Görüş Bildir
Haberler
Hangi Tozluyaka Dizisi Karakteri Senin Ruh Eşin?

Hangi Tozluyaka Dizisi Karakteri Senin Ruh Eşin?

Eda Hakim
31.08.2022 - 17:04

Pazar günlerinin sevilen dizisi Tozluyaka'da hangi karakter olduğunu bulmak istiyorsan hazırladığımız bu test tam da sana göre!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetin nedir?

2. Yaşını da seçer misin?

3. En sevdiğin renk nedir?

4. En sevdiğin hayvan?

5. Ailen ya da arkadaşların seni nasıl tanımlar?

5. Ailen ya da arkadaşların seni nasıl tanımlar?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için hangisi daha önemli?

6. Senin için hangisi daha önemli?

7. Haksızlığa uğradığında ne yaparsın?

8. Hangisi seni daha çok sinirlendirir?

9. Sence sen hangisisin?

9. Sence sen hangisisin?

10. Ailen hakkında ne düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. En büyük korkun ne?

12. Hangisi senin hayatının özeti?

Ali!

Sadakat ve dürüstlük senin için en önemli şey. Ailen ve arkadaşlarını ne pahasına olursa olsun korursun. Hem eğlenceli hem de grubun akıl hocasısın. Kriz anlarında koşulan ilk kişisin. Sevdiklerin için herkesi harcayabilirsin. Para, zenginlik güç umurunda değil, elindekiler sana yeter de artar bile. Her şeyini alsınlar sorun yok, canını bile alsınlar ama sevdiklerini asla! Sen aynı zamanda karizmatik ve çok güçlüsün..

Berk!

Öfken ve hırsın seni bitirebilir. Baban hem en yakın arkadaşın hem de en büyük düşmanın olabilir. Her şeyin senin olmasını istiyorsun. Herkes sana saygı duymalı. Senin için her şeyden önemlisi güç. Çevrenin ve senin gücün. Öfkeni bir kenara bırakırsan, içindeki çocuğun iyiliği ve duygusallığı ortaya çıkıp çevrendekileri şaşırtabilir. Tek ihtiyacın olan şey sevgi. İnsanlara olan uzaklığın ve kendini açamaman seni yiyip bitiriyor..

Ege!

Ege!

Basit bir hayatın var sanıyorlar ama kapalı kapılar ardındaki acılarını, yalnızlığını kimse bilmiyor. Duygularını çok fazla dışarıya yansıtamıyorsun. Ailenin veya arkadaşlarının sana karşı gösterdikleri tutumlar sonucunda sende yalnızlık korkusu oluşmuş olabilir. Arkadaşlarını, yakın çevreni çok iyi seçmelisin. Kendi fikirlerin olmalı aslında çok zeki ve karizmatik birisin. İyi bir insan olduğunu herkese gösterebilirsin bunun için çevrene ve hareketlerine dikkat etmelisin..

Zeyno!

Zeyno!

Hayatın boyunca olmadığın biri gibi görünmüş ve bundan çok yorulmuş olabilirsin. Küçük ve duyguları olan biri olduğunu unutmuşsun. Olduğundan hep olgunsun ve hayatın sana getirdiği zorluklara hep göğüs germişsin. Ailevi hayatındaki problemlerini hep yakın dostlarınla kapatmış olabilirsin. Arkadaşların senin için her şey, ailen gibiler. Onları kaybetmemelisin ve sana küçük bir tavsiye vermek istiyoruz. Dış görünüşünün farkına varmalısın.

Hazal!

Hazal!

Bu kadar korkusuz, vurdumduymaz ve hırslı olmak sana zarar verebilir. Her şeyi elde edebilecek bir hırsa sahipsin. Ama hırslarını iyi şeylerde kullanmalısın. Toksik ilişkilerden kaçın yoksa kendini çıkmaz bir sokakta bulabilirsin. Güce aşıksın ve güçlü olan her şey ilgi alanında. Bilmediğin ve dikkat etmen gereken bir şey var.. Güç ve para aynı şey değildir. Ayrıca kıvrak zekanla etrafındaki herkesi kendine hayran bırakabiliyorsun. Bir ortama girdiğin zaman dikkat çeken bir auraya sahip olduğun kesin!

İlginizi Çekebilecek İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
66
28
23
12
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yonah

"Ali!"

Necla Kaplan

Berkk

Gizem Yenikler

ALİ. Sadakat ve dürüstlük senin için en önemli şey. Ailen ve arkadaşlarını ne pahasına olursa olsun korursun. Hem eğlenceli hem de grubun akıl hocasısın. Kri... Devamını Gör