Görüş Bildir
Haberler
Hangi Spinning Out Karakterisin?

Hangi Spinning Out Karakterisin?

Eda Hakim
20.08.2022 - 11:38

Netflix'e damga vuran, gerek konusu gerekse oyunculuklarıyla büyük beğeni toplayan Spinning Out dizisinde sen hangi karaktersin? Merak ediyorsan bu testi çözmelisin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrensek..

2. Yaşını da seçer misin?

3. Çok iyi olduğun bir işte bir gün başarısız oldun, ne yaparsın?

4. İnsanlar tarafından, yaptığın bir hareket yüzünden yargılanıyorsun. Ne tepki verirsin?

5. Moralinin ve mental sağlığının çok kötü olduğu bir dönemde yanında kimin olmasını isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yakın arkadaşının seni kıskandığını öğrendin, ne yaparsın?

7. En son neden ağladın?

7. En son neden ağladın?

8. Kötü hissettiğinde kafanı dağıtmak için ne yaparsın?

Kat Baker!

Sen çok hırslısın! Bir iş yaptığında o işte hep en iyisi olmak istiyorsun, ikincilik asla sana göre değil ama bunlara rağmen birçok kez pes etmeyi düşünmüşsün. Takıntılı ve bir o kadar da sinirli bir yapın var. Her şeyi çok fazla kafana takıyorsun ve hep bir düşünce içerisindesin, zaten kendinde de en sevmediğin huyun bu. Sevdiklerinin hep mutlu olmasını istiyorsun, onların üzüldüğü şeyi kendi derdin ediniyorsun. Yalnız kalmayı ve kendi halinde takılmak senin terapin diyebilirim. Bazı zamanlar içinden senin bile şaşıracağın bambaşka biri çıkıyor. Çekiciliğin ve başarıya olan tutkun da herkesin dilinde ;)

Justin Davis!

Seni sen yapan en temel özelliğin umursamaz oluşun diyebilirim. Aşırı rahat ve hiçbir şeyi kafasına takmayan birisin. Başarıyı seviyorsun ama bunu takıntı haline getirip kendi içinde hesaplamalar yapmıyorsun. Olacak şey zaten olur ben nasıl engel olacağım ki kafasındasın. Rahatlığın ve çalışkanlığın sayesinde zirveye rahatça ulaşabiliyorsun. Açıkçası bu çok imrenilecek bir özellik. Sevdiğin insanların yardımına hemen koşuyorsun, çok düşüncelisin. Sempatikliğin ve karizman ile de etrafındakiler gıybetini çokça döndürüyor!

Carol Baker!

Geçmişte verdiğin kararlardan ötürü şuan büyük bir pişmanlık duyuyor olabilirsin. Sana göre her şeyin en iyisi en güzeli olması gerekiyor bu hayatta. Hayat bazen seni çok fazla yoruyor, üstüne geliyor gibi. Kapasitenin üstünde sorumlukların ve yapman gereken tonca iş var. Mental olarak çok zorlanıyorsun ama bir şekilde toparlanabiliyorsun. Çok güçlü ve savaşçı bir kişiliğe sahipsin diyebilirim.

Serena Baker!

Etrafındaki insanların senin hakkında ne düşündüklerini bir tık kafana takıyor olabilirsin. Yetenekli birisin ve bu yeteneğini nasıl kullanacağını çok iyi biliyorsun. Umursamaz tavırların ve ani çıkışların ailenin veya arkadaşlarının tepkisini çok çekiyor. Verdiğin kararların ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu düşünmeden hemen istediğini yapıyorsun. Özgür bir ruha sahipsin ve bir ortama girdiğin zaman hemen ilgi çeken ışığın var!

Dasha Fedorova!

Erken olgunlaşmışsın. Çevrendekilerin akıl hocası görevini sen üstleniyorsun. Aşırı mantıklı ve fikirlerinin çok önemsendiği birisin. Her arkadaş grubunun senin gibi birine ihtiyacı var diyebilirim :) Doğruyu, yanlışı gösterebiliyorsun ve aldığın kararlar da mantığınla doğru orantılı. Zorlu yaşam koşulları, yapman gereken seçimler seni çok yıpratmış ama bunlara rağmen yoluna bakmayı öğrenmişsin. Sen tam bir ikonsun!

İlginizi Çekebilecek İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
4
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Justin Davis! Seni sen yapan en temel özelliğin umursamaz oluşun diyebilirim. Aşırı rahat ve hiçbir şeyi kafasına takmayan birisin. Başarıyı seviyorsun ama b... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Carol Baker! Geçmişte verdiğin kararlardan ötürü şuan büyük bir pişmanlık duyuyor olabilirsin. Sana göre her şeyin en iyisi en güzeli olması gerekiyor bu hay... Devamını Gör