Görüş Bildir
Haberler
Acaba Ön Yargılı mısın?

Acaba Ön Yargılı mısın?

Eda Hakim
20.09.2022 - 13:35

Ön yargılı biri olup olmadığını merak ediyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yakın arkadaşlarınla beraber bir mekanda oturup kahve içiyorsun ve içeriye full siyah giyinmiş, kapkara makyajlı biri giriyor. Arkadaşlarınla nasıl bir tepki verirsin?

2. İnsanların senin hakkında ne düşündüklerini çok kafaya takar mısın?

3. Yediğin yemeğin tadına bakmadan tuz atar mısın?

4. Sürekli negatif şeyler duyduğun bir memlekette doğan biriyle konuşmaktan kaçar mısın?

5. Etrafındaki insanları etiketliyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine ne kadar güveniyorsun?

7. Hiç tadına bakmadığın bir yiyeceği, sırf çevrendekiler kötülüyor diye yemekten vazgeçtin mi?

8. Herhangi bir konuya aşırı bir fanatikliğin var mı? (Siyaset, futbol vs.)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Ön Yargılısın!

Sen kesinlikle ön yargılısın diye bir kanıya varamayız tabii ki de ama ön yargılı olmanın bulgularını gösteriyorsun. İnsanlara karşı sert bir tutumun var. Kendini her ne kadar dizginlemeye çalışsan bile maalesef insanları yargılamaktan vazgeçemiyorsun. Her şey senin gözünde kusursuz olmalı aksi takdirde eleştiri modunu hemen açıyorsun. Kindar ve bencil bir yapın olabilir ayrıca dedikodu yapmaya da bayılıyor olabilirsin. Kimse seni düşmanı bellemek istemez.

Sen Ön Yargılı Değilsin!

Ön yargılı olmak için gerekli maddeler açıkçası sende pek yok. İnsanların ne giydiği, ne yaptığı, kimle ne konuştuğu senin hiç umurunda değil. Herkes istediği hayatı yaşasın beni de salın modundasın. Özgürlük ve kısıtlanmamak senin için çok önemli. İnsanların birbirlerini yargılaması ve arkalarından konuşmasını da hiç anlamlandıramıyorsun.

Sen Biraz Ön Yargılısın!

Sen ön yargılı olmayı eleştiren ama aynı zamanda etrafındakileri yargılamaktan kendini alıkoyamayan biri olabilirsin. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi biliyorsun ve bazen dedikodu yapmak seni rahatlatıyor olabilir. Hakaretten ve kötü bir tavırdan her zaman kaçınıyorsun ama herkes kadar bir ön yargı senin içinde de var..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
150
44
34
10
8
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Sen Ön Yargılı Değilsin! Ön yargılı olmak için gerekli maddeler açıkçası sende pek yok. İnsanların ne giydiği, ne yaptığı, kimle ne konuştuğu senin hiç umuru... Devamını Gör

Merve Ceylan

Sen Biraz Ön Yargılısın! Sen ön yargılı olmayı eleştiren ama aynı zamanda etrafındakileri yargılamaktan kendini alıkoyamayan biri olabilirsin. Neyin doğru ne... Devamını Gör

Sürüngen çorap

Değilmişim vallahi ödüm koptu