Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Şarkıya Göre Ruh Halini Söylüyoruz!

Seçtiğin Şarkıya Göre Ruh Halini Söylüyoruz!

Eda Hakim
17.08.2022 - 19:37 Son Güncelleme: 17.08.2022 - 20:57

Aşağıdaki şıkları seçerek hangi ruh halinde olduğunu söylüyoruz..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir şarkı seçer misin?

Sen Üzgünsün!

Sen şuan üzgünsün. Ruh haline göre bir şarkı açıp, yatağına uzanıp ağlamak ve dış dünyayla iletişimi kesmek istiyorsun. Olaylar üst üste gelmiş ve seni çok yormuş. Biraz kafanı toparlamaya ihtiyacın var belki yeni bir uğraş bularak bu modundan kurtulabilirsin. Unutma senden kıymetli hiçbir şey yok! Kendine odaklanma vakti geldi de geçiyor..

Sen Mutlusun!

Sen şuan mutlusun. Moduna uygun şarkı açıp içindeki enerjiyi dans ederek boşaltmak istiyorsun. Çok hiperaktif ve heyecanlısın, seni şuan kimse tutamaz. İyi bir haber almış veya hayatının seyrini değiştirebilecek bir karar vermiş olabilirsin. Kim bilir belki yeni hayatının ilk günüdür. Yolculuğa çıkıp uzun uzun şarkı dinlemek de istiyor olabilirsin. Mutlu olmak sana çok yakışıyor umarım hep yüzün güler..

Sen Aşıksın!

Sen şuan aşık olabilirsin. Aşık olmasan bile birilerini düşündüğün ve hoşlandığın kesin ;) Bence çok geçmeden ara veya mesaj at o kişiye... En kötü ne olabilir ki? Daha sonra pişman olmamak için bir adım atmak lazım... Bir müzik aç düşüncelere dal ve kararını ver. Sen de çok karamsarsın ne yapacağını bilmiyorsun. Kalbimi mi dinlemeliyim yoksa mantığımı mı kafasındasın. Kalbini dinle...

İlginizi Çekebilecek İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
25
11
6
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sen Aşıksın!

Nomoix

Sen Üzgünsün / Doğru biraz üzgünüm ...

Gizem Yenikler

Sen Aşıksın!