Görüş Bildir
Haberler
Hangi Fleabag Karakterisin?

Hangi Fleabag Karakterisin?

Eda Hakim
22.08.2022 - 16:59

Bu muazzam komedi-drama dizisini izlediysen dizi zevkin tartışılamayacak kadar iyi. Fleabag dizisinde hangi karakter olduğunu öğrenmek istiyorsan bu testi çözmelisin! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrensek..

2. Yaşını da seçer misin?

3. Geçmişte bir sürü hata yaptın ve hala insanlar tarafından yargılanıyorsun, ne yaparsın?

3. Geçmişte bir sürü hata yaptın ve hala insanlar tarafından yargılanıyorsun, ne yaparsın?

4. İnançlı biri misin?

4. İnançlı biri misin?

5. Her şeyin üst üste geldiği bir dönemdesin. Kafanı dağıtabilmek için ne yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arandaki bağın çok kuvvetli olduğu birine aşıksın ama bunun ilişkiye dönüşemeyeceğini biliyorsun, nasıl davranırsın?

7. Hiç sevmediğin, hareketlerinin sana sonuna kadar battığı biri maalesef hayatında. Ona nasıl davranırsın?

7. Hiç sevmediğin, hareketlerinin sana sonuna kadar battığı biri maalesef hayatında. Ona nasıl davranırsın?

8. En yakın arkadaşın bir sebepten ötürü sana çok kırgın, onun gönlünü nasıl alırsın?

8. En yakın arkadaşın bir sebepten ötürü sana çok kırgın, onun gönlünü nasıl alırsın?

Fleabag!

Sen sınır tanımaz ve olağandışı bir karaktere sahipsin. Dıştan her ne kadar umursamaz ve takıntısız gözüksen de aslında her şeyi kafasına takan ve onları sürekli düşünüp moralini bozacak bir şey bulan birisin. İnsanların ne dedikleri, ne yaptıkları, sana karşı nasıl olduklarından çok sana nasıl hissettirdiklerini umursuyorsun. Özgür ruhlu ve düşüncelisin. Geçmişte yaptığın yanlışlardan çok fazla ders almışsın. Şuan daha olgun ve nerede nasıl davranmasını bilen biri olarak yaşamaya devam ediyorsun. Empati yeteneğin çok yüksek. Bağımlısı olduğun şeylerden uzaklaşman biraz zamanını almış olabilir. Seni sen yapan şey sınırların ötesinde davranman ve güçlü bir şekilde hareket etmeye çalışman. Hayattan her türlü darbeyi yemişsin hala da yemeye devam ediyorsun!

The Priest!

Aşktan yana çok fazla darbe yemiş olabilirsin. Hayatın sana getirdiği zorlukları başka bir şeye odaklanarak unutmaya çalışıyor gibisin. İnsanlara her daim öğüt veren ve onların iyiliği, mutluluğu için çabalayan yardımsever bir kişiliğin var. Espritüel, karizmatik ve sana bakanın bir daha baktığı bir görünüme sahipsin. Çevrendekilere umut veriyorsun, onlarla konuşup dertleşiyorsun. Herkesin senin gibi bir dosta ihtiyacı var. Anaç ruhun her daim senin yanında. Zorluklara karşı verdiğin mücadelen ve hayatın dalavereleri seni erken olgunlaştırmış olabilir.

Claire!

Çok asabisin ve öfke kontrol sorunların olabilir. Sana bir şey danışıldığında veya sorulduğunda agresif yanıtlar veriyor olabilirsin. Mizacın çok soğuk ve katı görünüyor fakat içinde aşırı düşünceli ve bir o kadar da duygusal biri var. Sevdiklerine karşı o soğuk gardını hemen indiriyorsun. Değer verdiğin insanların üzülmesine, onların aşağılanmasına katlanamıyorsun seni yiyip bitiren şey bu! Haksızlık, adaletsizlik en nefret ettiğin şeyler.. Yapmak istediklerini yapmak, sorgulanmamak ve özgür bırakılmak senin için çok önemli. Yaptığın her işte çok başarılısın ve bir işi yarım bırakmayı asla sevmiyorsun. Sen tam bir işkoliksin! İnsanların senin hakkındaki görüşlerini, düşüncelerini, söylediklerini çok kafaya takıyorsun, biraz rahatlamaya ve umursamaz olmaya ihtiyacın var. Bunu da başarmak senin elinde..

Harry!

Sen çok fazla duygusalsın.. En ufak şeye bile duygulanıp ağlayabilirsin bu senin kişiliğinde var. O kadar düşünceli ve empati yeteneği yüksek birisin ki senin gibi olmayan insanlara acıyarak bakabiliyorsun. Karşındaki kişiyle konuşurken ''Onu kırar mıyım acaba?'' düşüncesiyle 2 kere düşünüp konuşuyorsun. Geçmişinde hayatında olan insanlara karşı kin beslemek istemiyorsun ve yaşanan her şeye saygın ve hassasiyetin var. Şerefli ve olgun her kimsenin yapabileceği bir davranış (tabii karşıdaki kişi de aynı düşüncede biriyse). Detaylara çok önem birisin ve başladığın her işi veya edindiğin her hobiyi titizlikle devam ettiriyorsun.

İlginizi Çekebilecek İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
9
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın