Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Sen Hangi Ninja Kaplumbağasın?

Burcuna Göre Sen Hangi Ninja Kaplumbağasın?

Eda Hakim
23.08.2022 - 11:32

Heroes in a half shell. Turtle power. There the world's most fearsome fighting team, they're heroes in a half shell and they're green. When the evil Shedder attacks, those turtle boys don't cut'em no slack. Teenage Mutant Ninja Turtles. Splinter, taught them to be ninja team. Leonardo lead's, Donatello does machines. Raphael is cool but crude, Michelangelo is a party dude..

Burcunu seç hangi Ninja Kaplumbağa olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Leonardo!

Liderlik ruhun seni sen yapan en temel özelliğin. Akıl verme özelliğin ve olayları ele alış şeklin çok olgunca. Bir sorun olduğu zaman bunu nasıl çözebiliriz diye düşünüyorsun ve sevdiklerine çok değer veriyorsun. Katı ve soğuk bir yapın var ama düşünceli tarafın her zaman takdir topluyor. Bazen ben bilirim havaların çevrendekiler tarafından uyuz bulunsa da sen tam bir lider olarak doğmuşsun bu senin ruhunda var yapacak bir şey yok. Çok akıllısın ve kriz yönetiminde bir numarasın! Problem çözücüsün, bulunduğun grubun aklısın..

Donatello!

Sen aşırı uysal ve barışçıl bir insansın. Kavga, gürültü, kaos asla senlik değil. Hayır yani bu insanların ne problemi var da sürekli kavga ediyorlar modundasın. Huzur ve eğlence senin için çok önemli. Entelektüel ve bilim aşığı olabilirsin. Teknolojiyle olan bağın seni etrafındakilerden ayırıyor. Çok bilgilisin ve her konuda bir fikrin var. Okuyan, araştıran bir yapın var ve değer verdiğin insanlar için gözünü kırpmadan tehlikeye girebilirsin. Dostların, ailen senin için her şey!

Raphael!

Sen yürüyen asabiyetsin. Çok sinirli ve agresif tavırlar sergileyebiliyorsun. Gerçi etrafındakilerin salaklıklarına katlanamıyor da olabilirsin o zaman haklısın :) Dıştan çok öfkeli ve yanına yaklaşılamayacak gibi görünsen de seni tanıyanlar ve sana yakın olanlar ne kadar düşünceli, yardımsever biri olduğunu görebilir. Ailen için her şeyi yaparsın, hiç düşünmezsin bile. İnsanların ne dedikleri, sana karşı takındıkları tavırlara da dikkat ediyorsun. Kin tutan bir yapın var.

Michelangelo!

Senin göbek adın eğlence! Umursamaz ve eğlenceli tavırların etrafındakiler tarafından sinir bozucu anlaşılabilir ama bu senin asla umurunda değil. Kimseyi takmıyorsun ve istediğin gibi yaşıyorsun. Rafine zevklerin olabilir ve aşırı sevecen, içten ve iyi kalplisin. Kötü düşünce bünyende barındırmıyorsun. Bunların yanında bir de duygusal bir tarafında olabilir. Mizaç olarak sempatik ve eğlenceli olabilirsin ama damarına basıldığında herkesin şaşıracağı sert bir görünüme bürünüyorsun. Çok zekisin ve mizah seviyen baya iyi..

İlginizi Çekebilecek İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
25
11
6
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Michelangelo! Senin göbek adın eğlence! Umursamaz ve eğlenceli tavırların etrafındakiler tarafından sinir bozucu anlaşılabilir ama bu senin asla umurunda değ... Devamını Gör

Kerem Senol

My name raphael....

Gizem Yenikler

Raphael! Sen yürüyen asabiyetsin. Çok sinirli ve agresif tavırlar sergileyebiliyorsun. Gerçi etrafındakilerin salaklıklarına katlanamıyor da olabilirsin o za... Devamını Gör