtmak tam senlik şeyler. Hani bir grubun neşe kaynağı, motive edicisi ve her şeyi yapabilecek potansiyeli olan çılgın birisi olur ya, işte sen o kişi olabilirsin. Kendini kanıtlama çaban olabilir, insanların seni hor görmesini asla istemiyorsun ve bu durumdan nefret ediyorsun. Ciddiyet asla sana göre değil, bazı konuların ciddiyetinin farkındasın ve çok zekisin ama ciddi olman gereken yerlerde seni bir gülme tutuyor olabilir. Mizah yeteneğin çok yüksek. Sorumluluk sahibisin ama zorlandığı zamanlarda kendini bir boşlukta hissediyor olabilirsin. Fikir almayı ve dayanışmayı çok seviyorsun. Arkadaşlarına ve sevdiklerin senin için çok önemli.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
12
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?