Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Winx Perisine Göre Senin İçin Yazılmış Şarkıyı Söylüyoruz!

Seçtiğin Winx Perisine Göre Senin İçin Yazılmış Şarkıyı Söylüyoruz!

Çocukluğumuzda illa ki ağzımızdan 'Bloom benim!' tarzı kelimeler dökülmüştür. Hepimiz bir Winx perisiyle kendimizi özdeşleştirmişizdir. 

Küçüklüğünde hangi Winx perisi olduğunu söyle ve senin için yazılmış şarkıyı sana söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Fire Meet Gasoline - Sia

Fire Meet Gasoline - Sia

Senin içinde yatan bir ejder ateşi var ve bunu söndürmek mümkün değil. Hatta aksine bu ejder ateşi topu gittikçe büyüyor. Bunun en büyük nedenlerinden biri ise içindeki sevgi... Sen arkadaşlarına, ailene ve sevgiline bağlı bir insansın. Onlar senin motivasyon kaynağın resmen. Bu nedenle bu şarkının senin için yazılmış olduğunu düşünüyoruz, ateşinin benzini onlar. Ancak şunu da söyleyemeden geçemeyeceğiz, çevrendeki insanlara bağlı olman demek onlara sinirlenmeyeceğin anlamını taşımıyor. Yoluna çıkan herkese karşı koymayı çok iyi biliyorsun ve bu durum da içindeki ateşin harlanmasına neden olan bir başka unsur.

Here Comes the Sun - The Beatles

Here Comes the Sun - The Beatles

Sen güneşin, ayın ve yıldızların perisisin! İşte tam da bu yüzden girdiğin her ortamda, adımını attığın her yerde parıl parıl parlıyorsun. Güneş ışığı gibi göz alıyorsun ve dikkatleri üzerine çekmeyi çok iyi biliyorsun. Genelde de bir şey yapmana gerek kalmıyor zaten. Bu nedenle seçtiğimiz şarkının seni yansıttığını düşünüyoruz. Hem de öyle alelade bir şarkı değil, tüm zamanların en iyi gruplarından biri olan The Beatles'ın şarkısını sana armağan ediyoruz. Sanki senin için yazılmış olan bu şarkı, hayatının soundtrack müziği olmalı! Sen yürürken arka planda her daim bu şarkı çalmalı. Keyifli dinlemeler.

You're the One - The Vogue

You're the One - The Vogue

Sen adeta masallarda anlatılan bir peri kızısın. Ruhun, karakterin, tavırların dönem filmlerinden fırlamış gibi sanki. Sararmış sayfalara ait bir karakter gibisin. İnsanlara olan nazik ve kibar yaklaşımınla da kendine hayran bırakıyorsun. İnsanın içini ısıtan bir gülümsemen var. Zor olan seni sevebilmek değil, nefret edebilmek. Üstelik yürürken arkanda çiçek kokuları yayıyorsun! İşte bu nedenle senin için yazılan şarkının bu olduğunu düşündük. Senden bir tane daha yok, eşsiz birisin. Seni tanıyan insanlar da bunu çok iyi biliyor. Bu şarkının senin için yazıldığına onlarda katılacaktır. Keyifli dinlemeler...

Daddy İssues - The Neighborhood

Daddy İssues - The Neighborhood

Zor bir çocukluk geçirdiğin için seni anlatan şarkının bu olduğunun düşünüyoruz. Müzik kulağının ve zevkinin de müthiş derecede iyi olduğunu bildiğimizden, beğeneceğin bir parça seçmeye çalıştık. Ancak bizim de işimiz zor, karşımızda işinde çok iyi olan bir müzik perisi var. Ancak buna rağmen ön plana çıkmayı ve övünmeyi sevmiyorsun. Sessiz sedasız görevini yerine getiriyorsun ve köşene çekiliyorsun. Hafife aldığımızı düşünme seni, sahnenin en köşesinden dahi kendini, müziğini göstermeyi başarıyorsun. Aileden gelen bir yetenek bu senin için.

Digital Love - Daft Punk

Digital Love - Daft Punk

Hayatını teknolojiye adamış bir peri olduğundan dolayı sana yazılan şarkının bu olduğunu düşündük. Ritimlerin titreşimleri ruhuna dokunacak ve katı tavırlarının arkasındaki güler yüzlü periyi mutlu edecek. Bu şarkıyı dinlerken aklına ise aynı senin gibi teknoloji uzmanı olan Timmy gelebilir... Genelde sert ve saldırgan olan karakterin, söz konusu aşk olunca yumuşuyor ve ılımlı birine dönüşüyorsun. Aynı zamanda çalışkan birisin ve çözüm üretmede başarılısın. Saldırgan ve agresif tavırlarına rağmen insanlar, sana ihtiyacı olduğunu biliyor.

Lose Yourself - Eminem

Lose Yourself - Eminem

Hayatın sana karşı getirdiği zorluklara yılmadan, usanmadan dimdik durmayı başarmışsın. Çok güçlü bir yapın var ve birçok şey atlatmışsın. Ayrılıklar, yıkılan imparatorluklar, ölümler... Yardımsever birisin ve aynı zamanda empati yeteneğin de çok yüksek. İnsanlara yardım etmekten de haz alıyorsun. Bunların dışında güçlü bir su perisi olduğundan dolayı yüzmeyi çok seviyorsun, her zaman zinde kalmayı tercih ediyorsun. Sağlık ve spor senin için büyük önem taşıyor bu nedenle hemen hemen her spor dalıyla ilgilisin. Resmen spor yaparken dinlemen için yazılmış bu şarkı!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
40
16
12
9
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

en sevdiğim Miusa 💙 Daddy İssues - The Neighborhood

Neyirrcnm

15 yaşında hala winx izliyorum ve winx le ilgili başka testler gelse harika olurrr

Gizem Yenikler

Here Comes the Sun - The Beatles Sen güneşin, ayın ve yıldızların perisisin! İşte tam da bu yüzden girdiğin her ortamda, adımını attığın her yerde parıl parı... Devamını Gör