Görüş Bildir
Haberler
Hangi Twilight Karakterisin?

Hangi Twilight Karakterisin?

Eda Hakim
03.09.2022 - 20:09

Ergenlik yıllarının vazgeçilmez serisinde sen hangi karaktersin? Hadi çöz bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçsen..

3. Birinden çok fazla hoşlanıyorsun ama o sana, senden hoşlanmadığına dair bazı hareketler sergiliyor. Ne yaparsın?

3. Birinden çok fazla hoşlanıyorsun ama o sana, senden hoşlanmadığına dair bazı hareketler sergiliyor. Ne yaparsın?

4. Her şeyden çok değer verdiğin bir insanın başı büyük bir tehlikede, nasıl davranırsın?

5. İnsanların senin hakkında ne düşündüklerini kafana takar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok iyi anlaştığın, en yakın arkadaş olarak gördüğün biri sana aşık olduğunu söyledi, nasıl bir tavır sergilersin?

7. Bu hayatta senin için en önemli şey hangisi?

8. Ailenin iyiliği için onlara sürekli yalan söylemek zorundasın, ne yaparsın?

9. Bu hayvanlardan birini seçer misin?

10. Sevgilinle birbirinize çok aşıksınız ama onunla geçirdiğin her gün, sevgilinin başını belaya sokuyorsun. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bella Swan!

Sen kafana koyduğun her şeyi başarırsın! Aşırı hırslı ve azimlisin. Duygularını içinde çok yoğun bir şekilde yaşasan da dışarıya karşı bunları pek yansıtamıyorsun. Çekingen ve konuşmayı çok sevmeyen bir yapın var. Asosyal değilsin ama insan içerisine karışmak, sosyalleşmek pek sana göre değil. Sen tam yatağa uzanıp saatlerce dizi-film izleyebilen tiplerdensin. Senin terapi yöntemin bu. Sevdiğin insanlara çok önem veriyorsun ve onların başına bir şey gelmemesi için çok uğraşıyorsun. Çabuk bağlanabilen biri değilsin ama karşındaki kişiye bağlanırsan onu hayatının merkezine koyup senin için tek önemli şey oymuş gibi davranabilirsin. Düşünceli ve yardımseversin. Farklı bir enerjin olabilir. Bu da etrafındaki insanları etkiliyor..

Edward Cullen!

Hayatındaki insanlar senin her şeyin! Sevdiklerin için gözünü kırpmadan kendini tehlikeye atabilirsin, onların iyiliği için çok çabalarsın. İnsanların ne dedikleri, senin hakkında ne düşündükleri zerre kadar umurunda değil. Düşmanın olarak gördüğün kişilere bile bir zamandan sonra merhamet edebilirsin. Agresif ve sinirli bir yapın var. Kolay kolay sinirlenmezsin ama senin damarına basarlarsa o zaman çıldırırsın. Bu yönünü bence kimse görmemeli, elektrik saçıyor olabilirsin. Auran ve dış görünüşün herkesin dilinde. Etrafındakileri konuşmanla ve tavırlarınla hemen etkileyebilirsin. Partnerine çok sadıksın ve ona karşı çok saygılısın. Saygı senin çok önemli. Sınırlarını ve bu hayatta ne istediğini çok iyi biliyorsun.

Jacob Black!

Sen yürüyen kum torbasısın! Her şeye çok kolay bir şekilde sinirlenebilir, ani reaksiyonlar gösterebilirsin. Arkadaşlarına ve ailene çok önem veriyorsun. Özellikle ailen senin hayatında sahip olduğun en önemli şey. Onlara çok değer veriyorsun ve onlar için kendi hayatını umursamıyorsun. Hoşlandığın veya derin duygular beslediğin biri varsa ona karşı çok hassassın. Dışardan sert ve duygusuz görünsen de o kişiye gelince kabuğundan çıkıp, duygularını, hissettiklerini ifade edebiliyorsun. Senin ihtiyacın olan şey aslında sevgi.. Sevgi ve saygı olduktan sonra hayatındaki pürüzlerin hallolabileceğine inanıyorsun. Girdiğin ortama uyum sağlayabiliyorsun ve çok düşüncelisin.

Alice Cullen!

Senin çok narin ve saf bir tarafın var. Bu saflık salak anlamında değil tabii ki, çok masumsun. En azından öyle gözüküyorsun. Ailene çok önem veriyorsun, onlar senin hayatının merkezi. Onlarsız bir yanın hep eksik hissedersin. Çok akıllı ve keskin zekalı birisin. Olayları pratikliğinle sonuca kavuşturabilirsin. Bulunduğun ortamın akıl hocası gibisin. Etrafındakiler sorunlarını çözüme kavuşturmak istediklerinde sana danışabilirler. Çok fazla zorluk çekmişsin ama buna rağmen o muazzam enerjinden hiçbir şey eksilmemiş. Sen resmen neşe kaynağısın. Pozitif düşünüp, pozitif davranıyorsun bu da çevrendekileri rahatlatıyor.

Dr. Carlisle Cullen!

Sen karizmanın vücut bulmuş halisin. İnsanlara yardım etmek senin terapi yöntemin olabilir. Empati yeteneğin ve yardımseverliğin çok gelişmiş. Aşırı düşünceli ve bir o kadar da duygusalsın. Ama bu duygusallığını herkese her yerde belli edemiyorsun, kontrol her zaman senin elinde. Bulunduğun ortamda hep liderlik vasfı sergiliyorsun ve ipleri eline almayı seviyorsun. Sinirlendiğin zaman kimse senin ters tarafını görmek istemez. Ailen senin için her şey. Onlar için kendini tehlikeye atabilirsin, hiç düşünmezsin bile. Üzerindeki sorumluluklar ve hayatın sana getirdiği onca soruna, zorluğa rağmen hala dik durmayı, güçlü bir tavır sergilemeyi başarabilmişsin. İmrenilecek birisin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
120
58
11
10
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın