Görüş Bildir
Haberler
Hangi Muhteşem Yüzyıl Dizisi Karakterisin?

Hangi Muhteşem Yüzyıl Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
09.09.2022 - 17:10

2014 yılında final yapmasına rağmen hala hem yurt içinde hem de yurt dışında izlenen, başarılarını her yerde duyurmuş Muhteşem Yüzyıl dizisinde acaba sen hangi karaktersin? Merakını gidermek istiyorsan seni hazırladığımız bu teste davet ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçersen çok iyi olur..

3. İnsanların sana karşı sergiledikleri tavır senin için ne kadar önemli?

4. Bu yemeklerden birini seçer misin?

5. Muhteşem Yüzyıl izlemiş herkesin bu soruya farklı farklı cevapları olabilir. Sence o vakitler güzel bir hayat yaşamak için önemli olan şey neydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin favori şehzaden hangisiydi?

7. Ölümüne en çok üzüldüğün kişi kimdi?

8. Sarayda sana karşı gard alınsaydı nasıl bir tavır sergilerdin?

9. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

10. Hangi burç grubuna aitsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürrem Sultan!

Sen hırsın ve azmin öz evladısın. O kadar hırslı ve dediğim dediksin ki senin bu hayatta yapamayacağın hiçbir şey yok. Sana imkansız desinler ve oturup izlesinler. Yaşadığın zorluklar ve erken olgunlaşmanın getirmiş olduğu bilinç seni etrafındakilerden büyük farkla ayırıyor. Çevrene saçtığın ışık, cesaretin ve korkusuzca istediğini dile getirebilmen imrenilecek özelliklerinden. Sana yapılan haksızlıklara asla sessiz kalmıyorsun. Bir tek sana değil, etrafındakilere karşı da bir adaletsizlik gördüğün zaman bir aslan edasıyla adeta kükrüyorsun. Sen aşırı merhametli ve yardımseversin. Senin iyiliklerini ve güzel davranışlarını suistimal edenlere karşı da asla susmuyorsun, yeri zamanı gelince hak ettiklerini onlara veriyorsun. Azmin, hırsın ve cesaretin arşa çıkmış senin. Kendine olan özgüvenin ve bilgeliğin sayesinde düşmanlarının korkulu rüyasısın. Sınır tanımıyorsun ve kuralların dışına çıkmayı seviyorsun. Seni sen olduğun için sevenlere karşı da ayrı bir sempatin var. Sana iyi yaklaşana sen de iyi yaklaşırsın. Etkiye tepki kafasındasın. İnsanların senin hakkında ne dediklerini, ne yaptıklarını umursamıyorsun sadece onların ağızlarının payını vermek için gün sayıyorsun. Auran diğerlerini gölgede bırakacak cinsten. Eğlenmesini iyi biliyorsun ve pozitif enerji yayıyorsun. Sen çok güçlüsün ve seni yıkamazlar!

Mahidevran Sultan!

Senin çok duygusal ve hassas bir tarafın olabilir. Empati yeteneğin yüksek ve mütevazisin. İnsanları kafana çok takıyor olabilirsin. Başkalarının senin için ne düşündükleri senin hayatının merkezinde sanki. Bunlara kafanı yorarak moralini baya bozuyor olabilirsin. Haksızlığa uğrayınca adeta kuduruyorsun. Sana yapılan bir kötülüğe veya adaletsizliğe karşı hemen karşı çıkamıyor olabilirsin biraz çekingen bir yapın var. Utangaç olabilirsin ama uysal ve sakin yapının altında fırtınalar kopuyor. Çevrendekiler seni sinirlendirmek istemez. Beklersin beklersin ama damarına basılırsa bir volkan gibi patlarsın, gözün döner. Sevdiklerin senin için her şey. En yakınım diyebileceğin az insan olabilir ve onlar için her şeyi yaparsın. Onların kılına zarar verilse dünyayı yakarsın. Yardımsever ve düşüncelisin. Sinirden ağlamak gibi huyların olabilir ve bundan da baya şikayetçi olabilirsin. Sen çok sevecen ve karizmatiksin. Kendine has bir havan, kendine özgü zevklerin var.

Kanuni Sultan Süleyman!

Senin için otorite ve güç çok önemli. Liderlik ruhun senin karakterini oluşturan en temel özellik olabilir. İpleri ve kontrolü eline aldığın zaman her şeyi yapabileceğini düşünüyorsun. İnsanların senin için ne dedikleri ve ne düşündükleri çok önemli. Tavsiye ve fikir alarak kararlarını vermeyi tercih edebilirsin. Senin için sadakat ve bağlılık da çok önemli. Ailen, sevgilin, arkadaşların her kim olursa olsun hepsinden sadakat bekliyorsun. İhanet ve sinsilik en nefret ettiğin şeyler. Kötü duygular beslemeden yaşamak istiyorsun ve huzur, barış içinde olmak en büyük temennilerinden. Senin biraz kibirli bir tarafın olabilir. Elde ettiğin başarılar ve insanlar seni pohpohluyor olabilir ama sen bunlara çok kanmıyorsun. Etrafında olup biten meseleleri, dönen türlü türlü oyunların farkındasın ve bilmiyormuş ayağına yatıyorsun. Çok zeki ve çekicisin. Korkusuz ve cesur yanın insanlar tarafından sana karşı bir ön yargı oluşturabilir ama sen bu tüm tabuları yıkmayı başarıyorsun. Düşünceli ve yardımseversin. Cömert oluşun büyük takdir topluyor ve sana yapılan övgüler gururunu okşuyor.

Pargalı İbrahim Paşa!

Sen aşırı sosyal ve her yerde bir tanıdığı olan o tip olabilirsin. İnsanlarla rahatlıkla konuşup kendini açabiliyorsun. Soğuk ve sert bir görüntün olabilir ama aslında düşünceli ve hassas bir kalbe sahipsin. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ama kibir seni biraz ele geçirmiş olabilir. Ama her şeyin farkındasın ve ona göre davranabiliyorsun. Çok kurnaz ve keskin zekalısın. Kimse seni kendi ağına düşüremez aksine onlar düşer. Etrafındakileri yanıltmak konusunda üstüne yok. Sana, o bunu yapamaz gözüyle bakmalarından nefret ediyorsun. Kendi içinde savaşlar veriyorsun ve hayatın sana getirdiği zorluklar, şartlar senin kafa yapını baya değiştirmiş. Eski sen değilsin gibi gözüküyor. Günden güne fikirlerin ve davranışların, kendi benliğin gelişip olgunlaşıyor olabilir. İlla senin istediğin olacak, aksini düşünmüyorsun bile. Liderlik ruhun ön planda ve egon biraz fazla olabilir. Cesaretin ve azmin çevrendekiler tarafından oldukça kıskanılıyor olabilir. Seni yargılayanları sen bin yargılıyorsun ve sana yapılan kötü şeyleri asla unutmuyorsun.

Şehzade Mustafa!

Sen çok sadık ve iyi kalpli bir insansın. Ne olursa olsun sevdiklerine asla ihanet etmezsin ve onları sırtlarından bıçaklamazsın. Sen olduğun gibi birisin ve hep öyle davranıyorsun. Merhametin, sağduyun seni sen yapan özelliklerinden. Dile getirmek istediğin şeyi korkusuzca söyleyebilme kabiliyetin ve korkusuz oluşun seni tanıyan herkesi cezbediyor olabilir. Aşırı karizmatik ve düşüncelisin. Değer verdiğin insanlara karşı yapılan bir kötülüğü kendine yapılmış sayıyorsun ve bu konuda çok hassassın. Sen bulunduğun grubun neşesisin. Pozitifliğin ve mizah anlayışın arkadaş çevreni de çok eğlendiriyor. Kötülüğe ve kötü insanlara asla tahammülün yok. Senin kafanda insanlarla muhatap olmayı seviyorsun, gerisi umurunda bile değil. Sinsi ve çıkarcı olan kişilerden nefret ediyorsun. Uysal, sakin görünsen de seni kızdıran bin pişmanlık duyar. Kolay kolay sinirlenmezsin ama damarına basıldığında sen sen olmuyorsun içinden başka bir insan çıkıyor.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
215
94
37
18
6
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
a

cinsiyetim kız olmasına rağmen kanuni olan koca yürekli ben !!

Necla Kaplan

Hürrem Sultan!

Okyanus Keki

Şehzade Mustafa 😄