Görüş Bildir
Haberler
En Sevdiğin Disney Channel Dizisini Tahmin Ediyoruz!

En Sevdiğin Disney Channel Dizisini Tahmin Ediyoruz!

Disney Channel'ın eski günlerine duyduğumuz özlemi kelimelere dökemeyiz. Hazırladığımız bu test ile de çocukluğumuzun güzel günlerine ufak bir yolculuk yapalım istedik.

Hazırsanız, buyurun teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da söyler misin?

3. Çocukluğunda en sevdiğin aktivite neydi?

4. Kardeşinle durumlar nasıl?

5. Çocukluğuna dönüp baktığında değiştirmek istediğin bir şey oluyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu Disney filmlerinden birini seçer misin?

7. Kendini bir kelime ile tanımlar mısın?

8. Geldiğin noktadan memnun musun peki?

Hannah Montana!

Hannah Montana!

Senin içinde bastırdığın bazı şeyler var. Hissettiklerini, düşündüklerini, kişiliğini insanlara yansıtmayı sevmiyorsun. Dışarıya farklı bir yüzle, kişilikle açılmak sana daha rahat geliyor. Kendin olursan insanların seni kabullenmeyeceğini düşünüyorsun. Gerçek seni tanıyan birkaç insan var, onlar da sana en yakın insanlar. Bu nedenle de Hannah Montana, Disney Channel'da yayınlanırken senin en sevdiğin dizi olmalı. Miley ve Hannah ikileminde kendinden parçalar görmek seni çok mutlu etmiştir. Keşke hepimizin böyle bir hayatı olsaydı, değil mi?

Haydi Çalkala!

Haydi Çalkala!

Yerinde duramayan bir enerji bombasısın sen galiba. Seni hareketsiz görmek mümkün değil. Düz duvara tırmanılmasından dolayı sağa sola şikayet edilen çocuk sen misin? Doğru söyle, büyük hayranınız! Sürekli yeni koreografiler düşünüp akraba ziyaretlerinde de büyük bir ciddiyetle gösterisini sunanın sen olduğuna eminiz ama. İşte tam da bu nedenle Haydi Çalkala senin en sevdiğin Disney Channel dizisi olmalı. Eğlenceli danslar, renkli kostümler ve sahne arkası dramaları... Senin gibi büyümüş biri izlemek için daha ne isteyebilir ki!

Zack ve Cody Güvertede!

Zack ve Cody Güvertede!

Senin özgür ruhun, maceracı tavrın ve sınır tanımayan yapın öne çıkan özelliklerin gibi görünüyor. Ancak içinde bir yerde de kurallara uyması gerektiğini bilen, aklı başında biri yatıyor. Küçüklüğünde de ailenin uslu çocuğu olarak bilinen yaramaz bir afacan olduğunu düşünüyoruz. Bu ikilem yüzünden çoğu zaman yapmak istediklerinden vazgeçiyor ve kendini akışa bırakıyorsun. Hayatına renk katmanın başka yollarını arıyorsun. Düşünsene, bu iki yönünü izleyebildiğin bir dizi yayınlanıyor. Hem de ikiz kardeşler üstleniyor bu rolü! Bu nedenle senin favori dizinin Zack ve Cody Güvertede olduğunu düşünüyoruz.

Waverly Büyücüleri!

Waverly Büyücüleri!

Sen sıra dışı bir evde, kalabalık bir aile ile beraber büyümüşsün. Sürekli rekabet halinde geçirmişsiniz günlerinizi. Her ne kadar kavga, dövüş halinde olsanız da ilişkiniz sizler için hayatınızdaki en önemli şey. Aileniz için her şeyi göze alırsınız ve onlara hayatınızın sonuna kadar bağlı kalacaksınız gibi görünüyor. Diğer taraftan da fantastik kurgulara bir hayranlık seziyoruz. Büyücüler, periler, vampirler... Çocukluğunuz boyunca sizleri hiç yalnız bırakmamışlar. Hal böyle olunca da en sevdiğin dizinin Waverly Büyücüleri olması kaçınılmaz bir durum olmuş.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
23
21
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın