Görüş Bildir
Haberler
Hangi Powerpuff Girls Karakterisin?

Hangi Powerpuff Girls Karakterisin?

Şeker, baharat ve iyi olan her şey...

Bunlar, mükemmel küçük kızlar yaratmak için kullanılan malzemelerdi. Ancak Profesör Utonium, yanlışlıkla bu karışımın içine bir malzeme daha ekledi; Kimyasal X! 

Böylelikle Powerpuff Girls doğdu. 

Peki sen hangi Powerpuff Girls olduğunu merak etmiyor musun? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da söyler misin?

3. Hayatın boyunca sürekli olarak bir şarkı dinlemek zorunda kalacaksın diyelim. Hangisini seçerdin?

4. Uzun zamandır konuşmadığın biri yardımına muhtaç. Ancak konuşmamanızın nedeni de sana karşı yapılan bir kötülük. Bu durumda ne yapardın?

4. Uzun zamandır konuşmadığın biri yardımına muhtaç. Ancak konuşmamanızın nedeni de sana karşı yapılan bir kötülük. Bu durumda ne yapardın?

5. Kedi mi köpek mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Düşününce dahi içini kıpır kıpır yapan şey nedir?

6. Düşününce dahi içini kıpır kıpır yapan şey nedir?

7. Saç rengini seçmeni istesek?

8. En yakın arkadaşın kötü bir haber aldı. Ancak senin de işin başından aşkın. Bu durumda ne yapardın?

8. En yakın arkadaşın kötü bir haber aldı. Ancak senin de işin başından aşkın. Bu durumda ne yapardın?

Blossom!

Sen bir Powerpuff Girls kızı olsaydın kesinlikle Blossom olurdun. Resmen lider olmak senin hamurunda var. Girdiğin her ortamda ipleri eline almak zorundasın. Çünkü kimsenin senin kadar sorumluluk sahibi olduğunu düşünmüyorsun. Sevdiklerin, ailen, dostların ve takım arkadaşların için her şeyin en iyisini istiyorsun ve her zaman bunun için savaşıyorsun. Hayatını bu savaşa adamışsın demek çok doğru olur. Sevdiğin ve önemsediğin insanların güvende olduğuna emin olmazsan geceleri gözünü dahi kırpamazsın. Duruşunla dahi güven aşılamayı başaran birisin sen. Önderlik vasıflarının yanında güçlü bir iradeye ve yumuşacık bir kalbe de sahipsin. Senin dostlarını, sevdiklerini önemsediğin kadar onlar da seni önemsiyor. Hayatlarında senin gibi birine her daim ihtiyaç duyacaklar.

Buttercup!

Sen bir Powerpuff Girls kızı olsaydın kesinlikle Buttercup olurdun. Duvar gibi yıkılması zor, duygularla işi olmayan ve hedefine odaklanmış bir makinasın sen resmen. Senin karşında durmaya cesaret edecek insan sayısı çok az, her yiğidin harcı değil. İnsanlara korku saçıyorsun, her daim mesafelerini korumaları gerektiğini hatırlatıyorsun. Ancak göründüğün kadar da sert ve duygusuz biri değilsin. Sadece öyleymiş gibi davranıyorsun ve hislerini iç dünyanda yaşamayı tercih ediyorsun. Çok yakın olduğun insanlara dahi kendini göstermeyi tercih etmiyorsun. Bu durumu bir nevi zayıflık olarak algılıyorsun. Karakterinin yapısı bu yönde olmasına rağmen bazen bu durum seni yorabiliyor. Sevdiklerine karşı alaycı yaklaşımını arada sırada bir kenara bırakarak verdiğin değeri hissettirebilirsin.

Bubbles!

Bir Powerpuff Girls kızı olsaydın sen kesinlikle Bubbles olurdun. İnsanların içindeki iyiliği görmek için doğmuşsun sen resmen. Kötülüğün içinde dahi iyilik kırıntısı arıyorsun. İnsanlara sırtını dönmeyi de pek beceremiyorsun bu yüzden. Yardıma ihtiyaçları varsa elinden geleni yapmak zorunda hissediyorsun. Değer verdiğin kadar değer görmeyi bekliyorsun aynı zamanda. Duygularının, düşüncelerinin, emeklerinin ciddiye alınmaması seni derinden yaralıyor. Zaten ne kadar neşeli ve mutlu tarafını yansıtmayı seçsen de çıtkırıldım birisin sen. Çok çabuk ve kolay bir şekilde incinebiliyorsun, kalbin kırılabiliyor. İşte o zaman cıvıl cıvıl Bubbles köşesine çekiliyor ve hırslı, güçlü, kendinden emin Bubbles kendini gösteriyor. İnsanların seni hafife almasına izin vermemek için elinden geleni yapıyorsun ve bu seni zaman zaman yorabiliyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
119
31
13
10
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lily

Bubbles çıktı şaşırdımmı hayır sevgi yumağı bubbles😂