Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ginny & Georgia Dizisi Karakterisin?

Hangi Ginny & Georgia Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
26.08.2022 - 16:12

İzleyiciler tarafından ikinci sezonu sabırsızlıkla beklenen Ginny & Georgia dizisinde hangi karakter olduğunu öğrenmek istiyorsan hazırladığımız bu testi sana öneriyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçsen..

3. Biri herkesin içinde seni rezil etti, ne yaparsın?

4. Arkadaşların seni nasıl tanımlar?

5. Peki Joe karakterinin kafesinden ne sipariş ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk date için ideal buluşma yeri sence neresi olmalı?

7. Çok önemli bir sınava gireceksin, ne yaparsın?

8. Aşk hakkında ne düşünüyorsun?

Georgia!

Sen cilvenin ve çekiciliğin vücut bulmuş halisin! Aşırı alımlı, istediğini istediğin zaman yaptırabilen bir tarafın var. Keskin zekan, pratik el becerin ve hırsınla her şeyi yapabilecek güce sahipsin. Senin hassas noktan sevdiğin insanlar. Onlar için gözünü kırpmadan kendini tehlikeye atabilirsin. Kimse sana karşı çıkma cesareti gösteremiyor çünkü bunu burunlarından getireceğini çok iyi biliyorlar. Eğlenmesini iyi bilen, neşeli ve anlayışlı bir mizaca sahip olman seni girdiğin her ortamda auran ile birlikte parlatıyor. Resmen ışık saçıyorsun. Yaşadığın bir sürü zorluğa rağmen hala gülüyor, pozitif enerji yayıyorsun. Kolay kolay hislerini açabilen bir insan değilsin ama utangaç da değilsin. Herkesin senin gibi bir akıl hocası veya arkadaşı olsa fena olmaz. Ayrıca gizemli bir tarafın da var..

Ginny!

Sen biraz içine kapanık olabilirsin. Duygularını hemen belli edemiyorsun ve kendinle çoğu zaman çelişiyorsun. Bazen düşünmeden, sonuçlarını tartmadan bazı hareketler sergiliyor olabilirsin. Hırslı, kıskanç birisin. İnsanların sana yapamazsın edemezsin tarzı şeyler söylemelerinden nefret ediyorsun. Yardımsever, düşünceli ve empati yeteneği yüksek birisin. Espritüel, mizahtan anlayan ve bir o kadar da gergin birisin. Kimse seni kızdırmak istemez çünkü tersin çok pis. Olaylara karşı nasıl bir tavır takınman gerektiğini ölçemiyor olabilirsin, kriz yönetimin biraz zayıf. Sen çok iyi bir dinleyicisin. Yargılamadan, sorgulamadan karşındakinin sorununa çözüm üretmeye çalışabilirsin.

Marcus!

Hayatın sana getirdiği zorlu şeyler ve yaşadığın olaylar dolayısıyla erken olgunlaşmışsın. Ben merkezcisin ama bu bencillik anlamına gelmiyor. Fevri hareketler çok fazla sergiliyorsun sonra bunlardan pişmanlık duymuyorsun. Yaptığım her şeyin bir nedeni var kafasındasın ve hayatı istediğin gibi yaşamayı tercih ediyorsun. Kısıtlanmaya, sorgulanmaya asla gelemezsin yoksa içinden başka biri çıkıyor ve öfkeni şiddetli bir şekilde gösteriyorsun. Düşünceli ve yardımsever biri olabilirsin. Sevdiğin insanlar senin için çok önemli, içine kapanık bir yapın olabilir ama onlara çok değer veriyorsun onlar da bunu hissediyor.

Maxine!

Sen bu hayata sanki eğlenmek için gelmişsin! Hani bir ortam gerilir veya çok sıkıcı gözükür ya, sen o ortamı canlandıran kişisin. Saçtığın enerjiyle herkesi büyüleyip, neşelendiriyorsun. Çok iyi bir arkadaş ve dinleyicisin. Tavsiyelerinle çevrendekilerin yoluna ışık tutuyor olabilirsin. Herkesin senin gibi bir dostu olmalı.. Bu kadar neşeli ve parlayan bir insan tabii ki her zaman mutlu değil. Senin de her insan gibi mutsuz olduğun zamanlar var ama bu duygularını çok belli edebilen biri değilsin. 1 saat önce bir olaya üzülüp ağlamış olabilirsin ama 1 saat sonra öyle mutlu gözükürsün ki kimse modunun düşük olduğunu anlamaz. Sempatik ve kara mizahtan anlayan birisin. Çekiciliğinle de herkesi etkiliyorsun..

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
13
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın