Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Disney Prensesi Senin Ruh İkizin?

Burcuna Göre Hangi Disney Prensesi Senin Ruh İkizin?

Eda Hakim
12.09.2022 - 18:07 Son Güncelleme: 13.09.2022 - 00:15

Burcuna göre hangi Disney Prensesi olduğunu merak ediyorsan seni aşağıya davet ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burcunu seçmelisin..

Mulan Senin Ruh İkizin!

Sen bir Disney Prensesi olsaydın kesinlikle Mulan olurdun. Empati yeteneğin, çevrendekilere karşı olan kibarlığın hoşgörün, etrafına yaydığın pozitif enerjin ve iyimserliğin senin karakterini oluşturan özelliklerinden. Düşünceli ve çevik bir insan olabilirsin.

Ariel Senin Ruh İkizin!

Sen bir Disney Prensesi olsaydın kesinlikle Ariel olurdun. Vefalı ve fedakar biri olabilirsin. Rafine zevklerin ve kendine has bir tarzın olabilir. Hayal dünyan çok geniş olabilir ayrıca kendini o hayal dünyasına çok kaptırıyor olabilirsin. Yardımsever ve alçakgönüllüsün.

Snow White Senin Ruh İkizin!

Sen bir Disney Prensesi olsaydın kesinlikle Snow White (Pamuk Prenses) olurdun. Çok iyi huylu ve iyimser biri olabilirsin. Titizlik ve hijyen senin çok önemli. Pisliğe ve dağınıklığa asla gelemiyorsun. Çevrendekileri güler yüzünle adeta etkiliyorsun. Arkadaş canlısısın ve yemek yapmayı seviyor olabilirsin.

Vanellope Senin Ruh İkizin!

Sen bir Disney Prensesi olsaydın kesinlikle Vanellope olurdun. Hiperaktif ve aşırı hareketli bir yapıya sahip olabilirsin. Aşırı sevimli ve tatlısın. Çok soru soran ve geveze bir tarafın olabilir. Sempatikliğinle çevrendekileri etkiliyorsun. Zekisin ve bunun farkındasın.

Elsa Senin Ruh İkizin!

Sen bir Disney Prensesi olsaydın kesinlikle Elsa olurdun. Asi, zarif, temkinli ve düşünceli bir mizacın olabilir. Dışarıdan pozitif ve iyimser görünüyorsun ama üzerindeki büyük sorumluluklar seni baya yıpratmışa benziyor. Duygularını kolay kolay açabilen biri değilsin. Sevdiklerine çok değer veriyorsun.

Moana Senin Ruh İkizin!

Sen bir Disney Prensesi olsaydın kesinlikle Moana olurdun. Dediğim dediksin ve sözünü asla esirgemiyorsun. Cesaretin ve korkusuzluğun çevrendekileri baya etkiliyor. Seni sen yapan şey zaten cesaretin. Dürüst oluşun ve etrafındakilere karşı sevgi dolu oluşun senin karakterini tamamlıyor.

Merida Senin Ruh İkizin!

Sen bir Disney Prensesi olsaydın kesinlikle Merida olurdun. Aşırı inatçı ve kendi istediğini yapan birisin. Çevrendekilerin senin hakkında ne düşündükleri asla umurunda değil. Korkusuz ve cesaret oluşun senin benliğini oluştura özelliklerinden. Açık sözlüsün ve özgürlüğünün kısıtlanmasına asla gelemiyorsun.

Cinderella Senin Ruh İkizin!

Sen bir Disney Prensesi olsaydın kesinlikle Cinderella olurdun. Utangaç ve çekingen bir yapın olabilir. Yardımsever, düşünceli, iyimser ve aşırı sempatik bir yapın var. Kin tutan bir insan değilsin ve merhametlisin. Vicdanın seni sen yapan şeylerden biri.

Sleeping Beauty Senin Ruh İkizin!

Sen bir Disney Prensesi olsaydın kesinlikle Sleeping Beauty (Uyuyan Güzel) olurdun. Kibar ve etrafındakilere karşı sevecen bir tavır sergileyen biri olabilirsin. Girdiğin herhangi bir ortamda hemen dikkatleri üzerine çekebiliyorsun. Farklı bir auran var ve biraz saf bir tarafın olabilir. İnsanlara kolay güveniyor olabilirsin.

Rapunzel Senin Ruh İkizin!

Sen bir Disney Prensesi olsaydın kesinlikle Rapunzel olurdun. İyi kalbin ve yardımseverliğin senin kimliğini oluşturan özelliklerde. Sana yapılan kötülükleri ve ihanetleri unutmuyorsun ve dürüstsün. Dışardan pozitifsin ve sürekli gülüyorsun ama aslında içinde fırtınalar kopuyor.

Jasmine Senin Ruh İkizin!

Sen bir Disney Prensesi olsaydın kesinlikle Jasmine olurdun. Özgürlük ve kısıtlanmamak senin için çok önemli. Cesur ve korkusuz birisin. İstediğini elde edebilmek için büyük çaba sarf ediyorsun. Senin üstüne gelenleri takmamaya  ve insanların senin hakkında ne konuştuklarını çok umursamamaya çalışıyorsun.

Anna Senin Ruh İkizin!

Sen bir Disney Prensesi olsaydın kesinlikle Anna olurdun. Sen fevri ve bazen düşünmeden hareket eden biri olabilirsin. Zarafet biraz sana uzak olabilir. Yardımsever ve alçakgönüllü bir mizacın var. Farklı bir masumiyete ve sempatikliğe sahip olabilirsin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
78
57
20
14
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hafsa Öztürk

Yaa cindrella çıktım. Onedio beni gerçekten çok iyi tanıyo artık. Külkedisi okduğumu o bile anladı.

Gizem Yenikler

Oğlak Sen bir Disney Prensesi olsaydın kesinlikle Ariel olurdun. Vefalı ve fedakar biri olabilirsin. Rafine zevklerin ve kendine has bir tarzın olabilir. Hay... Devamını Gör

a

vanellope izlemedim ama hoşuma gitti