Görüş Bildir
Haberler
Hangi The Bear Karakterisin?

Hangi The Bear Karakterisin?

Eda Hakim
23.08.2022 - 15:44

İzleyenler tarafından olumlu eleştiriler alan, hem konu bakımından hem de oyunculuk bakımından çıtayı arşa çıkaran bu komedi-drama dizisini izlediysen çok şanslısın. Peki sen The Bear dizisinde hangi karakter olduğunu merak ediyorsan hazırladığımız bu testi çözmeye davet ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetinle başlayalım..

2. Yaşını da seç bakalım..

3. Çalıştığın yerde iş arkadaşların senin kadar disiplinli değil, daha çok işin eğlencesindeler. Ne tepki verirsin?

4. Hedeflerin doğrultusunda yaşamayı mı tercih edersin yoksa kafana göre mi?

4. Hedeflerin doğrultusunda yaşamayı mı tercih edersin yoksa kafana göre mi?

5. Çok sevdiğin ve değer verdiğin biri senin üstüne büyük bir sorumluluk yükledi, ne yaparsın?

5. Çok sevdiğin ve değer verdiğin biri senin üstüne büyük bir sorumluluk yükledi, ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sabrının sınandığı bir ortamdasın ve herkes aşırı sinirli, nasıl bir tavır takınırsın?

6. Sabrının sınandığı bir ortamdasın ve herkes aşırı sinirli, nasıl bir tavır takınırsın?

7. Kendini hiç iyi hissetmediğin bir günde seni motive edecek şey nedir?

8. Bir yemek kitabı yazsan, içerisinde daha çok hangi türden yiyecek olurdu?

9. Carmen 'Carmy' Berzatto

Sen tam dahi olacak insansın! El becerin ve disiplininle her şeyi yapabilecek yetenek sende var. Yaptığın her işe kendini veriyorsun, en iyisi olması için çabalıyorsun. Aşırı azimli ve çalışkan olabilirsin. İnsanlar senin bu huyunu çok kıskanıyor. Laubali, saygısız, nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyen insanları bir kaşık suda boğmak istiyorsun. Hayatın sana getirdiği büyük sorumluluklar ve zorluklar seni epey bir sınamış ama bunları nasıl aşman gerektiğini öğrenmişsin. Dürüst ve karizmatiksin. Elinin değdiği her işte birinci olmayı başarabiliyorsun. Lider ruhlusun ve senden öğüt almak isteyecek bir sürü insan var. Onlara rehberlik edebilirsin, kriz yönetimin de muazzam derecede iyi. Ani olaylara karşı soğukkanlı ve sakin şekilde tepki verebiliyorsun, çözüm odaklısın.

Sydney Adamu!

Öğrenme kabiliyetin ve kıvrak zekanla bulunduğun konumdan en yukarılara çıkabilecek güç senin içinde var. Çok çabalıyorsun ve yaptığın işte en iyisi olmak için büyük bir emek sarf ediyorsun. Erken olgunlaşmanın getirdiği pratiklik ve olayları çözebilme yeteneğin imrenilecek derecede. Seni sen yapan şey hırsın Çok hırslı ve bir o kadar da azimlisin ama bu hırsın bazen gözünü kör edebiliyor dikkatli olmalısın. Başarı senin için bir tutku. Bütün bunların yanında öğretici bir özelliğin de var. Çevrendekilere karşı akıl hocası, öğretmen görevi görüyorsun ama amacını anlayamayanlar senden haz etmiyor.

Richard 'Richie' Jerimovich

Eğlence ve yılışıklık senin hamurunda var. Ciddiyet asla sana göre değil, hayatımı kafama göre yaşarım paşa gönlüm ne isterse o olacak mottosundasın. Bu kadar eğlenceli ve neşeli bir yapıya göre fazla asabi stresli olabilirsin. Etrafındaki insanlar senin istediğin gibi davranmadıklarında kuduruyorsun hemen gerginleşiyorsun. Olaylara karşı ani çıkışların var, kriz yönetimin biraz zayıf olabilir. Sen tam parti insanısın. Üzerine yüklenen sorumlulukların ve sergilemen gereken tavırların farkındasın. Çok iyi bir dostsun herkesin senin gibi bir arkadaşı olmalı, sevdiklerin için gözünü kırpmadan her şeyi yapabilirsin.

Tina!

Sen bulunduğun ortamın kaos düzelticisisin. Dediğim dediksin ve ne istersen onu yapıyorsun. Sana emir verilmesinden asla hoşlanmıyorsun ve yaptığın işin sana öğretilmeye çalışılması seni çok geriyor. Çok düşünceli ve anaç ruhlusun. Ortamdaki birlik ve beraberliği sen sağlıyor olabilirsin. Alışılmışların dışına çıkmak seni bir tık korkutsa da zincirlerini kırıp özgürce hareket etmek bir zamandan sonra baya hoşuna gitmeye başlamış olabilir. Çevrendekiler senin tavsiyelerine kulak veriyor ve dinliyor.

Marcus!

Sen başarılı olmak için çok çalışıyorsun! Emeğinin karşılığını alamamak seni bazen deli etse bile asla pes etmiyorsun ve yoluna bakabiliyorsun. Aşırı yeteneklisin ve bu yeteneğini sen de farkındasın. İnsanların sana bunu yapamazsın gözüyle bakmasından nefret ettiğin için daha çok emek sarf ediyor, duvarlarını yıkıyorsun. Öğrenmeye, araştırmaya, okumaya çok meraklısın. Etrafındakileri pratik zekan ve el işinle büyülemeyi başarıyorsun. Bazı zamanlar vurdumduymaz olsan da seni sen yapan en temel özelliğin öğrenme aşığı olman olabilir!

İlginizi Çekebilecek İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
7
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Marcus! Sen başarılı olmak için çok çalışıyorsun! Emeğinin karşılığını alamamak seni bazen deli etse bile asla pes etmiyorsun ve yoluna bakabiliyorsun. Aşırı... Devamını Gör