Görüş Bildir
Haberler
Hangi Maid Dizisi Karakterisin?

Hangi Maid Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
25.08.2022 - 18:17

Stephanie Land'in Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother's Will to Survive adlı anı kitabından esinlenen mini dram dizisi Maid'i izlediysen ve hangi karakter olduğunu bulmak istiyorsan bu testi çözmeye davet ediyoruz..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetin nedir?

2. Yaşını da öğrensek..

3. Hayatındaki herkes sana zorluk çıkartıp yoluna engeller koyuyor, buna nasıl bir tepki verirsin?

4. Çok iyi yaptığın bir işe etrafındakiler de dahil olup sana tavsiyeler verse, ne yaparsın?

5. Tanıdığın, ara sıra konuştuğun biri evsiz kaldı ve senden yardım istiyor, ne yaparsın?

5. Tanıdığın, ara sıra konuştuğun biri evsiz kaldı ve senden yardım istiyor, ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İşinde çok başarılısın ama etrafındakiler sana saygı duymuyor, ne yaparsın?

7. Yorucu bir günün ardından kafanı aşağıdakilerden hangisinde dinlemek isterdin?

8. Aşık olduğun kişi bir alkolik ve çevresindekilere zarar veriyor. Ne yaparsın?

Alex!

Sen çok güçlüsün! Yaşamın sana getirdiği zorluklara karşı hala pes etmeden devam etmeyi başarabilmişsin. Çabuk öğrenebilen ve el pratiklik derecesi iyi olan birisin. Hayatındaki olaylar sana büyük dersler vermiş, onları tekrardan düşünmemeni sağlamış. Yaptığın her işte çok çabalıyorsun ve hak ettiğini alamayınca demoralize oluyorsun sonra hemen toparlanıyorsun. Önemli sorumlulukların var ve onları nasıl yerine getirebileceğini kendi içinde savaşarak sonuca vardırıyorsun. Çıkarcı ve bencil insanlardan nefret ediyorsun, o tarz insanların senin hayatında yeri yok. Yardımsever ve düşüncelisin fakat bu yardımseverliğini suistimal edenlere karşı da baya sert bir tavır sergiliyorsun..

Sean!

Sen yürüyen agresifsin! Kızgın ve asabi bir yapın olabilir. İçinde düşünceli ve takık bir insan var ama dışarıya bu yönlerini gösteremiyorsun. Çok çabalayan, yorgun, hayattan bıkmış bir bünyeye sahip olabilirsin. Sorumluluklarının, yapman gereken şeylerin olduğunu farkındasın ama bunların hepsi sana büyük  bir yükmüş gibi geliyor, cesaret edip ''Evet! Ben bunu yapabilirim'' diyemiyorsun çünkü korkuyorsun. Bunları aşmak senin elinde sadece nereden başlayacağını bilmiyorsun bu da sana gerim adım attırıyor. Her şeyin farkındasın, bilincindesin tek yapman gereken şey istemek! Sen istersen her şeyi başarabilirsin..

Regina!

Çok zeki ve akıllı birisin. Pratik zekanla çözemeyeceğin şey yok! İşkolik ve çalışkan olabilirsin ve bu özelliğin bünyende biraz ters tepip senin gergin bir insan olmanı sağlamış da olabilir. Bu asabiyetini nasıl çözeceğini henüz çözmüş değilsin. Düşünceli ve yardımsever bir yapın var aynı zamanda empati yeteneğin de gelişmiş. Senin derdin yalnız olmak olabilir. Seni dinleyebilecek, dertdaşın olabilecek birini arıyorsun. Geceleri uyumadan önce ağlama seansı yapan bir tip olabilirsin. İyi bir dost, seni seven bir eş ve bir bebiş yaralarını sarabilir..

Paula!

Sen tam bir sanatseversin! Rafine zevklerin ve kendine özgü bir tarzın var. Etrafındakiler tarafından farklı nitelendirilebilirsin ama sen onları asla takmıyorsun. Senin için önemli olan şey kendin! Biraz bencil ve umursamaz bir yapın var, içten düşünceli ve yardımseversin ama dışta bunları pek sergileyemiyorsun. Hobilerine, zevklerin, hayat tarzına karışanları tek kalemle silebilirsin. Dediğim dediksin ve sen ne istersen o olmalı, biraz katısın..

İlginizi Çekebilecek İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yonah

"Alex!"

Gizem Yenikler

Paula. Sen tam bir sanatseversin! Rafine zevklerin ve kendine özgü bir tarzın var. Etrafındakiler tarafından farklı nitelendirilebilirsin ama sen onları asla... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Güzel diziydi bu arada.